Napisalam na PW Margoth zeby sie nie martwila

sytuacje w Nowym Porcie osobiscie kontroluje. Dzieki Kotika za przekierowanie do mnie
Wszytskie (no prawie) koty okolofalowcowe sa wysterylizowane, koty znam wszytskie, zorganizowalam wspolnie z administracja budki dla nich...w tej piwnicy, jedynej obecnie otwartej, prywatnej piwnicy mojego kolegi, mieszkala kotka Pusia z dorosla corka swoja i jak myslalam synem

Pusie i jej corke sterylizowalam z Aga Marczak w grudzniu 09...jakiez bylo moje zdziwienie gdy zobaczylam te 2 maluchy na koniec lipca i kocur okazala sie kotka

niestety nie udalo mi sie znalezc domu tymczasowego dla nich...choc probowalam, kociaki i koty sa dokarmiane, Marghot dostala bledne info od pewnego Pana ze kociaki maja mega KK i dodala sobie

moja znajoma codziennie je dokarmia i odwiedza, dzwonilam do niej i kociaki maja sie swietnie, jesli bedzie trzeba dostana antybiotyk...
oczywiscie byloby super gdyby ktos chcial dac im dt i przygotowac do adopcji, maja niespelna 3 m-ce, na koniec lipca mialy jeszcze niebieskie oczka.... mam w tel filmiki z nimi jak bawia sie i wyleguja w sloneczku sprzed kilku tyg
aha kotke niebawem zgarniemy na sterylke, nie chce by ponad rok mojej ciezkiej pracy i wysilku poszedl na marne i by znowu obrodzilo w koty
Pozdr