W-wa Szylkretowa Koko szuka DS- foty s.23

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 12, 2011 6:50 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- szylkretowa Koko szuka DS W-wa

Ja mam dwa takie transportery z który wypadają zapięcia. Muszę się w końcu zawziąć i wywalić to dziadostwo.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt lip 29, 2011 20:14 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- szylkretowa Koko szuka DS W-wa

jestem winna update co u Koko

otoz Koko (bez niespodzianki dla tych, co zagladaja na moj rzadko odswiezany oryginalny watek) - nagle, po smierci Muczaczy, sie prawie w ciagu jednego dnia oswoila 8O
tak jakby 4 koty w domu :roll: :roll: :roll: :roll: to za duzo za takie atrakcje...
czasem jeszcze zwiewa przede mna, ale pracujemy nad tym - a poza tym to najchetniej wyleguje sie na kanapie na MOIM miejscu (o to miejsce nadal czasami bywaja bojki :roll: )

a jak Koko siedzi na podstawie drapaka i sie na mnie gapi, to oznacza:
1. jeszcze chce jesc!!! jestem glodna, nie widzisz? :twisted:
2. bym sie pomiziala ale sie wstydze poprosic sama :wink:

najnowsze zdjecia:
Obrazek Obrazek Obrazek

szukamy DS!!!

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt lip 29, 2011 20:29 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- szylkretowa Koko szuka DS W-wa

O! zdjęcia! :1luvu:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt lip 29, 2011 20:37 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- szylkretowa Koko szuka DS W-wa

tajdzi pisze:O! zdjęcia! :1luvu:

jak tylko bede wiedziala (poniedzialek), jaki mam tzw schedule na przyszly tydzien, to zadzwonie i moze jakies lepsiejsze zdjecia zrobisz? (Mysza proponowala :oops: )

Beata

Post » Pt lip 29, 2011 20:43 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- szylkretowa Koko szuka DS W-wa

Beata pisze:
tajdzi pisze:O! zdjęcia! :1luvu:

jak tylko bede wiedziala (poniedzialek), jaki mam tzw schedule na przyszly tydzien, to zadzwonie i moze jakies lepsiejsze zdjecia zrobisz? (Mysza proponowala :oops: )

No przecież wiem ;) wszystko uzgodnione ;) łącznie z puchami ;)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pt lip 29, 2011 20:53 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- szylkretowa Koko szuka DS W-wa

ona jest śliczna :1luvu: :1luvu:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt lip 29, 2011 21:11 Re: W-wa Szylkretowa Koko szuka DS- foty s.23

tja
nadal nieufna ciut
ma piekne przednie lapki w kolorze ecru oraz przy mizianiu/mruczeniu niezmiennie pokazuje wystajacy jezyczek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
chociaz ostatnio pokazywala pewne kroki w kierunku "pomiziania sie" z Tema i Daisy to sa one odbierane jako proby przejecia wladzy
wiec chyba lepiej szukac jej domu jako jedynemu kotu - ona ma taka straszna nieuswiadomiona do konca potrzebe ludzkiej akceptacji...

Beata

Post » Śro sie 17, 2011 13:45 Re: W-wa Szylkretowa Koko szuka DS- foty s.23

I co tam z Koko? Nadal szuka domu?
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Nie wrz 18, 2011 18:04 Re: W-wa Szylkretowa Koko szuka DS- foty s.23

dawno tu nikt nie zagladal, ja tez - ale mam usprawiedliwienie, przez prawie 2 m-ce bylam bez prywatnego kompa bo padl ostatecznie... a z firmowego nie bardzo moge...

Koko nadal zdecydowanie szuka domu - w przyszlym tygodniu mam wreszcie chwile wolnego, wiec zrobie ogloszenie i poprosze Cat Angel o pomoc w porozsylaniu na rozne strony:D

Koko plochliwa, ale wyczekuje chwili, kiedy siade na kanapie - wtedy wtula sie pod zgietymi kolanami, ugniata i mruczy az milo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jest tez okropnym zebrakiem - jak tylko staje przy blacie w kuchni, zaczyna skrzeczec i ocierac sie o moje nogi :roll: no zwykle cos dostaje, jesli to jest jadalne dla kotow, ale malenko, tak na sprobowanie
to kota wychowana na jedzeniu domowym i Whiskasie - zje nawet ugotowanego ziemniaka 8O a Felix (zakupiony przez dziewczyny w sporych ilosciach, dzieki :1luvu: ) wchodzi tylko na 1 posilek, potem musze mieszac z saszetkami Whiskasa.... BTW puszka Whiskasa w galaretce (400g) znika w ciagu pol dnia, z mala pomoca Telmy :roll: miski wylizane do czysta zawsze :? :lol: :lol: :lol:
niestety Daisy nadal ja goni, co gorsze - pod wplywem emocji zdarza jej sie gonic rowniez Telme :(

przedwczoraj Koko odwazyla sie wskoczyc na lozko nad ranem - niestety Daisy ja pogonila :( i juz tego nie powtorzyla

jakos zyjemy, ja powoli wracam do siebie po smierci Muczaczy, wiec zaczynamy akcje ogloszeniowa 8)

Beata

Post » Wto wrz 20, 2011 20:09 Re: W-wa Szylkretowa Koko szuka DS- foty s.23

Koko przezyla dzisiaj straszna traume
albowiem dopiero po wyjsciu z kuwety wyszly dwa bobki
pierwszego zauwazylam na srodku pokoju, sprzatnelam, sprawdzilam kuwete - i tam na wycieraczce znalazlam drugi, tez sprzatnelam
a Koko zachowywala sie, jakbym ja zamierzala za to zabic - biegi przez pokoj na podkurczonych lapkach, chowanie sie, robienie brytka przy probie glaskania :roll:
no przeciez zdarza sie, mojej ksiezniczce Daisy zreszta dosc czesto :wink:
na szczescie po godzinie jej przeszlo, ufff
ktos musial ja kiedys niezle traktowac za takie "wpadki" :x

Beata

Post » Wto wrz 20, 2011 20:11 Re: W-wa Szylkretowa Koko szuka DS- foty s.23

Wiesz, ja nie sądzę, żeby ona na stałe u kogoś mieszkała... co najwyżej domieszkiwała u karmicielki.

Ale Koko jest śliczna (choć nie lubię szylkretek) :1luvu:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

[poprzednia]