Ojej, biedactwa Oby się poprawiło U nas też się dzieje - Piracik się odchuchał trochę, je, ale oko jedno bardzo brzydkie (wrzód)
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Erin-czytam wątek Piracika i pozostałe Twoje wątki ciągle.Bardzo chciałabym pomóc ,niestety leczenie Arnolda i teraz mojej kotki zdecydowanie nadwątliło mój budżet.Zresztą podziwiam,jest tyle kotów którym pomagasz. za wszystkie,tyle w tej chwili mogę Violu-też się zastanawiam.Bo mimo że ręce myję po kontakcie z Arnoldem, to na ubraniu mogłam coś przenieść nawet z lecznicy.Rózia na szczęście jest szczepiona,ale teraz tyle dziwnych wirusów krąży
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Rózia lepiej,je,wczoraj zaczęła się bawić,jeść.Ma momenty gorsze-widać że coś ja boli.Ale idzie chyba ku lepszemu.Arnold wczoraj lepiej,po zastrzykach z wit B zaczyna jeść