Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 05, 2008 12:54

terenia1 pisze:Dziewczyny przy tym cały ogromie nieszczęść i złych wieści wreszcie dobra wiadomość MAMY LOKALdla naszych kociaków :dance:
Przed chwilą dostałam telefon od Pani, że już jest wszystko zaakceptowane - we wtorek z samego rana podpisanie umowy oraz potem odbiór kluczy. Wreszcie po prawie miesiącu oczekiwania sprawa została sfinalizowana. Najważniejsze, że wszystko legalnie bez żadnych kombinacji. :lol: :lol: :lol:

:dance: no to super!!!!! nareszcie będzie gdzie umieszczać kicie, żeby tylko nic się nie zmieniło do wtorku :roll: wiadomo jak to jest w urzędach

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt wrz 05, 2008 13:00

Lidka pisze:Super, bardzo sie ciesze:))
Szkoda tylko, ze nie dadza klucza juz teraz.

To jest szansa, ze troche kocich zywotow bedzie bezpieczne.

Lidziu prosiłam o wydanie kluczyków dzisiaj, ale nie ma takiej opcji :? w takich urzędach to nie taka prosta sprawa wszystko musi iść zgodnie z trybem z pokoju do pokoju , z biurka na biurko a wszędzie czas płynie :? no ale warto było czekać :) szkoda tylko, że tak długo to trwał :? ale niestety na pewne rzeczy nie mamy wpływu, Pani już chyba nas serdecznie miała dość bombardowana kilkakrotnie w ciągu dnia telefonami od nas wszystkich w jednej sprawie 8O

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt wrz 05, 2008 13:04

nareszcie :)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt wrz 05, 2008 13:10

Super, że wreszcie się udało. :) Kurczę, ja tak sobie myślę, że chciałabym wziąść na tymczas jakiegoś kota do mojego Rudzika, ale obawiam się że mój mąż kategorycznie się temu sprzeciwi, chociaż z drugiej strony jak mu powiem że Rudiemu by było milej i fajniej ;) hmmm ostatnio był w złym nastroju więc nie miałam co się wychylać ale zobaczymy dzisiaj wieczorem. Rudzik jest kotem tak "łatwym w obsłudzie - hihi" że bez problemu mógłby dostać jakiegoś kumpla czy kumpelkę. Trzymajcie kciuki za przekonywanie mojego chłopa.

cleo1976

Od: Sob maja 03, 2008 21:14

Post » Pt wrz 05, 2008 13:24

Kleo pisze:
terenia1 pisze:Dziewczyny przy tym cały ogromie nieszczęść i złych wieści wreszcie dobra wiadomość MAMY LOKALdla naszych kociaków :dance:
Przed chwilą dostałam telefon od Pani, że już jest wszystko zaakceptowane - we wtorek z samego rana podpisanie umowy oraz potem odbiór kluczy. Wreszcie po prawie miesiącu oczekiwania sprawa została sfinalizowana. Najważniejsze, że wszystko legalnie bez żadnych kombinacji. :lol: :lol: :lol:

:dance: no to super!!!!! nareszcie będzie gdzie umieszczać kicie, żeby tylko nic się nie zmieniło do wtorku :roll: wiadomo jak to jest w urzędach

No wlasnie ja to dopiero pewna bede jak podpisana umowe bedziemy miec w rece i klucze to wtedy bedzie prawdziwa radosc.
Ja to juz mam tego wszystkiego dosc mialo byc tak pieknie w tydzien zalatwione, a tu macie ponad miesiac ale moze i to sukces na na nasze urzedy i paragrafy :P

Chyba byloby prosciej wynajac hotel Mariot :D
Tyle samo formalnosci, a co luksus by kociaki mialy :1luvu:

Ale tak powaznie ciesze sie z tego co jest, tyle zesmy sie z Teresa ulataly i udzwonily. ze po remoncie i urzadzeniu, ktore jeszcze troche potrwa -kilka czworonogow sie uratuje
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt wrz 05, 2008 13:28

Gratulacje!
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pt wrz 05, 2008 16:40

