a te cudne maluchy nadal w schronisku jak to mozliwe kurcze musimy pomysleć nas jakimis przygotowaniami do sezonu maluszkowego, bo zaraz zacznie sie koszmar trzba je ogłaszac gdzie się da, zrobic jakies ładne chwytające za serce allegro te biało-rude pięknoty mogą robić za wabia
no jakis fundusz maluszkowy na jedzenie by się przydał trzba bedzie kupic royala dla małych i porobić porcje z kurczaka, to w sezonie schodzi hurtem, a w kasie mamy pustki
Mała1 pisze: tangerine-małe dziś wszystkie poszły do domków
Mam nadzieję, że to bedą domki najlepsze na świecie i że przenigdy ich nie stracą i nie będą musiały tutaj wrócić
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Ojejcie ale piekne zdjecia pomimo ze chcialoby sie jeszcze takie zdjecia ogladac,to zycze sobie,wam a szczegolnie niekochanym jak najmniejszej ilosci modeli do fotografowania
Wróciłam ja sobie zmęczona do domu po bardzo ciężkim dniu, czytam co się tam u moich kochanych niekochanych wydarzyło i co widzę? Mała zna trochę dzieje Masturbacji Myślę ja sobie; co ta Bettysolo wymyśla za imiona straszne? A może to nie Betty, może Siriwan? Dopiero potem doczytała, że to Nasturcja. Nie, żeby głodnemu chleb na myśli.... po prostu zmęczona jestem
Czy mogłabym prosić o podanie numeru konta dla niekochanych ,właśnie obliczam podatki i chciałabym przekazać potrzebującym koteczkom 1% podatku. Z góry dziekuję i trzymam kciuki za najlepsze domki dla kotków -schroniskotków i tych z domków tymczasowych.