Link do wszystkich zdjęć fantów z grupy E
[size=9]:arrow: E01 SPRZEDANE Nowe słuchawki do komputera firmy Vakoss
W oryginalnym opakowaniu, zakładana na jedno ucho, z mikrofonikiem, do rozmów np na Skype.

Kup Teraz 5 zł SPRZEDANE dla rruda[/size]
:arrow: E02 SPRZEDANE Trzy żarowki Ikea 12 V, 20 W
Kupione kiedyś do lampki, której już nie mam bo zaginela w trakcie przeprowadzki. Teraz w Ikea pakuja je po 2 szt i sprzedaja po 8zl. Tutaj link Ja mam 3 opakowania pojedyncze, z czego jedno było rozpakowane i spowrotem sklejone, ta zaroweczka tez nie byla uzywana tylko bezmyslnie rozpakowana zeby stwierdzic ze „do tej lampki jednak nie pasuje“. Dlatego proponuje cene nawet mniej niz 3 w cenie 2 czyli – na druk plakatow w Akcji Sterylizacji:

Kup Teraz 9 zł SPRZEDANE dla Virra

Nowa, nieużywana, dłuuuuga ale jak to z żarowkami bywa musicie mi uwierzyć na słowo. Mogę tylko powiedzieć, że moja to żarowka, więc ręczę za to co mówię. Moc 11 W czyli jak normalna 75 W. Osram Dulux S G23. Zdjęcie jak wygląda gwint także umieszczam. Pudełko odrobinę pogięte od leżenia gdzieś tam. Sprzedaję, bo nie mam już lampki do której była kupowana – zaginęła w trakcie przeprowadzki. Dokładnie taka sama tylko słabsza jest na Allegro TUTAJ fota: http://photos03.allegro.pl/photos/orygi ... /539203434
Cena mojej, mocniejszej zarowki na bazarku:
Wywoławcza 5 zł
Kup Teraz 8 zł