Trzeba mieć Fostera z piekła rodem w Wariatkowie, żeby się cieszyć z takiego wyniku

Dziś waga 2,2 kg, ale był na czczo ważony

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OKI pisze:Maszyna sobie poradziła - AlAT 763![]()
Trzeba mieć Fostera z piekła rodem w Wariatkowie, żeby się cieszyć z takiego wyniku![]()
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Maszyna sobie poradziła - AlAT 763![]()
Trzeba mieć Fostera z piekła rodem w Wariatkowie, żeby się cieszyć z takiego wyniku![]()
No jak nic się przestraszył tych paputków i postanowił za bardzo nie przybierać na wadze....Ale stwierdził,że z AlAT-u troszkę spuści....![]()
![]()
![]()
![]()
OKI pisze:Pobawić to nieeee... siedział taki kotwór w łazience i nie wiadomo było, czy będzie można zjeść, czy zostać zjedzonymNo i co tam siedzi w mojej łazience do jedzenia?!
Afera
I chciałbym i boję się
Nie wiadomo, co on znowu wymyśliłZrobiła mu się spora gula na klatce piersiowej, pod łokciem - wyrosła w ciągu tygodnia, wet w sobotę stwierdził, że nie wie co to, ale nieładnie to wygląda i kazał zrobić USG. No to zrobiliśmy i...., dalej nie wiadomo. Okazało się, że są trzy zmiany. Trzeba zrobić punkcję, bo w środku jest płyn, coś jakby przetoka, z odczynem zapalnym i coś tam... Jutro wrzucę skan, to będzie dokładniej. O tyle dobrze, że toto nie przyrasta do żeber i nie wnika do klatki, nie ma unaczynienia itd... Z tego, co zrozumiałam, to nie wygląda typowo nowotworowo, ale dosłownie tego z doktora nie wymusiłam
Jutro będę umawiać się na punkcję
![]()
W środku kotka wygląda lepiej - wprawdzie dalej jest do [piiip], ale żółć już praktycznie nie zalega w woreczku i jest świeża.
Oszaleć idzie z tym kotem![]()
Do wyników punkcji jeszcze się wstrzymuję z odetchnięciem, ale już mi trochę lżej, bo takiego stracha mi napędził, jak już ze trzy miesiące nie byłoTo cholerstwo tak szybko wyrosło i się zmieniło, że już bardzo czarno widziałam
![]()
On się chyba uparł, że mnie przeżyje.
I dla pewności chce, żebym zeszła na zawał![]()
OKI pisze:Dzięki Szalonemu Kotu za pomoc i trzecią parę rąk![]()
Jak się żyje w Wariatkowie, to się człowiek z różnych dziwnych rzeczy cieszy![]()
No.
Teraz się cieszymy, że mamy ropnia![]()
![]()
Materiał zamiast na histopatologię poszedł na posiew z antybiogramem![]()
![]()
Ropa paskudna, ściągnęliśmy ile się dało igłą prawie jak do czipa, bo cieńszą nie szło. Resztę na razie mamy tylko rozgrzewać, póki nie będzie wyników. A w ogóle najlepiej, jakby się zrobiła przetoka i wyleciało wszystko z własnej nieprzymuszonej![]()
Foster wygląda wybitnie mało elegancko z wygolonym plackiem z dziurką w środku na klacie. Biorąc pod uwagę, że brzuch wygolony do USG gdzieś w połowie listopada jeszcze nie odrósł, to będzie tak łaził do jesieni świecąc boczkiem![]()
![]()
Duża ulga w każdym bądź razie![]()
Mam ochotę przyjmować zakłady, co ten kotecek jeszcze wymodzi. Zysk z bukmacherki przeznaczę na koteckaCzy lecą z nami hazardziści?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości