Druk plakatow steryl. - zabawne sex bzdurki na Walentynki ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lut 02, 2009 15:29

GRUPA D: Łazienkowo-remontowo
Link do wszystkich zdjęć fantów z grupy D

:arrow: D01 Chromowane malutkie gałeczki
Gałeczki są chromowane na „błyszcząco“ (nie jest to chrom matowy). Ich wymiary to 2 cm „wysokości“, 11 mm szerokości i po obu stronach wgłębienie na palca, dzięki czemu łatwo się chwyta. Jest ich 6 kompletów – każy komplet ro gałka i pasująca śrubka do przykręcenia do szafki/szuflady. Jeden woreczek rozdarlam, żeby zrobić zdjęcia gałce, ale zakleję przed wysłaniem. Firma GAMET.
Obrazek Obrazek
Wywoławcza za komplet 7 zł
Kup Teraz 10 zł

:arrow: D02 Uchwyt na słuchawkę prysznicową
Wysokość ok 4 cm. Mocowany na 2 wkręty i kołki (dorzucę oczywiście). Możliwość ustawienia słuchawki w 2 pozycjach. Wykonany z plastiku, chromowany na błyszcząco. Nowy – nigdy nie był montowany!!!
Obrazek Obrazek
WYWOŁAWCZA 1 zł
Kup Teraz 3 zł

:arrow: D03 i 04 Wężyki elastyczne chromowane (do baterii, do kibelka itd.)
Ok, śmiejcie się jak chcecie, że takie coś na bazarku, ale ja muszę się tego pozbyć bo po remoncie są za krótkie do mojej łazienki. Inna opcja to wyrzucić, ale zanim to zrobię to może przysłużą się naszej fundacji i kotom, może ktoś potrzebuje akurat lub będzie potrzebował niebawem. Warto coś takiego chyba mieć w domu na wypadek nagłej awarii, ale ze względu na ich długość (a raczej krótkość) ja się ich pozbywam.

Wężyki są 4 – w dwóch typach, pokazane osobno na zdjęciach.

D03 zestaw 1 – różne końcówki tj. gwint wewnętrzny i gwint zewnętrzny:
wężyki:
B10 W 1/2 40cm
B10 W 1/2 60 cm
Obrazek Obrazek Obrazek

D04 zestaw 2 – takie same końcówki tj. gwint wewnętrzny
wężyki o końcówkach W 1/2 gwint wewnętrzny, także wymiary 40cm i 60 cm
Obrazek Obrazek
Wszystkie wężyki mają kompletne wszystkie uszczelki!!! Mogą mieć ślady odkręcania – jak to używane wężyki. W pełni sprawne.

Nie ma wywoławczej ani Kup Teraz, dajcie co łaska na koty, może przy okazji innych bazarkowych zakupów u nas i najlepiej weźcie to wszystko ode mnie od razu. :D
:arrow: D05 SPRZEDANE Wąż do prysznica NOWY
Chromowany nowy wąż do prysznica, długość standardowa 150 cm. Stan idealny, nigdy nie używany, nie montowany, uszczelki oryginalne, nowiutkie. Kupiliśmy go w zestawie z słuchawką prysznicową, ktora nam się podobała ale wąż jest dla nas za krótki, więc od razu kupiliśmy takie dłuuuugi a ten leży i nigdy nie był i nie będzie używany – więc sio na KB.
Obrazek Obrazek Obrazek
Kup Teraz 5 zł SPRZEDANE dla Virra

:arrow: D06 Wąż do prysznica z słuchawką TROCHĘ UŻYWANY

Trochę używany tzn jakieś 2-3 miesiące czyli od momentu jak się wprowadziliśmy i był „na stanie łazienki“ do momentu jak zrobiliśmy w niej remont wymieniając wiele rzeczy. Uważam że w stanie BDB i nie ma jakichś z nim większych usterek. Ale nie potrzebujemy go już więc niech spróbuje wspomóc fundację zamiast lądować na śmietniku. Słuchawka jest zwykła, najzwyklejsza, bez wodotrysków. Pasuje oczywiście do uchwytu, który też szuka szczęścia na tym bazarku. Uszczelki kompletne. Długość węża – też 150 cm.
Obrazek Obrazek Obrazek
Wywoławcza 3 zł
Kup Teraz 5 zł
Ostatnio edytowano Wto lut 03, 2009 19:58 przez Lena, łącznie edytowano 3 razy

