Link do wszystkich zdjęć fantów z grupy B

Naprawdę ładnie prezentują się na ścianie! Są 4 (używane, ale nic im nie dolega) antyramy z Ikea, oraz 5 kartek z kwiatami też z Ikea czyli można sobie podmienić jedną ramkę. O ile antyramy w Ikea można dostać na bieżąco, o tyle tego zestawu pocztówek już chyba nie - kupowałam go bardzo dawno temu. Jest uroczy, dla miłośniczki kwiatowych motywów we wnętrzu jak znalazł.

Wywoławcza za zestaw: 10 zł
Kup Teraz: 15 zł
:arrow: B02 SPRZEDANY Romantyczny albumik na zdjęcia z różyczką
Nowy, zapakowany, był prezentem, ale ja go nie wykorzystam na pewno. Jego wymiary to szer 16,5 cm, wys 20 cm, szerokość grzbietu 2,5 cm. Niestety nie wiem jakiego formatu zdjęcia mieszczą się w środku oraz czy są kieszonki czy może raczej to album gdzie zdjęcia przykleja się pod folią (ale z brzegu wygląda na tę drugą opcję) – nie będę do specjalnie rozpakowywać przecież.

Kup Teraz 5 zł SPRZEDANY dla anial
:arrow: B03 SPRZEDANE Retro - Flakonik z kotem
Wysokość 9,5 cm, szerokość 7,5 cm, grubość niecałe 3,5 cm. Rasowa zdobycz targo-starociowa, znaczy się unikat! Na wiosenne fiołki lub stokrotki – a do wiosny wbrew pozorom już nie tak daleko.

Kup Teraz 7 zł SPRZEDANE dla Happy

Wymiary 23 cm x 27,5 cm. Ładna, przecierana niebieska ramka, z przodu złota. W środku niebieskie paspartou (czy jakoś tak to sie nazywa – chodzi o ramkę z papieru, zdjęcie jest mniejsze). Wymiar otworu na zdjęcia 10 x 14 cm.
Obrazek z tyłu nie jest zabezpieczony papierem, więc można sobie podmienić fotkę bez większych problemów (najprawdopodobniej – nie próbowałam tego robić).

Wywoławcza 10 zł
Kup Teraz 15 zł

Wymiary 31,7 cm x 40,3 cm. Ładna, jasna, seledynowa ramka, jakby drewno zostało pomalowane półprzezroczystym lakierem wodnym. Jedno małe wgniecenie na ramce, widoczne z bliska.
W środku żółtawe paspartou (czy jakoś tak to sie nazywa – chodzi o ramkę z papieru, zdjęcie jest mniejsze). Wymiar otworu na zdjęcia 21 x 30,3 cm. Obrazek z tyłu jest zabezpieczony papierem, czyli aby podmienić fotkę/obrazek trzeba będzie papier rozerwać i zniszczyć obrazek. Obrazek wygląda na oryginał, kest podpis autora, nie znam się na technikach malaskich więc prosze się nie sugerować, ale akwarela?

Wywoławcza 10 zł
Kup Teraz 15 zł

Wymiary 29 cm x 38 cm. Ładna, ciemno zielona „nakrapiana“ ramka. W środku ciemno zielone paspartou (czy jakoś tak to sie nazywa – chodzi o ramkę z papieru, zdjęcie jest mniejsze). Wymiar otworu na zdjęcia 19,5 x 29 cm.
Obrazek z tyłu jest zabezpieczony papierem, czyli aby podmienić fotkę/obrazek trzeba będzie papier rozerwać i zniszczyć obrazek. Obrazek nie wiem jaką techniką i nie umiem też stwierdzić, czy to oryginał czy tylko wydruk, ale możliwe jest to drugie.

Wywoławcza 10 zł
Kup Teraz 15 zł

Rękodzieło przekazane fundacji przez znajomą jednej z Wolontariuszek właśnie po to, aby trafiło na bazarek. Kociak ręcznie wyszywany muliną. Średnica kółeczka z kociakiem 15cm, kwadracik ma 20,5 cm. Można go oprawić i powiesić lub wykorzystać w inny sposób (ja chyba zbyt kreatywna nie jestem).

Wywoławcza 5 zł
Kup Teraz 10 zł

Średnica podkładek ok 31 cm – na metce z tyłu napisano wymiar 31,5 x 31,5 cm. Uroczy, nakrapiany rudzielec w białych skarpetach będzie spozierał na Ciebie swym kocim okiem przy każdym posiłku. Komplet 4 szt.

Wywoławcza 15 zł
Kup Teraz 25 zł
:arrow: B09 SPRZEDANE Etno – stojak na tea-lighta
Metalowy stojak w formie tanczacego ludzika, ze złotymi maziakami. Całkiem fajny. Nie pasuje mi już do wystroju mieszkania, więc wrzucam na KB dla zwierzaków. W komplecie szklany świecznik z przezroczystego szkła. Dorzuce z 2 zapachowe tea-lighty, ale nie pamiętam teraz jakie mam zapachy.

Kup Teraz 7 zł SPRZEDANE dla ewa_b