Potrzebny domek tymczasowy - Szczecin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 11, 2011 18:55 Potrzebny domek tymczasowy - Szczecin

Witam,

Na moim osiedlu zamieszkał 2-3 miesięczny kociak. Znalazłam już mu domek, problem polega na tym, że przyszli Właściciele wyjeżdżają w poniedziałek na 2 - tygodniowy urlop, więc muszę małego gdzieś przetrzymać, a niestety u siebie nie mogę :-(( Czy jest może ktoś w Szczecinie kto mógłby małego przetrzymać przez ten czas, jakiś domek tymczasowy? W pobliżu jest dość ruchliwa droga i boję się, że wpadnie pod samochód. Koszty wyżywienia oczywiście pokryję.

pozdrawiam,

Hodowla Kamerat*Pl

AngelikaM

Od: Pt paź 17, 2008 17:58

Post » Czw sie 11, 2011 21:25 Re: Potrzebny domek tymczasowy - Szczecin

Zaznaczę sobie. A nawet łazienka nie wchodzi u Ciebie w rachubę?
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Pt sie 12, 2011 17:04 Re: Potrzebny domek tymczasowy - Szczecin

Niestety mam u siebie w domu alergika astmatyka i po ciężkich ostatnich miesiącach, wolę nowego kota do domu nie wprowadzać. Na nasze najprawdopodobniej się już odczulił, ale przy nowym maluchu może być różnie. Gdyby to była sama alergia, to bym się nie zastanawiała, ale niestety w grę wchodzi również astma :-((( Sama nie wiem co robić :-(

AngelikaM

Post » Pt sie 12, 2011 17:26 Re: Potrzebny domek tymczasowy - Szczecin

moja hodowla też oczywiście stoi pod znakiem zapytania :-(

AngelikaM

Post » Pt sie 12, 2011 17:33 Re: Potrzebny domek tymczasowy - Szczecin

Czy Ci potencjalni właściciele są zdecydowani na 100%? Żeby domek z TDT nie stał się nagle DS. I możesz dać jakieś zdjęcia tego kotka, opisy itd.? Trudno zdecydować się na tymczasowanie kota-widma :roll:
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Pt sie 12, 2011 17:53 Re: Potrzebny domek tymczasowy - Szczecin

Zaraz kotek widmo :-) zdjęć nie mam, ale mogę zrobić, jak jest taka potrzeba. Jest to ok. 3 - miesięczna dziewczynka szylkretka, dość zadbana, bo wszyscy ją dokarmiają. Przyszli Właściciele są zdecydowani na 100%, jakby się coś wydarzyło, to biorę odpowiedzialność na siebie.
Można mi zaufać, jestem zarejestrowana w naszym szczecińskim związku ;-) kontakt z Panią Prezes też mam dobry, więc można się podpytać :kotek:

pozdrawiam

AngelikaM