Marcelibu pisze:U mnie link do pliku działa. Na jaki inny serwer mogę wgrać?
ale po co chcesz go wgrywać?
skopuj imiona kotów do world`a, potem je oddziel spacja, a następnie włącz numeracje i już

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:U mnie link do pliku działa. Na jaki inny serwer mogę wgrać?
Fredziolina pisze:Marcelibu pisze:U mnie link do pliku działa. Na jaki inny serwer mogę wgrać?
skopuj imiona kotów do world`a, potem je oddziel spacja, a następnie włącz numeracje i już
Marcelibu pisze:Fredziolina pisze:Marcelibu nie wiem jak Ty liczysz, ale mi na piechotę 113 wyszło.
Gdy zobaczysz mój plik - to wtedy sprawdź go z linkami do wątków i kotów. Brakuje tylko 3.
Marcelibu pisze:Fredziolina pisze:Marcelibu pisze:U mnie link do pliku działa. Na jaki inny serwer mogę wgrać?
Z Excela? Mam pogrupowane wg lat.
Fredziolina pisze:Marcelibu nie wiem jak Ty liczysz, ale mi na piechotę 113 wyszło.
Marcelibu pisze: (...)
OK, jeszcze raz.
Napisałaś, że nie jesteś przedstawicielem Fundacji Viva!, aMarcelibu pisze:
Pojawiasz się kilkakrotnie w wątku mirka_t i piszesz elektryzujące posty typu: wszelkie uwagi, wnioski i pytania należy kierować na adres Fundacji Viva! email:xxxx@xxx . Taką wstawkę zauważyłam również wtedy, kiedy ja pytałam jak wyglądają rozliczenia z fundacją/cjami. Napisałaś również, że wpłynęły skargi do Viva! w sprawie DT u mirka_t i są rozpatrywane. Nie dziw się więc, że najpierw myślimy, że jesteś przedstawicielem Viva!, a potem, że o to pytamy, skoro tak piszesz i znasz takie szczegóły (to odnośnie do informacji nt. skargi na mirka_t).
To kim jesteś - mam na myśli jeżeli nie przedstawicielem Viva! a piszesz takie rzeczy, nawet o skargach na mirka_t, które wpłynęły do Viva!?
Marcelibu pisze:Tak, czy inaczej mirka_t nadal trzyma swoje koty w azylu, nie wyadoptowuje ich i nie robi nic, żeby ten stan się zmienił.
BAJKA-BB pisze:Marcelibu pisze: (...)
OK, jeszcze raz.
Napisałaś, że nie jesteś przedstawicielem Fundacji Viva!, aMarcelibu pisze:
Pojawiasz się kilkakrotnie w wątku mirka_t i piszesz elektryzujące posty typu: wszelkie uwagi, wnioski i pytania należy kierować na adres Fundacji Viva! email:xxxx@xxx . Taką wstawkę zauważyłam również wtedy, kiedy ja pytałam jak wyglądają rozliczenia z fundacją/cjami. Napisałaś również, że wpłynęły skargi do Viva! w sprawie DT u mirka_t i są rozpatrywane. Nie dziw się więc, że najpierw myślimy, że jesteś przedstawicielem Viva!, a potem, że o to pytamy, skoro tak piszesz i znasz takie szczegóły (to odnośnie do informacji nt. skargi na mirka_t).
To kim jesteś - mam na myśli jeżeli nie przedstawicielem Viva! a piszesz takie rzeczy, nawet o skargach na mirka_t, które wpłynęły do Viva!?
Widzę, że Twoje posty najlepiej przechowywać w screenach, bo często zmieniają treść![]()
Mogłabym odpowiedzieć na Twoje pytanie, bo to żadna tajemnica, ale zaczyna mnie wkurzać inwigilacja, którą prowadzisz. Kto jest kim? Ile kotów? W którym roku? Ile ogłoszeń? Na którym portalu? Kiedy dodane?
W jakim celu prowadzisz te swoje statystyki i wyliczanki?
Dlaczego ja czy inne osoby mają się przed Tobą tłumaczyć?
mirka_t pisze:Marcelibu jeśli zgadzają Ci się linki to podaj link do adopcji Pusi z 2005r. No podaj choć ten jeden.
BAJKA-BB pisze:Dlaczego ja czy inne osoby mają się przed Tobą tłumaczyć?
Marcelibu pisze:mirka_t pisze:Marcelibu jeśli zgadzają Ci się linki to podaj link do adopcji Pusi z 2005r. No podaj choć ten jeden.
viewtopic.php?t=32057 Link pod taką nazwą widnieje w 1 poście 15 części. Rok postów - 2005.
Marcelibu pisze:Sylwester
Niuton
Kicia vel Tycia
Icy
Mrusia
Pusia
razem 5
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 89 gości