Fajny, do ostatecznego odpytania przez dt, który będzie chciał wyadoptować kota, ale kontakt mailowy bardzo dobry, a i oczekiwania rozsądne.
Domek próbował się zalogować tu u nas, ale nie bardzo sobie radzi, więc poprosił, żebym założyła wątek ja.
Kopiuję, co dostałam w mailu:
Szukam kota "łatwego". wiem, że koty sa indywidualistami, dlatego nawet "łatwy" może być "trudny".

ja chciałabym, zeby kot był dorosły, zeby nie świrował po meblach i nie demolował firanek. gdyby chodziło tylko o mnie to kot spokojny, nie narzucajacy sie, który jak będe ogladała TV przyjdzie na kolana żeby go pomiziac. KOniecznie zdrowy, bo byc może po jakims czasie wziełabym drugiego kota i koniecznie wykastrowany. dobrze, zeby lubił psy i sie dogadywał, bo mam psa wzietego miesiące temu ze schroniska. Ale w domu są dwaj synowie, duzi, ale jeszcze chętnie by sie pobawili ze zwierzakiem. czyli kot, który sie pobawi czasem, nie podrapie dziecka. Nie podobaja mi się koty białe i czarne. najlepiej tygryski lub trikolorki. ale podstawa to zdrowie i charakter. i to, "coś" co zobacze w kocich oczach.
pozdrawiam
Urszula
Pomóżmy Domkowi znaleźć Kota.
To jest szansa dla jakiegoś dorosłego, psio i ludziolubnego kota.
Wyślę link do wątku Domkowi, jeśli macie jakieś kocie kandydatury, to proszę, wklejajcie, z jakimiś namiarami mailowymi/telefonicznymi na opiekunów.
Aha, Domek mieszka w Warszawie.