proszę pomóżcie!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 18, 2011 12:25 Re: proszę pomóżcie!!!

vega013 pisze:
Kochająca Zwierzęta pisze:
Igulec pisze:Na tym forum od lat są ludzie, którzy walczą z ogromem nieszczęść kocich, z ich bezdomnością,a sterylizacja to jak na razie chyba najskuteczniejszy sposób tej walki i wszyscy są za sterylizacjami. Wejdź na kociarnię i zobacz, ile maluchów szuka nowego domu - pomnóż to przez 3 lub 5, bo wiele nie jest tutaj ogłaszanych. Nie potrzeba kolejnych szukających małych, zagubionych, zabitych przez samochód, psa czy człowieka.

Ja również jestem za sterylizacją!!! Nie mam nic przeciwko... Zakładając ten post chciałam tylko żeby mi ktoś poradził gdzie takiego maluszka można szukać i czy jest szansa że sam wróci. A tu się zrobił wykład na temat sterylizacji kotów...
Ano... Czasami jakoś tak wychodzi :roll: Wszyscy tu mają jak najlepsze intencje. W ogólnych zarysach - chodzi o to, żebyś nie żałowała, bo bardzo dobrze zrobiłaś :piwa:

Spróbuj popatrzeć na otoczenie oczami takiego kociaka. W którą stronę mógłby uciec? Gdzie mógłby się schować przed niebezpieczeństwem? Może wpadł do jakiejś piwnicy? Może ktoś przez pomyłkę go zamknął w jakiejś szopie lub garażu?

dokładnie, pytaj sąsiadów, porób ogłoszenia i porozwieszaj, czas działa na niekorzyść malucha, o ile oczywiście on jeszcze żyje, z każdym dniem jego szanse maleją
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Sob cze 18, 2011 19:40 Re: proszę pomóżcie!!!

Nie znalazłyśmy Maluszka...

Kochająca Zwierzęta

Od: Czw cze 16, 2011 15:25

Post » Nie cze 19, 2011 10:07 Re: proszę pomóżcie!!!

:(
najprawdopodobniej już nie żyje ale szukaj, pytaj, on sam nie odnajdzie drogi do domu
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia]