LEGNICA- potrzebna pomoc w łapaniu i wsparcie finansowe

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 14, 2011 18:50 LEGNICA- potrzebna pomoc w łapaniu i wsparcie finansowe

Kopiuję wiadomość otrzymaną od zaprzyjaźnionej fundacji :

Dzień dobry

Mieszkam w małej wsi Mędłów, za Suchym Dworem, 4 km za Ołtaszynem (Wrocław).

Jest tu budowa bloków i wiem, że u stróża mieszka kocica, która ma już małe - kilkumiesięczne kotki i prawdopodobnie znowu jest kotna.

Rozmawiałam z panem stróżującym, On dokarmia kocięta, ale to nie jest ratunek. Czasem kupuje kotce tabletki antykoncepcyjne stara się ją pilnować, ale nie bardzo to się udaje. Czy mogę prosić o jakieś wsparcie w sterylizacji, choćby na razie matki, a potem zobaczymy co się da zrobić? Na razie mogę dołożyć 50 zł.

Pan stróżujący bardzo prosi o pomoc, sam ma już 5 kotow, wszystkei wysterylizowane i naprawdę dba o maluchy.

I tu kochani nasi przyjaciele bardzo serdecznie prosimy szczególnie miłośników kotów – pięknych, dumnych, indywidualistów bo takimi są właśnie koty – o wsparcie finansowe na potrzeby sterylizacji i kastracji bezdomnych kotów, zarówno kotów z Mędłowa jak i z Legnicy (bo tymi się obecnie zajmujemy). U zaprzyjaźnionego weterynarza w Jaworze mamy 50% zniżki na zabiegi, każdy grosik jest ważny, abyśmy nie musieli już więcej oglądać potrąconych na drogach, chorych czy chudych kotków.

Wpłaty prosimy uiszczać na konto Fundacji „Stacyjka Maltusia” 34 1060 0076 0000 3200 0140 7757 (Bank BPH)

z dopiskiem „NA STERYLIZACJĘ KOTEK”

Chcielibyśmy zatrzymać to mnożenie się w nieskończoność – im mniej kotów bezdomnych tym mniej krzywdy będą im wyrządzać źli ludzie.

Już w miesiącu maju i czerwcu wysterylizowaliśmy i wykastrowaliśmy 8 kotów, leczyliśmy i oddaliśmy do adopcji 17 kociąt, a to wciąż mało ponieważ nie mamy funduszy.

Pozdrawiam,
Adrianna Michalewska
tel. 0697 980 841

ORAZ

Aleksandra Czechowska
Fundacja „Stacyjka Maltusia”
Mierczyce 9
59-430 Wądroże Wielkie

i ja się dołączam do pozdrowień i podziękowań :)
Ostatnio edytowano Nie lip 17, 2011 18:57 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie lip 17, 2011 18:34 LEGNICA- pomocy w łapaniu!, potrzebne fundusze na sterylki

kolejny update: potrzebujemy PILNIE pomocy w łapaniu kotek w Legnicy z ul. Chłapowskiego - tam jest mnóstwo dzikich koteczek które niezwykle plennie się rozmnażają - kilka kotek tam wysterylizowałam, ale jest jeszcze około 10 i zabrałam do adopcji kilkadziesiąt kociaków - ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO POMOCY W ŁAPANIU KOCICZEK W LEGNICY
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie lip 17, 2011 21:53 Re: LEGNICA- potrzebna pomoc w łapaniu i wsparcie finansowe

Kto jest autorem drugiej prosby,dotyczacej kotów na Chłapowskiego?
Legnica

Post » Nie lip 17, 2011 22:47 Re: LEGNICA- potrzebna pomoc w łapaniu i wsparcie finansowe

Legnica pisze:Kto jest autorem drugiej prosby,dotyczacej kotów na Chłapowskiego?

Ta sama osoba- Fundacja "Stacyjka Maltusia" :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85