Ten wątek to kontunuacja części pierwszej
viewtopic.php?t=67489&start=0, której akcja ciągnie się prawie 1,5 roku, więc może spokojnie konkurować z tasiemcami produkcji brazylijskiej.
Obecnie w domu tymczasuje 11 kotów.
1.
Pampelka viewtopic.php?f=13&t=99857&start=0Koteczka zabrana z mojej pracy, prawdopodobnie siostra Pageda i to siostra bliźniaczka tylko w wercji mimi. Nieśmiała i jeszcze bojaźliwa, ale głaskana pięknie mrucząca.
Pod opieką wirtualną kochanej Arsnova
2.
Tajfunik Jeden z Wicherków, braciszek Zefirka. Wrócił po 1,5 roku od adopcji.
3-4.
viewtopic.php?t=95748&start=0. Dwójka białych kocurków porzuconych nad rzeką. Śnieżek i Płatek
5-6.

Czesia i Zdzisia. Zajączki zabrane z lesniczówki, gdzie niechciane mioty są topione w szambie.
viewtopic.php?f=1&t=96839&start=0 Obecnie mają ok 5,5 miesiaca.
7.

Wiesia- mama Czesi i Zdzisi. Ok. 2 letnia kotka o pieknym posrebrzanym futrze z pieknymi wielkimi oczami. Bardzo przymilna.Jest po amputacji ogonka.
viewtopic.php?f=1&t=96839&start=0 8.

Czarny piekny
Bambi.
Pod wirtualną opieką kochanej Mahob
9.
Fela viewtopic.php?f=1&t=99504&start=0 Pod wirtualną opieką kochanej KotLucjanek 10.
Bystrzak viewtopic.php?f=1&t=99613&start=011.
GuliwerekOk. 3 miesięczny kocurek tygrysek. Razem z 4 rodzeństwa został zabrany ze strychu w starych kamienicach przy Starym Rynku w Bielsku. Niestety panlekopenia zabiła 4 kociaki (Dziewczynkę, Czarnuszka z obcietymi Pazurkami, CZarnuszka bez Obciętych Pazurków i Małego Burania). Został tylko Guliwerek. Jest cudownym kochanym pieszczoszkiem-łobuziakiem.
Chciałabym i tego życzę bielskim biedom ( i sobie), aby jak najszybciej znajdowały super domki.
Znalazły dom.
Kwiecień 2009
1.
Mirabelka Super kochana, słodka koteczka która przyjechała do mnie z Ustronia. Wdzięczne stworzonko. Wesoła iskierka i wielka przytulanka. Wypatrzona, pokochana

Ma DOM u Ań_
2.
GusiaŚliczna ok. 1,5 roczna buraska. Mieszka u mnie już rok. Trafiła w marcu ubiegłego roku na sterylizacje. Gusia już od ubiegłego piątku mieszka we własnym M. Ma fantastyczną Opiekunkę.
Maj 2009
3.
TofikPrzepiękny ok 9 miesieczy kocurek. Wesoły, ładniutki, kochany. Długo nie mógł mi zaufać aż nagle stwierdził że on chce na rączki i na kolanka.
Zamieszkal w krakowie z kotem Iwanem i jeszcze jedną małą kicią.
4.

Merci. Około 2 letnia kotka. Uratowana ze schroniska dla psów. Po kastracji aborcyjnej. Kotka cudowna, mogłaby całe dnie lezec na brzuszku i mruczeć. Zamieszkala w Bielsku-Białej.
Czerwiec 2009
5.

Sisi. Przybłakala się do pewnych ludzi, którzy jej nie chceli. Viena założyła watek szukając pomocy, ja przeczytalam..no i mala siedzie u mnie w klatce po zabiegu. Jest absolutnie urocza. Zamieszkala w Krakowie u Arsnova. O wspólnym mieszkaniu Sisi i Arsnovej mozna poczytać w ich wąteczku o tu viewtopic.php?f=1&t=91547&start=315
6.
PiccoloŚliczny czarnobiały króweczek który ma ok 6 miesiecy. Też jakoś bez szczęscia do domku. Zamieszkał w Krakowie z kotem Celestynem.
7-8.

Miłka i Milka-ok. 5 tygodniowe kociaki z jednej z bielskich piwnic. Trafily do mnie razem z dzika matka, która się nimi slicznie zaopiekowała u mnie w domu. Zamieszkały w Krakowie we wspólnym domku u Natalii i Sławka.
9-10.

i

Gucio i Filipek, zamieszkali w Krakowie.
11.
Susie -cukiereczek. Wróciła po pół roku od adopcji
viewtopic.php?t=81485&start=0 ale juz w swoim nowym domku u Waterhouse w Krakowie.
12.
viewtopic.php?t=78163&start=0 PagedzikOk. 3 letni kocurek uratowany z mojej pracy. Wkoncu, wkoncu..po ponad roku znalazł wspaniały dom.
13. Pixie zamieszkała pod Krakowem w towarzystwie 3 kotów.
14. Dixie u MaykiW zamieszkała aż w Warszawie. Jej wąteczek w nowym domku
viewtopic.php?f=1&t=101647&start=015.
Maja viewtopic.php?t=94 ... c&start=30
Mikrokróweczka, słodka niemożliwie. Obecnie ma ok. 6 miesiecy. Zamieszkała we własnym superdomku u Iloneski razem z Panem Jinksem
16. Pan Jinks

ok. 5 miesieczny kocurek, które razem z siostrami został znaleziony jako 4 tygodniowe maluszki nad rzeką. Zamieszkał we własnym superdomku u Iloneski razem z Majeczką
Kastracje:
os. Karpackie -wielka akcja kastracyjna Siri

- 4 kocurki, 3 kotki. Łącznie zabranych z kociakami- 14 kotów.

Mama Miłki i Milki. Jedna z kotek odłowiona przez Siri. Po kastracji wróciła do swojej piwnicy w bloku.
Bystra- 1 czarna ciężarna kotka