Moja tośka i akupunktura

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 09, 2011 21:36 Moja tośka i akupunktura

Witam wszystkich :) Postanowiłam założyć nowy temat aby podzielić się z Wami swoim doświadczeniem.Mam 5letnią kotke wabi się Tosia jakiś czas temu bawiła się na podwórku , coś ją przestraszyło chciała wskoczyć na drzewo i niefortunnie spadła. Miała problemy z chodzeniem po któtkim czasie wogóle przestała chodzić . Zrobiliśmy zdjecie rentgenem na którym podobno nic nie było widać.Lekarze w dwóch lecznicach w Łodzi nie wiedzieli czy znów zacznie biegać. Otrzymywała zastrzyki i jakąś kroplówke no ale nic się nie zmieniało może mniej ją bolało .Po kilku dniach znajoma mojej koleżanki dała mi namiary na fizjoterapeute który jej psiakowi z padaczką zrobił akupunkture . I tak po 3 spotkaniach nasz kot zaczoł przeplatać łapkami. A teraz zaczyna normalnie chodzić . Pisze to wszystko po to abyście szukali innych form leczenia dla Waszych zwierzaków co prawda do końca Tosia otrzymywała zastrzyk z nivalinu , to napewno akupunktura ,pole magnetyczne i jeszcze jeden zabieg nazwy nie znam pomogło jej bardzo, a koszt leczenia nie był zabójczy dla kieszeni.
A to nasza Tosia z igłą, jakość nie zachwyca :)
Obrazek
Pozdrawiam

Tośka3

Od: Czw cze 09, 2011 20:41

Post » Czw cze 09, 2011 21:55 Re: Moja tośka i akupunktura

Jeju- na akupnkturę bym nie wpadła. Ale skoro ludziom pomaga to może i zwierzakom służy...co przecież napisałaś. Zdrówka dla koteńki :kotek:

KarolinaLUNA

Od: Pt gru 29, 2006 14:47

Post » Pt cze 10, 2011 7:37 Re: Moja tośka i akupunktura

Lufcik po zawiśnięciu w oknie również miał problemy z chodzeniem:

Obrazek

Po sześciu tygodniach leczenia - w tym ośmiu zabiegach akupunktury porusza się tak (to są króciutkie filmiki, trzeba kliknąć na obrazek):

Obrazek

Obrazek

My stosowaliśmy również preparaty homeopatyczne.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt cze 10, 2011 8:38 Re: Moja tośka i akupunktura

Ale super kociaka macie :ryk: i jak sobie doskonale radzi :)

Tośka3

Od: Czw cze 09, 2011 20:41