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

GRUPA E: Elektronika, komputery itd.
Link do wszystkich zdjęć fantów z grupy E

[size=9]:arrow: E01 SPRZEDANE Nowe słuchawki do komputera firmy Vakoss
W oryginalnym opakowaniu, zakładana na jedno ucho, z mikrofonikiem, do rozmów np na Skype.
Obrazek Obrazek Obrazek
Kup Teraz 5 zł SPRZEDANE dla rruda
[/size]
:arrow: E02 SPRZEDANE Trzy żarowki Ikea 12 V, 20 W
Kupione kiedyś do lampki, której już nie mam bo zaginela w trakcie przeprowadzki. Teraz w Ikea pakuja je po 2 szt i sprzedaja po 8zl. Tutaj link Ja mam 3 opakowania pojedyncze, z czego jedno było rozpakowane i spowrotem sklejone, ta zaroweczka tez nie byla uzywana tylko bezmyslnie rozpakowana zeby stwierdzic ze „do tej lampki jednak nie pasuje“. Dlatego proponuje cene nawet mniej niz 3 w cenie 2 czyli – na druk plakatow w Akcji Sterylizacji:
Obrazek
Kup Teraz 9 zł SPRZEDANE dla Virra

:arrow: E03 Żarówka świetlówka OSRAM
Nowa, nieużywana, dłuuuuga ale jak to z żarowkami bywa musicie mi uwierzyć na słowo. Mogę tylko powiedzieć, że moja to żarowka, więc ręczę za to co mówię. Moc 11 W czyli jak normalna 75 W. Osram Dulux S G23. Zdjęcie jak wygląda gwint także umieszczam. Pudełko odrobinę pogięte od leżenia gdzieś tam. Sprzedaję, bo nie mam już lampki do której była kupowana – zaginęła w trakcie przeprowadzki. Dokładnie taka sama tylko słabsza jest na Allegro TUTAJ fota: http://photos03.allegro.pl/photos/orygi ... /539203434

Cena mojej, mocniejszej zarowki na bazarku:
Wywoławcza 5 zł
Kup Teraz 8 zł
Ostatnio edytowano Wto lut 03, 2009 20:13 przez Lena, łącznie edytowano 6 razy

Lena

GRUPA F: Wszystko pozostałe
Link do wszystkich zdjęć fantów z grupy F

:arrow: F01 SPRZEDANE Kawałek materiału do wyszywania 40cm x 80 cm
Kolor ecru, nie biały. Nie wiem skąd go mam. Chętnie oddam za przysłowiową złotówkę na rzecz kotów i akcji.
Obrazek Obrazek
Kup Teraz 2 zł SPRZEDANE dla anial

:arrow: F02 SPRZEDANE Kuferek-kosmetyczka AVON

Trafia ponownie na bazarek dzięki uprzejmości MOWO, która go poprzednio po wielkiej walce wylicytowała, wpłaciła a potem kazała ponownie wystawić. Wcześniejsza aukcja jest tutaj link.
Obrazek Obrazek
A resztę zdjęć znajdziecie tutaj: Zdjęcia kuferka AVON na fotosiku
OPIS Kuferek Avon
- Świetnie robi za dużą kosmetyczkę na dłuższych wyjazdach. Bez problemu zmieści żel pod prysznic, szampon, odżywkę, balsam i garść potrzebnych kosmetyków kolorowych.
- Łatwo w nim zorganizować sobie swoje akcesoria
- ma 2 przegródki (jedną dużą, drugą mniejszą) a w każdej z nich kieszonkę z siateczki zamykaną na zamek. Przez siateczkę łatwo zobaczyć co jest w środku.
- Regulowany, odpinany pasek. Solidne rączki.
Wyjmowane sztywne dno pozwala na płaskie przechowywanie kuferka pomiędzy wyjazdami.

