Trójmiasto - 12 podrzuconych kociąt - pilne DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 03, 2012 23:08 Re: Trójmiasto - 12 podrzuconych kociąt - pilne DT

Eryczek mi się odrobinkę zbiegunił...
Co prawda bawi się , rozrabia... ale srajtoli po każdej dżemce... i pupalka już ma czerwonego (zasmarowałam bepanthenem).

Póki co spasuję z drugiego kociaka na tymczas, Eryczka wykuruję i wtedy zobaczymy... bo to pewnie moje ulubione e.coli...

Straszny rozrabiaka z niego... i przylepa jak już mu się baterie wyładują...

Pozostałe footra(4) mają na mnie focha...wszystkie śpią z moją mamą albo bratem.
Tina z Rejcią nawet nie przychodzą się pogłaskać...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt maja 04, 2012 19:44 Re: Trójmiasto - 12 podrzuconych kociąt - pilne DT

Moje czarnuszki po przeglądzie u weta - kocurek dostał zastrzyk na katar. Za tydzień powinny być gotowe do adopcji. Mają robocze imiona "filmowe" według temperamentu - Duduś ("Podróż za jeden uśmiech") i Freaky ("Superfreak" z "Małej miss"). Duduś, choć niby łagodna ciamajda, zrobił mi z ręki krwawą jatkę, kiedy próbowałam go przytrzymać do zastrzyku, a Świruska jest zafascynowana spłukiwaniem wody i muszę uważać, by nie wpadła mi do kibelka :lol:

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Nie maja 06, 2012 9:43 Re: Trójmiasto - 12 podrzuconych kociąt - pilne DT

hop :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

[poprzednia]