MAMY LOKAL ale to jeszcze nie koniec drogi przez meke. Jeszcze energetyka ale mam nadzieje ze tam inni ludzie i jakos bedzie latwiej(nie pisze o urzednikach zeby nie obrazac na forum a co mysle to wiecie).
Pewnie znowu podanie do M Z Z L-u o zgode na zrobienie remontu(kafelki,wystroj i t.d.) no i najwazniejsze...kaucja i weksel. 8O
Ale chyba dobrze ze juz tyle drogi do dzialania w pelni legalnego za nami :wink: i nikt nas nie bedzie straszyl ze powie gdzie trzeba ze tu sie koty trzyma nie legalnie i nas wyrzuca :)
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt wrz 05, 2008 16:50

cleo1976 pisze:Super, że wreszcie się udało. :) Kurczę, ja tak sobie myślę, że chciałabym wziąść na tymczas jakiegoś kota do mojego Rudzika, ale obawiam się że mój mąż kategorycznie się temu sprzeciwi, chociaż z drugiej strony jak mu powiem że Rudiemu by było milej i fajniej ;) hmmm ostatnio był w złym nastroju więc nie miałam co się wychylać ale zobaczymy dzisiaj wieczorem. Rudzik jest kotem tak "łatwym w obsłudzie - hihi" że bez problemu mógłby dostać jakiegoś kumpla czy kumpelkę. Trzymajcie kciuki za przekonywanie mojego chłopa.

Trzymamy kciuki, żeby chłop zmiękł :lol: :ok:

terenia1

Post » Pt wrz 05, 2008 17:32

terenia1 pisze:
cleo1976 pisze:Super, że wreszcie się udało. :) Kurczę, ja tak sobie myślę, że chciałabym wziąść na tymczas jakiegoś kota do mojego Rudzika, ale obawiam się że mój mąż kategorycznie się temu sprzeciwi, chociaż z drugiej strony jak mu powiem że Rudiemu by było milej i fajniej ;) hmmm ostatnio był w złym nastroju więc nie miałam co się wychylać ale zobaczymy dzisiaj wieczorem. Rudzik jest kotem tak "łatwym w obsłudzie - hihi" że bez problemu mógłby dostać jakiegoś kumpla czy kumpelkę. Trzymajcie kciuki za przekonywanie mojego chłopa.

Trzymamy kciuki, żeby chłop zmiękł :lol: :ok:

cleo1976 jak nie wiesz jak sie chlopa przekonuje to daj mi znac a napisze Ci na pw jak to sie robi. Znam to z autopsji :twisted:
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Pt wrz 05, 2008 17:53

Wspaniałe wieści :D :D :D , czas będzie w końcu ruszyć z produkcją "mebli " :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt wrz 05, 2008 18:38

bubor pisze:Wspaniałe wieści :D :D :D , czas będzie w końcu ruszyć z produkcją "mebli " :wink:

Oj tak, kochany Buborku oj tak :lol: jeśli masz jeszcze siłę do tego wszystkiego, klucze będziemy mieć we wtorek, po podpisaniu umowy, protokolarnym odbiorze lokalu :? jakby tam jakieś skarby były :? no ale takie przepisy :? tak że we wtorek po południu zbiórka miejscwych na oglądanie lokalu
A tu do KROPECZKI - KROPECZKA Ty nie kracz jakoś damy radę :wink: :lol: niejedno się przeżyło :lol:

terenia1

Post » Pt wrz 05, 2008 19:38

No dobra juz nie kracze.Wierze w nasza energetyke :wink: Bedzie dobrze :D
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Pt wrz 05, 2008 23:34

Kropeczka13 pisze:No dobra juz nie kracze.Wierze w nasza energetyke :wink: Bedzie dobrze :D

Oj Kropeczka13 ewidentna poprawa nastąpiła :wink: ale tak na poważnie we wtorek odbieramy klucze do lokalu, przydałoby się po południu zrobić jakieś małe spotkanko na miejscu, ja niestety w środę muszę jechać na delegację do Bielska-Białej praca niestety :twisted: nie mam możliwości odołania tego wyjazdu :?
Faktycznie będziemy mieli na poczatek sporo wydatków:
wstępnie to 500zł kaucja za lokal, i na dzień dobry 170zł za czynsz wrześniowy,licznik na prąd - nie wiem ile :arrow: musimy się spotkać i zastanowić jakie prace remontowe robimy w środku, ja nie ogladałam lokalu wcześniej więc trudno mi cokolwiek powiedzieć. I nie możemy zapominać o kociakach - leczenie itp. Niestety wszystko kosztuje nie mamy się co czarować i pieniądze na te wydatki musimy uzbierać albo wyczarować :wink:

terenia1

Post » Sob wrz 06, 2008 0:13

Otworzyłam nowy wątek w sprawie kociarni naszej
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=80691 bardzo proszę czytajcie go, zaglądajcie, podbijajcie i monitorujcie co się tam dzieje :) bo jak nie to ja Wam pokaże :wink: to ważne, na naszym głównym wątku wszystko zginie :cry:

terenia1

Post » Sob wrz 06, 2008 19:49

Dzisiaj w schronisku wylądowały 2 małe rudaski - może ktoś chce rudaska, albo mógłby oferować DT, oto one
Obrazek
Obrazek
Obrazek

terenia1

[poprzednia][następna]