Wystawiam jako używany, choć nie pamiętam bym gdziekolwiek z nim jechała. Powód to malutka, ledwie widoczna plamka, której dopatrzyłam się robiąc zdjęcia dopiero - nie wiem czy już była czy powstała u mnie. Plamka jest BARDZO MAŁO WIDOCZNA, pewnie większość z Was nie zauważy jej nawet na zdjęciach. Jednak lojalnie uprzedzam, żeby nie było rozczarowań.
Kup Teraz 15 zł SPRZEDANE dla Beata

:arrow: F03 Uchwyt na kierownicę rowerową – do „górala“
Uchwyt używany i nosi ślady używania, ale w pełni sprawny. Wymieniłam w swoim rowerze bo mi wygodniej mieć kierownicę wyżej jako że do niskich nie należę. Logo i nazwa firmy: KALIN. Był w rowerze górskim AUTHOR, a kto się zna, ten wie że to nie jest zła firma. Wymiar trzonka widoczny na zdjęciu 7-10cm.
Obrazek Obrazek Obrazek
Cena – co łaska, na cel szczytny
Ostatnio edytowano Pt lut 06, 2009 10:59 przez Lena, łącznie edytowano 2 razy

Lena

Post » Pon lut 02, 2009 17:32

Książkę A04 i świecznik B09 w opcji kup teraz poproszę. :)

ewa_b

Od: Śro sty 10, 2007 14:32

Post » Pon lut 02, 2009 17:38

Cześć Leno

Wezmę kajdanki i słuchawki do komputera w opcji Kup teraz :lol:
Obrazek
Obrazek

rruda

Od: Wto sty 27, 2009 21:52

Post » Pon lut 02, 2009 17:49

ewa_b pisze:Książkę A04 i świecznik B09 w opcji kup teraz poproszę. :)
Prosze bardzo. Prosze o adres do wysylki na pw, potwierdzenie wplaty na konto fundacji na maila i doliczenie sobie 8,50zl na paczke ekonomiczna do 1kg (jako list nie przejdzie bo swiecznik jest dosc duzy), chyba ze sobie zyczysz inna paczke.

Lena

Post » Pon lut 02, 2009 17:50

rruda pisze:Cześć Leno
Wezmę kajdanki i słuchawki do komputera w opcji Kup teraz :lol:
:D W Twoim przypadku to odbior chyba osobisty bedzie najlepszy, prawda?

Lena

Post » Pon lut 02, 2009 17:57

prawda prawda 8)
Obrazek
Obrazek

rruda

Od: Wto sty 27, 2009 21:52

Post » Pon lut 02, 2009 18:06

Ja poproszę B03 retro-flakonik z kotem za cenę Kup Teraz :D
Obrazek

Happy

Od: Śro lis 19, 2003 2:36

Post » Pon lut 02, 2009 18:13

Happy pisze:Ja poproszę B03 retro-flakonik z kotem za cenę Kup Teraz :D
Podobnie jak powyzej ewa_b tylko za przesylke 5zl (pojdzie w kopercie babelkowej).

Lena

Post » Pon lut 02, 2009 18:16

Wytrzyma w bąbelkach?
Zaraz zrobię wpłatę i przyślę dane do wysyłki.
Obrazek

Happy

Post » Pon lut 02, 2009 19:15

Happy pisze:Wytrzyma w bąbelkach?
Zaraz zrobię wpłatę i przyślę dane do wysyłki.
Ok, jak chcesz to zapakuje w jakies pudeleczko, mam nadzieje ze to przejdzie jako list.

Lena

Post » Pon lut 02, 2009 22:05

Przejdzie. Wpłaciłam i napisałam maila.
Obrazek

Happy

Post » Wto lut 03, 2009 7:59

Przed wyjsciem z domu - podbijam!

Lena

Post » Wto lut 03, 2009 8:48