POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 13, 2012 22:05 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

prosze wrecz blagam o dom tymczasowy mam czas do jutra do 20. kot z otwarta rana przy ogonie w ranie robale mady....do tego kk i chyba pp kotow 2 szt ok 2miesiace..... Gliwice zabrze sosnica.....moze fundacja??moze os.prywatna??karma i leczenie zapewnione<jedna z fundacji mi to zapewnila tylko nie ma dt!!!!!
viewtopic.php?f=1&t=143751&start=195
zapraszam bardzo serdecznie do nas:):)

viewtopic.php?f=1&t=146525&p=9289253#p9289253

kasia04051987

Od: Śro sie 31, 2011 20:44

Post » Śro sie 15, 2012 2:46 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Mirabelka-koteczka z tego wątku :arrow: viewtopic.php?f=13&t=144915 potrzebuje tymczasu...nie ma gdzie iść z kliniki... :(
utrzymanie-karma,wet- zapewnione...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw sie 16, 2012 9:37 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

7 okruszków z matką z tego wątku :arrow: viewtopic.php?f=1&t=145140
szuka PILNIE DT na minimum 3 tygodnie.
Karma, utrzymanie, wet na mojej głowie. Potrzeba tylko kawałka podłogi i minimum opieki.

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Pon sie 20, 2012 19:24 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Moi kochani,

Potrzebuję pomocy, a wierzę że właśnie tutaj ją znajdę. Niedawno dostałam informację od ochroniarza z łódzkiego Cinema City, że na zadaszonym parkingu, tuż przy wyjściu służbowym (na palarnię pracowników kina) okociła się kilka dni temu pól dzika kotka. Razem z innymi pracownikami CC dokarmiamy ją, niestety nie jest zbyt ufna w stosunku do ludzi. Nie wiem ile jest kociaków, ani w jakim są stanie ponieważ ich mamusia skutecznie je ukryła (znam tylko przybliżoną lokalizację).

Ponieważ sama mam niecałe 20 metrów kwadratowych psa i kota (adoptowanego zresztą za pośrednictwem forum) nie jestem w stanie im pomóc w żaden sposób. Problem jest raczej poważny, bo nie muszę chyba mówić jaki jest ruch na manufakturowym parkingu (zwłaszcza w weekendy) i obawiam się, że kiedy kociaczki już otworzą oczka zaczną pełzać wprost pod koła samochodów. Jeśli ktoś z Was dysponuje DT i posiada jakiś porządny transporter, mogę się umówić na miejscu i pomóc w wydobyciu kociaków. Mam samochód, więc mogę nawet pomóc z przewozem. Im szybciej tym lepiej, dlatego liczę na Waszą pomoc i pozytywny odzew. Osobiście napiszę jeszcze maila do kotyliona, chociaż jak znam życie wszystkie DT pękają w szwach...

Założyłam im osobny wątek, o tu: viewtopic.php?f=13&t=145322

Kinka89

Od: Pon sty 30, 2012 11:43

Post » Wto sie 21, 2012 12:28 LUBELSKIE: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Bardzo potrzebny dom(y) tymczasowy/stały dla 3-4 czarnych maluchów (kotki mają ok.1 miesiąca).
Koty są obecnie w Poniatowej (woj.lubelskie). Dowiozę je jeśli ktoś się zdecyduje je wziąć.
Proszę, może kilka osób zgodziłoby się- każdy po jednym kotku.
koty mieszkają obecnie w piwnicy w bloku, ale są przeganiane i lada moment zostaną wyrzucone przed blok.
Proszę pomóżcie.
Obrazek

koszka

Od: Czw paź 11, 2007 17:01

Post » Śro sie 22, 2012 12:16 Słupsk/Lębork/Wejherowo/Rumia/Gdynia/Gdańsk

PILNIE szukam kogoś kto przygarnie 3-4 kotki( mają ok 6tyg.). Mogę je dowieźć do miejscowości wymienionych w tytule. Maluchy kręcą się po podwórkach a ja niestety nie posiadam warunków do przygarnięcia nowych dzieci...;) Jak znajdzie się ktoś chętny- połapię je. :) :)

natalq22

Od: Pt lip 13, 2012 12:43

Post » Śro sie 22, 2012 14:01 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Szukam domu, choćby tymczasowego dla małej kici, która żyje na dworze wraz ze swoją mamą. Aktualnie przebywają u mnie w ogródku. Niby maja właścicieli, ale tak naprawdę, to nie ma kto o nie zadbać. Mała na pewno jest do adopcji. Na tyle, na ile mogę zajmuję się nimi. Mała została odrobaczona, odpchlona, mogę ją jeszcze zaszczepić, założyć książeczkę. Kicia jest cudowna. Ja nie mogę jej przygarnąć, mam już dwie kotki dorosłe i dużego psa, który dopiero po roku je zaakceptował. Mogę zorganizować transport w obrębie województwa, a może i dalej by się udało, oby tylko domek się znalazł. Jestem z Wrocławia.

