XAgaX pisze:naline pisze:Ogłoszenie, które umieściłaś w pierwszym wątku, nie jest zbyt atrakcyjne, bo nie ma dobrego zdjęcia kota, aby było widac odpowiednio jego walory, urode, pyszczek, odpowiednie naswietlenie - lepsze sa zdjęcia za dnia, kota na kanapie, zrelaksowanego, na drapaku niz np. z góry jak je.
Poza tym ogłoszenia trzeba odnawiac co kilka dni, aby pojawialy się u góry serwisów.
od kilku lat zajmuję się np. ogłaszaniem, pouczeń nie potrzebuję.
Zdjęcie Marion ZRELAKSOWANEJ nie wchodzi w grę- w warunkach które mogę jej zapewnić nie bywa w takim stanie niestety, za dnia też nie - nie ma komu zrobić.
A ja jestem zdania, że nie pouczenia jak piszesz, ale konstruktywna krytyka są powodem do rozwoju, poprawy, bo nie ma ludzi idealnych. Więc nie odbieraj krytyki, jako ataku - po prostu ja sama nie adoptowałabym kota z takiego zdjęcia, bo niewiele widać, ani postury, ani kolorków w pełni.
Zresztą Szenila też zwróciła uwagę, że zdjęcia nie są zachęcające.
Poza tym czy są czy nie są zachęcające (kwestia gustu i nastawienia), jak sama ogłaszam swoje tymczasy i nie ma odzewu, to zmieniam zdjęcia na inne, być może ktoś się w innym zdjęciu zakocha.
Mogę zapytać się czemu nie ma szans na dom wychodzący? Tzn nie znajdzie się taki dom dla kota w okolicy?