Witam
Na tym forum jestem nowy przejrzałem w większości tematy i nigdzie nie
znalazłem osobnego tematu gdzie ogłaszają się ludzie chętni do zaopiekowania się porzuconym kotem
Nie zaprzeczam są takie ale doklejone do różnych myśli i głównie
z prośbami o TD lub docelowy a tu mają być Ci którzy chcą i sami się zaofiarują. Jeśli jest to możliwe chciałbym aby tu wpisywali się ludzie którzy chcą zapewnić dom przynajmniej tymczasowe lokum dla porzuconego, chorego pupila. Mam na myśli ułatwienie pracy wolontariuszom a i zapewnienie schronienia kotu a co za tym uratowanie ich przed klatką w azylu . Chętnych proszę o podawanie miejscowości i ilości kotów .
U W A G A
Nie chodzi mi tu o tak zwanych zbieraczy kotów którzy w mieszkaniu 30 metrowym trzymają 30 kotów . Zanim podejmiesz decyzje o domku tymczasowym musisz wiedzieć że czasami kotek może u Ciebie przebywać nawet dwa miesiące. Najważniejsze nie możesz dopuścić do tz. zbieractwa i jeszcze jedno k o t to nie przedmiot nie można go bez zgody osób odpowiedzialnych przekazywać ani dysponować jego osobą ‘’ jak mi się widzi ‘’ .
Jeśli coś źle napisałem proszę o poprawienie jeśli ktoś uważa że jest zbędny lub już gdzieś jest taki temat proszę Administratora o wykasowanie go .
Marek