pomysl na prezent dla kociary :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 16, 2011 10:45 pomysl na prezent dla kociary :)

Witam wszystkich forumowiczów:)

Zacznę od tego ze moja dziewczyna to szalona kociara, jak ona to mówi crazy cat lady :P Szukam dla niej wyjątkowego prezentu na 21 urodziny. Wiem ze najlepszy byłby kolejny kot, ale niestety nie jest to mozliwe:/ Myślałem, wiec o czymś innym np spotkaniu z jakimś dzikim kotem, ale nigdzie nie mogę znaleść miejsca, gdzie było by to możliwe. Może znacie takie miejsca? A może macie jakieś inne pomysły na prezent? Będę wdzięczny za każdy pomysł:)

Pozdrawiam.

jasebinho

Od: Sob lip 16, 2011 10:36

Post » Sob lip 16, 2011 10:58 Re: pomysl na prezent dla kociary :)

A ile masz na to funduszy?
http://www.drapaki.pl/s-11-p-167.html?o ... 6148315af4 - to jest fajne ;-P

A jak nie chcesz wydawać 2 tysięcy to może zabierz ją na wystawę kotów? W dziale hodowlanym znajdziesz informację o najbliższych wystawach.

asfodel

Od: Śro mar 18, 2009 22:10

Post » Sob lip 16, 2011 12:40 Re: pomysl na prezent dla kociary :)

a może...zrób coś dla niej sam?
może jej namaluj kota?zrób kopię jakiegoś znanego obrazu z kotem?
w Polsce chyba nie mamy na tyle 'cywilizowanych' lwów czy tygrysów które można by pogłaskać.
może wizyta w jakiejś hodowli?np.kotów bengalskich?
plan szalony:skontaktować się z Koconiem i umówić z nim na spotkanie.z nim i jego serwalem[to jedyny dziki kot,którego można pogłaskać bez obawy o stratę dłoni,jaki mi przychodzi na myśl]

daj znać co wymyśliłeś,ciekawi mnie to :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Sob lip 16, 2011 12:47 Re: pomysl na prezent dla kociary :)

A może kupisz coś w dziale "Koci Bazarek"? Np. srebrną broszkę z kotem. W ten sposób będziesz miał super prezent, a jednocześnie pomożesz jakiemuś kotu. :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lip 16, 2011 12:58 Re: pomysl na prezent dla kociary :)

Spotkanie z dzikim kotem? A może po prostu udział w łapance kotów wolnożyjących na sterylki? :twisted:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob lip 16, 2011 13:06 Re: pomysl na prezent dla kociary :)

A może właśnie brak jej czegoś dla kota...lub odkłada jakiś zakup czegoś na co nie ma teraz funduszy...Pomyśl.
Moje koty niby mają wszystko ale ostatnio oglądałam transporterek na ramię za 300zl i mój TŻ wywracał oczami 8O ...a to by mi się naprawdę przydało :mrgreen: albo właśnie piętrowy drapak... :wink:
A może(jak mieszka w domku jednorodzinnym)zafunduj jej zewnętrzny wybieg dla kota... To by było coś:ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam i życzę trafionego prezentu.

Dodam,że jeżeli nie wchodzi w rachubę drugi kot,to odradzałabym wizytę w jakiejś hodowli kotów...Głowę daje,że zachoruje na tą rasę i będzie nie pocieszona,ze nie może takiego mieć...
Obrazek

gosik5

Od: Śro kwi 27, 2011 13:36

Post » Sob lip 16, 2011 13:16 Re: pomysl na prezent dla kociary :)

Gosik,ale może kiedyś zamieszkają na swoim i sobie kupią do nowego mieszkania takiego kotka :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Sob lip 16, 2011 13:20 Re: pomysl na prezent dla kociary :)

Koszmaria...jak zamieszkają razem,to na prezent na nowe mieszkanie dla Kociary-tylko i wyłącznie następny kot,nie ma inaczej :mrgreen: :ok: :ok: :ok:

A może wielkie zdjęcie na ścianę jej ukochanego kota w ramach odpowiednich do wystroju mieszkania?
jasebinho nie wiem gdzie mieszkacie ale spotkanie z dzikim kotem,to tylko wchodzi w grę ZOO.U nas w kraju chyba nie ma nikt takiego dzikiego kota na własność i żeby można było go odwiedzić. 8O
Możesz też zrobić sam taki drapak.Jak zerkniesz na prawy górny róg strony,jest tam napisane Adopcje(xxx/x).Wchodząc tam,po lewej stronie na górze masz napisane Indexi tam znajdziesz drapaki.Jest tam pokazane jak samemu można takie cudo wykonać...
Obrazek

gosik5

Od: Śro kwi 27, 2011 13:36

Post » Czw cze 14, 2012 18:25 Re: pomysl na prezent dla kociary :)

Obrazek

mokusatsu

Od: Czw wrz 01, 2011 22:13

Post » Czw cze 14, 2012 18:26 Re: pomysl na prezent dla kociary :)

Jana pisze:Spotkanie z dzikim kotem? A może po prostu udział w łapance kotów wolnożyjących na sterylki? :twisted:

:ryk: :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23