Salomka dokłada się do Miodkowego Funduszu :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto cze 20, 2006 23:33 Salomka dokłada się do Miodkowego Funduszu :)

Na pewien wniosek wystawiam na Fundusz Miodkowy zdjęcie Salomki, z pewną dozą niesmiałości, gdyż to pierwsze powiększenie z sifrzankowych moich fot...
(poniekad czyni ją to dodatkowo unikatem :P ...albo eksperymntem :lol: )
Obrazek

Zdjęcie z formatu papieru 24 na 30 cm, podklejone na piankę grubości 3 mm
Cena wywoławcza 40 zł. Aukcja trwa tydzień od złozenia pierwszej oferty 8)

Na wniosek bioracych udział w aukcji format zdjęcia mogę zwiększyć (opcje to 40x50 z ceną wywoławczą 65 zł lub 50x60 z ceną wywoławczą 90 zł)
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Śro cze 21, 2006 1:10

Slonko_Łódź pisze:Fundusz powstaje ku pamięci Miodzia i w celu niesienia pomocy zwierzętom z urazami kręgosłupa.

Wątek Miodzia:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=44757

Z myślą o zwierzętach (celowo piszę zwierzętach- wiem, że forumowicze mają nie tylko koty), które będą musiały być operowane uruchamiamy też specjalne konto Miodziowego Funduszu Alarmowego- będziemy na nim gromadzić środki, które w przypadku operacji będą uruchamiane natychmiast. Fundusz będzie działał na zasadzie użyczenia- środki będą musiały być zwrócone w miarę możliwości tak, żeby zawsze były na koncie. Jeżeli kiedyś uda nam się uzbierać duuuużo (a operacje są bajońsko drogie- 1100 do 2500zł) będziemy po prostu finansować operacje bez konieczności zwracania środków. W przypadku konieczności operacji jest strasznie mało czasu- maksymalnie 48 godzin a w przypadku ciężkiego urazu nawet 5... W tym czasie nikomu nie uda się uzbierać potrzebnej kwoty. A ja nie chcę, żeby życie miało tak wymierną cenę... Bardzo proszę osoby, które chciały pomóc sfinasować operację Miodka, żeby teraz pomogły jakiemuś na razie bezimiennemu kotu... Niech jego cierpienia i śmierć nie będą takie bezsensowne... Wyciągnijmy z tego coś dobrego... Miodzio będzie Nam pomagał z góry...

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Śro cze 21, 2006 6:22

41 - na bardzo szczytny cel
Kontakt raczej przez e-mail lub komorki.

aisak

Od: Sob paź 29, 2005 16:15

Post » Śro cze 21, 2006 12:30

aisak pisze:41 - na bardzo szczytny cel
:1luvu: :1luvu: aisak bardzo dziękujemy :D

zosia&ziemowit

Post » Śro cze 21, 2006 12:48

Zdjęcie jest niesamowite, ale muszę na razie spasować :(
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Śro cze 21, 2006 12:50

Zosia mówiła, że to spora cena wywoławcza, ale to po samych kosztach technicznych, to proces powiększenia taki, że idzie plik cyfrowy do naświetlenia na negatyw i z tego już tradycyjnie - ciemnia + powiekszalnik :roll:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Śro cze 21, 2006 14:43

Ziemowit, rozumiemy - sztuka kosztuje :lol:

piękne to zdjęcie, tak by mi pasowało.... kurczę, nie dam rady... :cry:

za to mam Duszka od Montes :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro cze 21, 2006 15:00

Georg-inia pisze: za to mam Duszka od Montes :D
ja się idę pociąć sam :evil: zanim mnie zabije Zośka :roll: , będzie mniej bolało 8)
Georg-inia pisze: rozumiemy - sztuka kosztuje :lol:
nie, nie - Salomka nic za pozowanie nie wzięła... to tylko technologia... :roll:

kota7 pisze:Zdjęcie jest niesamowite
na ekranie to... takie tam... :roll:
ładniej jest na papierku, jak większe 8)

ziemowit

Post » Czw cze 22, 2006 3:22

ziemowit pisze:
Georg-inia pisze: za to mam Duszka od Montes :D
ja się idę pociąć sam :evil: zanim mnie zabije Zośka :roll: , będzie mniej bolało 8)

Chwilowo egzekucja odłożona na potem :D

zosia&ziemowit

Post » Czw cze 22, 2006 14:37

Może jeszcze ktoś się skusi? :oops:

zosia&ziemowit

Post » Czw cze 22, 2006 22:22

nie doczytałam co i jak 45, Natomiast Ziemowit, wstrzymaj sie z ew. druk.,ja mam fotografa zaprzyjaznionego, ja kupuje za 45 samo zdjęcie. plyte, reszta nalezy do mnie ok. będzie wiecej na koty !

MiLisek

Od: Nie lut 05, 2006 13:12

Post » Czw cze 22, 2006 23:29

MiLisku drogi - to nie jest druk, tylko powiekszenie pod powiększalnikiem z naświetlonego z pliku cyfrowego negatywu... różnice między drukiem, a taką technologią są znaczne i zauważalne :roll:

i tak cała ta suma idzie na koty. koszty zaważyły wyłącznie na wysokości wywoławczej ceny, nie zaś jako kalkulowany zwrot dla mnie :roll:

ziemowit

Post » Pt cze 23, 2006 0:06

Ziemowicie derogi / ganc pomada jak to zwał/ robimy z tego normalne zdjęcie ? Spytam tego kumpla, jak mnie będzie kochał to będzie to albo gratis albo trochę taniej niż normalnie. Ja jestem także grafofotokomputero i tym podobne, je,sli to możliwe to chce ciąć koszta ! Miej cierpliwośc i powiedz, czy to możliwe daje 48
Sorry teraz do mnie dotarło,ze mnie może zle zrozumiałes, chce ciąć koszty żeby Ciebie nie obciążać nimi a nie posądzam Cię o Chęć zysku.

MiLisek

Od: Nie lut 05, 2006 13:12

Post » Pt cze 23, 2006 5:55 Re: Salomka dokłada się do Miodkowego Funduszu :)

Zawsze chcialam miec czarnego kota.....
A Piotrek macha glowa ze "tak"...
Co mi tam :$100...

Kasia C

Od: Wto cze 13, 2006 6:15

Post » Pt cze 23, 2006 6:12 Re: Salomka dokłada się do Miodkowego Funduszu :)

Kasia C pisze:Zawsze chcialam miec czarnego kota.....
A Piotrek macha glowa ze "tak"...
Co mi tam :$100...

Brawo... :D

PS. Ja przy takiej sumie zdecydowanie musze odpuscic...
Kontakt raczej przez e-mail lub komorki.

aisak

Od: Sob paź 29, 2005 16:15

[następna]