Moderator: Estraven
Odbierz pw!I&S pisze:Dziś widziałam parę, próbującą złapać kotka, który sie błąka w okolicach Ikei Targówek. Niestety nie umieli go skusić, żeby wlazł do kontenerka, mi również nie udało się go tam wepchnąć. Kociak się strasznie łasi, ale jest za mądry i cwany, żeby dać się łatwo złapać (dziwne, bo to kocur). Chętnie pożyczę taką klatkę na dzień - dwa. Ludzie, którzy bróbowali go złapać chcieli go adoptować. Mam do nich namiary, więc jak tylko złapię kocura, dam im znać.
Ktoś może pożyczyć mi taką klatkę?
pozdr
Iza

hanelka pisze:Odbierz pw!I&S pisze:Dziś widziałam parę, próbującą złapać kotka, który sie błąka w okolicach Ikei Targówek. Niestety nie umieli go skusić, żeby wlazł do kontenerka, mi również nie udało się go tam wepchnąć. Kociak się strasznie łasi, ale jest za mądry i cwany, żeby dać się łatwo złapać (dziwne, bo to kocur). Chętnie pożyczę taką klatkę na dzień - dwa. Ludzie, którzy bróbowali go złapać chcieli go adoptować. Mam do nich namiary, więc jak tylko złapię kocura, dam im znać.
Ktoś może pożyczyć mi taką klatkę?
pozdr
Iza
hanelka pisze:Możesz pożyczyć na kilka dni. Na pewno. Tylko umów się szybko, bo pani Julita wcześnie chodzi spać
hanelka pisze:Hop hop! Co tam słychać?
Klatka czeka
hanelka pisze:Jeśli masz samochód, to może wrzuć klatkę do bagażnika na wszelki wypadek.
Na parę dni możemy pożyczyć.
Biedny dzieciak. Mam nadzieję, że nic mu się nie stało...
hanelka pisze:Jakby co, daj znać
Biedny koć, taka zimnica w nocy... Mam nadzieję, że mu się nic nie stało...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 70 gości