Labella

Od: Wto sie 21, 2012 21:58

Post » Śro sie 22, 2012 23:28 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Potrzebny tymczas dla duzego czarnego kota po wypadku, kot wymaga jeszcze podawania lekow poprawiajacy regeneracje ukladu nerwowego (jest ktos sklonny go dofinansowac), ma nie do konca sprawna lewa strone ale chodzi prawie normalnie i pewnie w domowych warunkach bedzie sie to szybko poprawiac - w szpitalnej klatce niespecjalnie sa ku temu warunki... sadze, ze leki plus mozliwosc swobodnego ruchu po nieśliskiej powierzchni zalatwi sprawe. kot jest duzy, w dobrej formie ogolnie, funkcje zyciowe w normie ;) szukamy domu w Łodzi lub okolicach bo pani, ktora lozy na jego leczenie domaga sie sama go odwieźć... mily, towarzyski ale nie namolny.
recznie malowana ceramika na zamowienie:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1357&id=1718874443&l=aa2b2f153d
ZAMÓW SOBIE KOTECKA... CZY CÓŚ

magyrato

Od: Nie sie 22, 2010 10:00

Post » Czw sie 23, 2012 15:56 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Szukam DT dla dwóch 3 miesięcznych kociaków (kocurek i kotka) podrzuconych do mojego garażu, najlepiej w zachodniopomorskim. Jestem w stanie dokładać się do utrzymania kotków.
viewtopic.php?f=1&t=140086&start=330
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Nie sie 26, 2012 10:41 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Potrzebny dom tymczasowy dla młodego kocurka znalezionego dziś podczas burzy pod wrocławskim śmietnikiem. Sama mam w domu dwa tymczasy i kociak nie może zostać. Wrocław.

himonday

Od: Wto sie 07, 2012 8:13

Post » Śro sie 29, 2012 21:11 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Dostałam przed chwilką wiadomość od znajomej.
Zgłosiła się do niej kobieta, która znalazła na działkach ok. 3 tygodniowe kociątko!
Czy ktoś ma jakiś pomysł?
Poznań i okolice - poszukiwana mamka zastępcza lub osoba, która zajęłaby się kociątkiem!

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Czw sie 30, 2012 12:09 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Łódź:

Potrzebny DT dla burej miziastej koteczki spod Manufaktury. Jesli ktoś jest zainteresowany adopcją na stałe, tym bardziej proszę o PW.

Kinka89

Od: Pon sty 30, 2012 11:43

Post » Czw sie 30, 2012 12:18 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

PILNIE szukam dt dla ok 5-cio letniej kotki, wyłowionej z fosy miejskiej.
Kotka jest obecnie u miejskiego weterynarza (w Brzegu - opolskie). Ma żółtaczke, jest skrajnie niedożywiona, ma wszy, chore dziąsła (z niedożywienia).
U weterynarza może zostać tylko kilka dni - ciągle trafiają do niego chore zwierzęta z całego miasta a gabinet malutki - trzeba zwolnić miejsce dla tych bardziej potrzebujących.
Ani ja, ani mój facet (który ją znalazł) nie mamy możliwości wzięcia jej do siebie, oboje mamy koty (u mnie dodatkowo zgraja innych zwierząt) i brak możliwości izolacji. Pytamy po wszystkich znajomych, szukamy na forum miejskim, ale na razie cisza.
Możemy kotke dowieźć do Wrocławia albo Opola.
"Świat należy do kotów. One tylko udają, że to my mamy nad nimi władzę."
Ze mną Mefisto, Mocca, Mia, Manga-Pukota, Bamboszek, Nyks-Kula, Hades, Gizmo. *Maura♥*
Nasz temat: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160831

Nina_Brzeg

Od: Czw wrz 27, 2007 20:43

Post » Sob wrz 15, 2012 11:43 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Kraków:
Szukam domu tymczasowego lub stałego dla tych malców. Zostały złapane w graciarni w pewnym zakładzie z Nowej Hucie, dość nieprzyjemnym miejscu dla kotów. Dziś w nocy złapał się jeszcze jeden, podobno też biało czarny. Polujemy jeszcze na matkę. Mają ok. 6 tygodni, jedzą same, ale nie są jeszcze zbyt oswojone. Częsty kontakt z człowiekiem byłby dla nich dobry, ale w obecnym miejscu są bardzo warunkowo i nie wiadomo na jak długo. Nie chcemy oddawać do schroniska takich maluchów, zwłaszcza gdy nie uda się złapać matki. Kto pomoże?
Obrazek
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pon wrz 17, 2012 20:49 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Łódź:

Potrzebny dom tymczasowy lub adopcja dla 3,5 miesięcznego kociaka znalezionego 2 tygodnie temu. Kotek jest odkarmiony, po kompleksowej wizycie u weterynarza, bardzo dobrze nastawiony do ludzi i głodny pieszczot. Niestety nie dogadał się z moją kotką. Więcej o nim możecie przeczytać w wątku

Łukasz R

Od: Sob lip 09, 2011 22:59

[poprzednia][następna]