Kociak pers umiera w sklepie zoologicznym - GDAŃSK

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 30, 2009 19:50 Re: Kociak pers umiera w sklepie zoologicznym - GDAŃSK

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

Post » Wto wrz 21, 2010 22:20 Re: Kociak pers umiera w sklepie zoologicznym - GDAŃSK

Jednak zwykłemu pracownikowi udało się coś po długich rozmowach wskórać ale to jak widać "uszło" uwagi.No cóż wiele osób umie tylko jątrzyć (nie chodzi mi tylko o MIAU).Pozdrowienia dla wszystkich chcących "coś poprawić" ale nie widzących poprawy lub choć starań:(
Gdyby zwierzę zabiło z premedytacją był by to ludzki odruch

akirara

Od: Wto wrz 18, 2007 20:12

Post » Śro wrz 22, 2010 5:02 Re: Kociak pers umiera w sklepie zoologicznym - GDAŃSK

Prawde mówiąc przestałam zachodzić - nie ze względów na pracowników, ale z zasady, że jesli nie akceptuję pewnych rzeczy w sklepie, to w nim nie kupuję. Ale brak kociej klaty na wystawie zauważyłam, owszem, już od dłuższego czasu. Weszłam też w piątek (przypiliło) - tego co chciałam, nie było, ale żadnego kota też nie uświadczyłam. Skąd jednak mam wiedzieć, że to dzięki staraniu "szarego pracownika", a nie przez co innego ? I że to stan trwały ? Nie złość się, pracowniku, przyjmij ode mnie gratulacje !

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Śro wrz 22, 2010 6:00 Re: Kociak pers umiera w sklepie zoologicznym - GDAŃSK

Ode mnie też gratulacje! :1luvu:

Od roku nie reagowałam na posty dotyczące sprzedaży kociąt w sklepach, żeby nie uchodzić za jątrzącą spamerkę i trolla etc, nie poleciłam też nikomu żadnego archiwalnego wątku, a nawet nie podpisałam apelu przeciw takiej sprzedaży, który właśnie się ukazał na Miau, bo uważałam, że to bez sensu. Ale okazuje się, że czasem jednak dobro zwycięża. Dzięki dobrym i wrażliwym ludziom. Dobra wola jest czasem ważniejsza od dobrego prawa.

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

[poprzednia]