Link do wszystkich zdjęć fantów z grupy D

Gałeczki są chromowane na „błyszcząco“ (nie jest to chrom matowy). Ich wymiary to 2 cm „wysokości“, 11 mm szerokości i po obu stronach wgłębienie na palca, dzięki czemu łatwo się chwyta. Jest ich 6 kompletów – każy komplet ro gałka i pasująca śrubka do przykręcenia do szafki/szuflady. Jeden woreczek rozdarlam, żeby zrobić zdjęcia gałce, ale zakleję przed wysłaniem. Firma GAMET.

Wywoławcza za komplet 7 zł
Kup Teraz 10 zł

Wysokość ok 4 cm. Mocowany na 2 wkręty i kołki (dorzucę oczywiście). Możliwość ustawienia słuchawki w 2 pozycjach. Wykonany z plastiku, chromowany na błyszcząco. Nowy – nigdy nie był montowany!!!

WYWOŁAWCZA 1 zł
Kup Teraz 3 zł

Ok, śmiejcie się jak chcecie, że takie coś na bazarku, ale ja muszę się tego pozbyć bo po remoncie są za krótkie do mojej łazienki. Inna opcja to wyrzucić, ale zanim to zrobię to może przysłużą się naszej fundacji i kotom, może ktoś potrzebuje akurat lub będzie potrzebował niebawem. Warto coś takiego chyba mieć w domu na wypadek nagłej awarii, ale ze względu na ich długość (a raczej krótkość) ja się ich pozbywam.
Wężyki są 4 – w dwóch typach, pokazane osobno na zdjęciach.
D03 zestaw 1 – różne końcówki tj. gwint wewnętrzny i gwint zewnętrzny:
wężyki:
B10 W 1/2 40cm
B10 W 1/2 60 cm

D04 zestaw 2 – takie same końcówki tj. gwint wewnętrzny
wężyki o końcówkach W 1/2 gwint wewnętrzny, także wymiary 40cm i 60 cm

Wszystkie wężyki mają kompletne wszystkie uszczelki!!! Mogą mieć ślady odkręcania – jak to używane wężyki. W pełni sprawne.
Nie ma wywoławczej ani Kup Teraz, dajcie co łaska na koty, może przy okazji innych bazarkowych zakupów u nas i najlepiej weźcie to wszystko ode mnie od razu.

Chromowany nowy wąż do prysznica, długość standardowa 150 cm. Stan idealny, nigdy nie używany, nie montowany, uszczelki oryginalne, nowiutkie. Kupiliśmy go w zestawie z słuchawką prysznicową, ktora nam się podobała ale wąż jest dla nas za krótki, więc od razu kupiliśmy takie dłuuuugi a ten leży i nigdy nie był i nie będzie używany – więc sio na KB.

Kup Teraz 5 zł SPRZEDANE dla Virra

Trochę używany tzn jakieś 2-3 miesiące czyli od momentu jak się wprowadziliśmy i był „na stanie łazienki“ do momentu jak zrobiliśmy w niej remont wymieniając wiele rzeczy. Uważam że w stanie BDB i nie ma jakichś z nim większych usterek. Ale nie potrzebujemy go już więc niech spróbuje wspomóc fundację zamiast lądować na śmietniku. Słuchawka jest zwykła, najzwyklejsza, bez wodotrysków. Pasuje oczywiście do uchwytu, który też szuka szczęścia na tym bazarku. Uszczelki kompletne. Długość węża – też 150 cm.

Wywoławcza 3 zł
Kup Teraz 5 zł