Czarny Czorcik pilnie szuka dobrego domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2004 14:47 Czarny Czorcik pilnie szuka dobrego domu

No właśnie, przybłąkał się taki piekny oswojony czarnuś z temperamentem, ma na oko 3 miesiące. Roboczo nazwany Czortem - lubi wspinaczki, polowanie na ręce, zabawę z innymi kotami, aportowanie papierków i piłeczek, bieganie z tupotem :D . Umie korzystać z kuwety, je dosłownie wszystko - dziś zabierał mi suchy chleb - grzecznie śpi w nocy.

Chętnie zatrzymałabym go, ale stare trzy koty wpadają w nerwicę przez te ciągłe zasadzki i podgryzanie. :wink: Pierwszy raz nie udało się znaleźć znajdzie opiekuna wśród znajomych, więc próbuję w taki sposób, podobno dość skuteczny...

Jeśli ktoś chciałby przygarnąć mądrego kocurka z charakterem to Czorcik będzie najlepszym wyborem!!

Zainteresowanych proszę o maila lub kontakt na GG - 1914834
"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

http://szkotki.blog.pl/

Pręgowana Khajiitka

Od: Pon lis 08, 2004 14:18

Post » Pon lis 08, 2004 15:44

postaraj sie o jakies fotki (zawsze to latwiej sie zakochac jak sie szkraba widzi) i umiesc tez zdjecia w dziale adopcyjnym :wink:
powodzenia :D :ok:
Obrazek
Obrazek

miaa

Od: Wto paź 12, 2004 7:37

Post » Nie lis 14, 2004 18:55

Zdjęcia będą w tym tygodniu bo nie mam cyfrowego aparatu i muszę film dopstrykac i wywołać... ale powiedzcie mi jakie są szanse że ktoś się znajdzie przez takie ogłoszenie? Widzę mnóstwo podobnych tematów, czy to skuteczne? Ile kotów tak procentowo znalazło dom dzięki temu forum?

Czorcik rządzi już całym domem, August został wujaszkiem - ulubioną zabawką :) i wykazuje niewyczerpane pokłady cierpliwości, Klara ma nerwicę i przemyka po domu na paluszkach, a Grubcio wali łapami na oslep i warczy jak pies. Chociaż ostatnio bawili się razem kłębkiem. Jest wesoło, ale mam nadzieję, że Czort znajdzie dobry dom, najlepiej z ogrodem bo ma niespożytą energię. :D
"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

http://szkotki.blog.pl/

Pręgowana Khajiitka

Od: Pon lis 08, 2004 14:18

Post » Nie lis 14, 2004 18:59

Samo ogloszenie na forum to raczej za malo ;-) Choc oczywiscie trafiaja tu osoby szukajace kotow tez, a czasem kocik tak scisnie za serce, ze ci co nie szukali... vide: ja i Sabinka Szara ;-)
Na adopcyjna go ze zdjeciami warto dac i pewno oglosic w gazecie :-) Na pewno tez ogloszenia w lecznicach i sklepach zoo maja sporo sensu :-) Ale tez skuteczniejsze sa takie ze zdjeciam.
Za koteczka kciuki trzymam :-)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11