POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 13, 2012 10:52 POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Potrzebna pomoc osoby z Poznania, która będzie miała trochę czasu w tę niedzielę.
Ta osoba będzie musiała pojechać do Głogowa po kociaka i z powrotem do Poznania. Ja już w Poznaniu bym go wzięła od razu w ten sam dzień. Będę tam tylko w niedziele i nie mam czasu a chcę pomóc temu biednemu kociakowi... To naprawdę pilne. On być może jest chory bo marnie na zdjęciu wygląda. Poza tą niedzielą nie będzie innej możliwości.
Oczywiście zwracam koszty za bilety.
Błagam o pomoc.
Kontakt do mnie: agusta1990@gmail.com ; 601 656 781 lub priv.

To jego zdjęcie, ma dwa miesiące:
Obrazek

Błagam o tą niedzielę, kto może niech pomoże! ;(
Ostatnio edytowano Pt gru 14, 2012 21:15 przez Winterr, łącznie edytowano 1 raz

Winterr

Od: Pt gru 07, 2012 21:25

Post » Czw gru 13, 2012 11:41 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Poproś moderatora o przeniesienie na Koty, tam więcej ludzi zagląda.
Trzeba pomóc kociakowi, źle wygląda :(
Trzymam :ok: aby się udało.
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw gru 13, 2012 16:06 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Dałam ogłoszenia gdzie się dało, no i nic. Biedne kocię... ;(

Winterr

Post » Pt gru 14, 2012 20:58 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Może ktoś z Poznania zajrzy!
Hop!
Obrazek

livy

Od: Pon paź 03, 2005 13:15

Post » Pt gru 14, 2012 21:00 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

No ale skoro jesteś w stanie pokryć koszta paliwa a z Poznania w obie strony to pewnie z 270 km, czyli co najmniej 200 zł, to czemu nie zamówisz dla kici kuriera? Ja wiem, że to brzydko brzmi ale lepsze to niż nic, z tego co pamiętam był taki wątek gdzieś o kurierach wykonujących takie usługi, chyba na hodowcach.

edit: np. ta firma świadczy takie usługi http://www.kapraltrans.pl
Ostatnio edytowano Pt gru 14, 2012 21:09 przez moorland, łącznie edytowano 1 raz

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Pt gru 14, 2012 21:03 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Napiszę do jerzykowki, może będzie w stanie pomóc?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 14, 2012 21:10 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Koci kurier liczy sobie 750 zł z Głogowa do mnie do Ostródy.
Nie stać mnie na to wolała bym wpłacić to fundacji jakiejś niż dawać kurierowi.
Poza tym nie jadę samochodem tylko pociągiem i bilet mnie kosztuje 45zł w jedną stronę. Normalny wydatek i chyba wydaje mi się że normalne jest to że chcę zwrócić komuś koszty skoro mi pomoże, czemu mam niby tego nie zrobić. Ten kot to nie zachcianka, jemu trzeba pomóc bo wygląda źle.
Proszę nie oceniać jeśli nie wiecie o co chodzi... :(

Winterr

Post » Pt gru 14, 2012 21:16 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Sprawdzałaś w wątku transportowym?
viewtopic.php?f=1&t=62304
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt gru 14, 2012 21:20 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Gretta pisze:Sprawdzałaś w wątku transportowym?
viewtopic.php?f=1&t=62304

Tak, nawet tam napisałam... :( Jeśli się to nie uda teraz w niedzielę to kociak dalej będzie się męczył tam, na wsi... :(
Niestety nie mam innej możliwości pomocy.

Nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości ani maili do użytkowników bo jestem tu nowa. :/

Winterr

Post » Pt gru 14, 2012 21:23 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Ja tylko nawiązałam do tego, że początkowo w Twoim poście było, że koszty paliwa chcesz zwrócić również, dlatego zasugerowałam, że może jakiś kurier zrobi to w podobnej cenie, nie wiem, nie znam się, nigdy nie wysyłałam tak kota, tylko próbuje coś zaproponować.

Winterr pisze:Oczywiście zwracam koszty biletów lub paliwa!

moorland

Post » Pt gru 14, 2012 21:25 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Winterr-wysłałam Ci sms-a-zadzwoń proszę do tej dziewczyny!!!!!-ona ma pustki na koncie.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 14, 2012 21:25 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Skontaktuj się z Głogowskim Stowarzyszeniem Pomocy Zwierzętom AMICUS - http://www.amicus.glogow.pl/kontakt/

Trochę się późno zorientowałaś :( Nie wiem czy Ci się uda, bo jak widzę tel. stowarzyszeniowy działa w dni robocze do 20.00 :(
Może jakiś wolontariusz ze stowarzyszenia by ci przewiózł kociaka.
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Pt gru 14, 2012 21:32 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

A może jeszcze spróbować poszukać pomocy na forach studenckich UAM i innych, może się znajdzie student który wraca z domu po weekendzie i zabrałby kota do pociągu

moorland

Post » Pt gru 14, 2012 21:44 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

kropkaXL pisze:Winterr-wysłałam Ci sms-a-zadzwoń proszę do tej dziewczyny!!!!!-ona ma pustki na koncie.

Niestety, sytuacja nie zagraża życiu więc nie da rady. No cóż... Szukam dalej a jeśli się teraz w niedziele nie uda to będę szukać dalej już po świętach bo sama nie dam rady jechać, niestety praca mnie pochłania w całości mimowolnie...

Winterr

Post » Pt gru 14, 2012 21:45 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

moorland pisze:A może jeszcze spróbować poszukać pomocy na forach studenckich UAM i innych, może się znajdzie student który wraca z domu po weekendzie i zabrałby kota do pociągu

Chodzi o to że duża część już w domach :( Ja wypisywałam też do obcych ludzi na facebooku którzy z Poznania lub coś no i nic.

Trafiło na felerny czas bo święta i wszyscy zabiegani.
Wcześniej nie mogłam, bo znalazłam go kilka dni temu...

Winterr

[następna]