5 stycznia 6 rano... :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 09, 2004 13:26

Mój szef też ma kotkę (odkąd zaczęłam się chwalić swoimi, dowiedziałam się, że w pracy masa ludzi ma koty :) ).
Szef mieszka w zabytkowym dworze, ale nie był zdenerwowany, gdy kocia zaczęła sikać poza kuwetą. Kocha ją bardzo...
[Obrazek
Obrazek

Salamandra

Od: Pt gru 12, 2003 7:48

Post » Sob sty 10, 2004 15:11

Anusia pisze:wrocil... ale jezdzi dwa razy (do Piaseczna) bo jeden kot dostaje kropelki a drugi je o nietypowych porach :D :lol:
kupa smiechu
:smiech3: Świetne! To musi być niesamowity widok, jak poważny biznesmen gna na łeb na szyję do domu, bo mu kociątka płaczą! To musi być dobry człowiek, mimo, że szef :wink:
Kłólewna Inka i Księciunio Salutek

Kid

Od: Sob lis 01, 2003 0:29

Post » Sob sty 10, 2004 16:08

Kid pisze:
Anusia pisze:wrocil... ale jezdzi dwa razy (do Piaseczna) bo jeden kot dostaje kropelki a drugi je o nietypowych porach :D :lol:
kupa smiechu
:smiech3: Świetne! To musi być niesamowity widok, jak poważny biznesmen gna na łeb na szyję do domu, bo mu kociątka płaczą! To musi być dobry człowiek, mimo, że szef :wink:

ja tez chce takiego :crying: :crying: ...szefa
Dominika &
Misia, 2pac, Drops (zaocznie)

dobrawa1

Od: Nie cze 22, 2003 7:30

Post » Sob sty 10, 2004 16:21

dobrawa1 pisze:
Kid pisze:
kupa smiechu

ja tez chce takiego :crying: :crying: ...szefa

i ja :crying:
choćby w połowie... nawet w 1/4

ani

Od: Pon mar 10, 2003 23:31

[poprzednia]