Moderator: Moderatorzy
Zyta Felicjańska pisze:Tych którzy nie czytali moich wszykich postów chciałam poinformować że podawanie karmy urinary to nie jest elemen terapi nerek a pęcherza. Na nerki kotka dostaje dializy.
Zyta Felicjańska pisze:Czy karma urinary szkodzi na nerki? Gdzie w najnowszym pdręczniku o tym pisze, jeżeli tak jest zwrócę mojej lekarce na to uwagę.
Zyta Felicjańska pisze: Prosiłabym o rady w stylu na co mam zwrócić uwagę i jakie z rozlicznych badań najlepiej zrobić a nie podważnie kompetencji mojej lekarki bo na razie nie mam powodu aby jej nie wierzyć.
Zyta Felicjańska pisze:Nie chce się jednoznaczeni wypowiadać, ale sugeruje że raczej nie![]()
Ale gdyby się udało zachwać stan obecny to wystarczy bo kotka czuje się bardzo dobrze.
Zyta Felicjańska pisze:.....
Ja za bardzo nie rozumiem dlaczego to że lekarka zalecia zaleciła jedzenie urinary ma swiadczyc o jej niekompetencji? Na karmie urinary pisze że nalezy strosować przy chorym pęcherzu i przy tym jak się wytrącają kryształaki a moja kotka miała takie problemy więc chyba dobrze? Z góry mam załorzyć że kryształki wytrąciły się po badaniu, to jakiś dziwne podejście... Urinary jest tylko dodatkiem do diety a nie jej głównym składnikiem.
Czy karma urinary szkodzi na nerki? Gdzie w najnowszym pdręczniku o tym pisze, jeżeli tak jest zwrócę mojej lekarce na to uwagę.
Prosiłabym o rady w stylu na co mam zwrócić uwagę i jakie z rozlicznych badań najlepiej zrobić a nie podważnie kompetencji mojej lekarki bo na razie nie mam powodu aby jej nie wierzyć.
Zyta Felicjańska pisze:....
Dlaczego właściwy poziom fosforu jest ważny? ....
Zyta Felicjańska pisze:Czy karma urinary szkodzi na nerki? Gdzie w najnowszym podręczniku o tym pisze, jeżeli tak jest zwrócę mojej lekarce na to uwagę.
Zyta Felicjańska pisze:Na karmie urinary pisze że nalezy strosować przy chorym pęcherzu i przy tym jak się wytrącają kryształaki a moja kotka miała takie problemy więc chyba dobrze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość