Zuziu Twoja decyzja, myślę, że jak Wam to styknie na 80 dni to do tego czasu już będzie kolejna zbiórka
kolejna zbiórka na Renagel jeśli ktoś chętny to proszę pisać
koszt jednej tabletki 5,30 termin ważności do maj 2019 roku (dane z ostatniego opakowania)
lista chętnych: Chica: 20 sztuk Tula12: 30 sztuk jojoba2: 20 sztuk girlonthebridge: 30 sztuk zuza: 20 sztuk (?) Theodora: 30 sztuk Wolnych tabletek: 30 sztuk
Jeśli są osoby chętne na Renvelę również mogę zrobić zbiórkę
Ok, to 25 w takim razie krakowskim targiem Co mam teraz zrobic? Komu wplacic? Zielona jestem w temacie, wiec prosze o pokierowanie Co z przesylka? Bo koszt trzeba doliczyc.
kolejna zbiórka na Renagel jeśli ktoś chętny to proszę pisać
koszt jednej tabletki 5,30 termin ważności do maj 2019 roku (dane z ostatniego opakowania)
lista chętnych: Chica: 20 sztuk jojoba2: 20 sztuk girlonthebridge: 30 sztuk zuza: 30 sztuk Theodora: 30 sztuk zanecia: 10 sztuk atena-olimpia: 20 sztuk
Wolnych tabletek: 20 sztuk
Jeśli są osoby chętne na Renvelę również mogę zrobić zbiórkę
"Prawdziwa moralna próba ludzkości, najbardziej podstawowa [...] polega na jego stosunku do tych, którzy są wydani na jego łaskę i niełaskę: do zwierząt." Milan Kundera, Nieznośna lekkość bytu
Czy można się jeszcze podpiąć pod zamówienie? Bo jeżeli tak, to proszę 10 sztuk renagelu.
Nie mogę wysłać wiadomości na pw, a chciałabym dopytać ile to potrwa zanim tabletki do mnie dotrą. Czy lek jest zamawiany dopiero po zebraniu pieniędzy? Mam kota z bardzo wysokim fosforem i żadne przepisane przez weta leki go nie zbijają więc zależy mi na czasie.