Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 16.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 12, 2011 20:23 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:U mnie link do pliku działa. Na jaki inny serwer mogę wgrać?

ale po co chcesz go wgrywać?
skopuj imiona kotów do world`a, potem je oddziel spacja, a następnie włącz numeracje i już :wink:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Sob mar 12, 2011 20:24 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Fredziolina pisze:

skopuj imiona kotów do world`a, potem je oddziel spacja, a następnie włącz numeracje i już :wink:

Z Excela? Mam pogrupowane wg lat.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob mar 12, 2011 20:25 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
Fredziolina pisze:Marcelibu nie wiem jak Ty liczysz, ale mi na piechotę 113 wyszło.

Gdy zobaczysz mój plik - to wtedy sprawdź go z linkami do wątków i kotów. Brakuje tylko 3.

Nie dociera do Ciebie kobieto, że źle spisałaś. Porównaj listę z wątku 14 z listą w wątku 15 i dopiero zerknij na własną. Napierw zażyj jednak leki, bo bez tego w życiu się nie dogadamy.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob mar 12, 2011 20:35 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
Fredziolina pisze:

Z Excela? Mam pogrupowane wg lat.

Marcelibu moze by tak na techniczny z tym sie przenieść?
Legnica

Post » Sob mar 12, 2011 20:39 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Fredziolina pisze:Marcelibu nie wiem jak Ty liczysz, ale mi na piechotę 113 wyszło.

2005
Sylwester
Niuton
Kicia vel Tycia
Icy
Mrusia
Pusia
razem 5

2006
Malinka
Kubuś vel Gizmo
Dasza
Misio
coś
Mimka
Mrówka
Śniezka
Ozzy
Gucio exo
Znajda vel Miki
Kuba
Maczek
razem 13
2007
Miki
Rudy vel Rysio
Lena
Nala
Zuzia
Frodo
Rynkowa
Pedro
Niunia
Diana
Dalia
Diego
Piko
Mruczek
Jinks
Cosiek
Jack
Lufka
razem 18
2008
Bunia
Znajda
Puszek
Mikesz
Misia
Tygrys
Nowa
Cudna
Ptysia
Sonia
Cykor
Smarkul
Chester
Pepa
Nemo
Apollo
Myszka
Coco Chanel
Beżyk
Leon
Stella
Persia
Marcys
Gucio
razem 24
(zgubiłam kota o imieniu Lolek)
razem 25
2009
Chuda
Mynia
Nel
Smyk
Sówka vel Lusia
Blue Gizmo
Odessa
Tomcio
Maja
Lucek
Limka
Benek
Dex
Koti
Arni
Diablo
Budys
Masza
Czesio
razem 19
(zgubiłam 2 koty: Lila vel Sisi i Kicia - bo była dwa razy)
razem 21.
2010
Julcia
Richie
Cynamon
Munio
Bella
Timona
Kredka
Grzdyl
Nesca
Pusia
Lorda
Śliwka
Delikwent
Martin
Monia
Malex
Trisza
razem 17
2011
Katia
Szpecia
razem 2
??
Kitka vel Łatka
Lala
Dymka
Nina
Jojo
Mietek
Sonia
Chad
razem 7

Mnie linki się zgadzają.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob mar 12, 2011 20:43 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Tak, czy inaczej mirka_t nadal trzyma swoje koty w azylu, nie wyadoptowuje ich i nie robi nic, żeby ten stan się zmienił.

Marcelibu

Post » Sob mar 12, 2011 20:44 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze: (...)
OK, jeszcze raz.

Napisałaś, że nie jesteś przedstawicielem Fundacji Viva!, a
Marcelibu pisze:
Pojawiasz się kilkakrotnie w wątku mirka_t i piszesz elektryzujące posty typu: wszelkie uwagi, wnioski i pytania należy kierować na adres Fundacji Viva! email:xxxx@xxx . Taką wstawkę zauważyłam również wtedy, kiedy ja pytałam jak wyglądają rozliczenia z fundacją/cjami. Napisałaś również, że wpłynęły skargi do Viva! w sprawie DT u mirka_t i są rozpatrywane. Nie dziw się więc, że najpierw myślimy, że jesteś przedstawicielem Viva!, a potem, że o to pytamy, skoro tak piszesz i znasz takie szczegóły (to odnośnie do informacji nt. skargi na mirka_t).

To kim jesteś - mam na myśli jeżeli nie przedstawicielem Viva! a piszesz takie rzeczy, nawet o skargach na mirka_t, które wpłynęły do Viva!?

