Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:a gdzie kotuchy i ich Duża?
kachab1 pisze:Femka pisze:a gdzie kotuchy i ich Duża?
Zyjemy...Duza wlasnie wstala z loza bolesci (to roznica czasu a nie ze sypiam do popoludnia...) po ciezkim tygodniu pracy. Niewyspana zreszta bo Grubej zebralo sie na pieszczoty o czwartej nad ranem...Nie bede sie wypowiadac na publicznym forum CO probowala barankowac...
![]()
A to stare zdjatko Grubaliny..Zimowe jeszcze wiec bardziej puchata...No i bardzo obrazona bo wlasnie uszka zakraplalismy i czyscilismy czego bardzo nie lubimy
I jeszcze koty dwa...
Pozdrawiam
Kacha
kamciok pisze:Piękne Kobity:) A koty już tak mają. Wpuszczasz takiego do domu i zanim się obejrzysz ty mieszkasz z kotem a nie kot z tobą;)
Na takie emocjonalnie zaniedbane to nie wyglądają;)
Powodzenia i mizianie dla Pięknych Pań:)
kamciok pisze:Abraksas zajął mi ulubiony foteli nic nie szkodzi że zlazł z niego a ja hyc wykorzystałam sytuacje i odebrałam co moje, przyczłapał popatrzył...jak on popatrzył...zlazłam i poszłam czytać na kanapę.
Cest la vie. Ale może za to że byłam dziś grzeczna przyjdzie znowu spać do wyra;)
Kurcze drugi raz już fotencje Twoje a właściwie pociech;) oglądam i postanawiam, Pan i Władca od Poniedziałku zaczyna być ścigany aparatem, dyskretnie bo nie lubi, ale też chce mieć takie urocze zdjąta a co:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 125 gości