Widzę, że Twoje posty najlepiej przechowywać w screenach, bo często zmieniają treść :roll:
Mogłabym odpowiedzieć na Twoje pytanie, bo to żadna tajemnica, ale zaczyna mnie wkurzać inwigilacja, którą prowadzisz. Kto jest kim? Ile kotów? W którym roku? Ile ogłoszeń? Na którym portalu? Kiedy dodane?
W jakim celu prowadzisz te swoje statystyki i wyliczanki?
Dlaczego ja czy inne osoby mają się przed Tobą tłumaczyć?
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Sob mar 12, 2011 20:46 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:Tak, czy inaczej mirka_t nadal trzyma swoje koty w azylu, nie wyadoptowuje ich i nie robi nic, żeby ten stan się zmienił.

Jakim sposobem wyadoptowala,te,ktore podliczylas?
Moze wcale ich nie wyadoptowala,tylko tak napisala?
ObrazekTesknie kochanie(*)Obrazek Miszka i Majka

kicia582

Od: Pon lut 22, 2010 0:33

Post » Sob mar 12, 2011 20:51 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

BAJKA-BB pisze:
Marcelibu pisze: (...)
OK, jeszcze raz.

Napisałaś, że nie jesteś przedstawicielem Fundacji Viva!, a
Marcelibu pisze:
Pojawiasz się kilkakrotnie w wątku mirka_t i piszesz elektryzujące posty typu: wszelkie uwagi, wnioski i pytania należy kierować na adres Fundacji Viva! email:xxxx@xxx . Taką wstawkę zauważyłam również wtedy, kiedy ja pytałam jak wyglądają rozliczenia z fundacją/cjami. Napisałaś również, że wpłynęły skargi do Viva! w sprawie DT u mirka_t i są rozpatrywane. Nie dziw się więc, że najpierw myślimy, że jesteś przedstawicielem Viva!, a potem, że o to pytamy, skoro tak piszesz i znasz takie szczegóły (to odnośnie do informacji nt. skargi na mirka_t).

To kim jesteś - mam na myśli jeżeli nie przedstawicielem Viva! a piszesz takie rzeczy, nawet o skargach na mirka_t, które wpłynęły do Viva!?

Widzę, że Twoje posty najlepiej przechowywać w screenach, bo często zmieniają treść :roll:
Mogłabym odpowiedzieć na Twoje pytanie, bo to żadna tajemnica, ale zaczyna mnie wkurzać inwigilacja, którą prowadzisz. Kto jest kim? Ile kotów? W którym roku? Ile ogłoszeń? Na którym portalu? Kiedy dodane?
W jakim celu prowadzisz te swoje statystyki i wyliczanki?
Dlaczego ja czy inne osoby mają się przed Tobą tłumaczyć?

Twoje odpowiedzi były na tyle pokrętne, niejasne i próbowałaś udawać, że ich nie rozumiesz. Dlatego bałam się, że znowu dam Ci szansę na uniknięcie odpowiedzi, stąd moje dopisywanki. Nie martw się - zawsze dopisuję, nigdy nie kasuję.
Doczekam się odpowiedzi na pytanie, czy znowu coś mi zarzucisz byleby tylko jej uniknąć?

Marcelibu

Post » Sob mar 12, 2011 20:53 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu jeśli zgadzają Ci się linki to podaj link do adopcji Pusi z 2005r. No podaj choć ten jeden. :D
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Sob mar 12, 2011 20:56 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Swoją drogą zadziwiające, że żadna "koleżanka" Marcelibu nie powstrzymuje jej przed tą pisaniną. Opcje są 2: pierwsza, że same czytając wypociny Marcelibu świetnie się bawią a druga, że w sumie im to lata byle wątek się rozwijał. :lol:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Sob mar 12, 2011 20:57 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Marcelibu jeśli zgadzają Ci się linki to podaj link do adopcji Pusi z 2005r. No podaj choć ten jeden. :D

viewtopic.php?t=32057 Link pod taką nazwą widnieje w 1 poście 15 części. Rok postów - 2005.
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2011 20:58 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz

Marcelibu

Post » Sob mar 12, 2011 20:58 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

BAJKA-BB pisze:Dlaczego ja czy inne osoby mają się przed Tobą tłumaczyć?

Na przykład dlatego, że działacie pod patronatem organizacji pożytku publicznego?

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Sob mar 12, 2011 21:01 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
mirka_t pisze:Marcelibu jeśli zgadzają Ci się linki to podaj link do adopcji Pusi z 2005r. No podaj choć ten jeden. :D

viewtopic.php?t=32057 Link pod taką nazwą widnieje w 1 poście 15 części. Rok postów - 2005.

Rok 2005 to data przybycia do mnie kotki. :ryk: Nic dziwnego, że nic Ci się nie zgadza, bo czytać nie potrafisz.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Sob mar 12, 2011 21:02 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:Sylwester
Niuton
Kicia vel Tycia
Icy
Mrusia
Pusia
razem 5

Ja tylko w kwestii formalnej - tu jest razem sześć kotów, nie pięć.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

[poprzednia][następna]