zapomiałam wczoraj podziekować ka_towiczance za prezenta zarełkowe kocie
miło było Cię poznać
dzięki wszystkim za propozycje pomocy do dnia kota
wiec tak-w odpowiedzi
na bank nie można teraz jeszcze drukowac, tylko np około 13-14tego
wiecie jak to się zmienia z dnia na dzień
charm-jak masz dobry papier to pewnie ,że podrzuć
Korciaczkowa mamo-Ty juz coś wywoływałaś|? jakies fotki?
Pytam, bo tak sobie pomyslałam,ze częśc fotograficzna przez ten konkurs automatycznie się rozszerzy
i na typową wystawę kocich zdjęć ( ta na sztalugach) dałabym fotki artystyczne, wiecie, takie plastycznie fajne, podrasowane- typu obrazek
a na wytawke kotów do konkursu piękności dac właśnie fotki takie przedstawiające konkrtetnego kota, tez z podpisem kto focił
No i mysląłam, zeby taka fotka była na gdzies pół-3/4 kartki A4
a pod spodem faktycznie opis krótki, może cos z historii danego kota, może cos o charakterku
Napisane tak lużnym stylem-kto umiałby?
fotki wisiałyby tam w tym pomieszczeniu koło biura
pod kazda byłby pojemniczek na głosy
trzeba tez te torciki jakos sklecić? kto chętny?
muszą byc smaczne
Jest jeszcze pomysł, żeby potem wsród oddajacych głosy zrobić losowanie- i ten ktos wygrywajacy dostałby fotke z 1 miejscem, ktos z drugim itd
Do losowania moznaby wykorzystac jakiegoś kota, który np wyciagnałby numerek jakiś, albo np na smyczce podszedł do kandydata
poza tym pytajcie kto ma projektor , który można podłaczyć do laptopa,zeby nasz filmik puszczać
...a w schroniku...
w zasadzie bez zmian
nie było dzs sterylek bo się weterynarze na grypsko paskudne porozkładali
Dlatego Roma dzis była zaszczepiona
Rodos nie bo sie go autentycznie teraz boimy, strasznie źle to wszystko znosi, nadal agresja i rzucanie sie na kraty, zero jedzenia
Stoją koło niego miseczki oddane, ładne, i karma sucha w pojemniku wygladajaca jak royal
nadal nie znamy płci
na razie potrzebny mu przede wszystkim spokój, klatka przykryta przescieradłem
Dzis szanse na dom ma Saperka-bardzo dobry dom, który usilnie namawiam tez na Hajduka-a w zasadzie Hajduczke-bo zapomniałam Wam chyba napisac ,ze to tez baba
One straszne cykory są, ale juz da sie je brać na ręce i po długim głaskaniu sie ciut rozluźniają
Trzymajcie dziś o 16ej kcuki,żeby poszły obie i żeby dom nie przerosła ich płochliwość
dom dobry jest.
Gizmo oczywiście zajechał i zaklimatyzował sie wśród rezydentów natychmiastowo
Swojej nowej Pani jeszcze raz machnął kupala w pociagu, i potem mega bąka w taksówce
Wrąbał po przyjeżdzie dwie michy żarcia
Drzewcowi-Milo w ramiona sie nie rzucił
Beasia młodziutkich kotków nie ma, ale mamy zgłoszone dwa małe, biało-carny chyba i biało-rudy trafia do schronu
Dam znac wtedy
Lidka na stronie schroniska chyba dzis, albo jutro będzie taki niby plakacik wklejony
jak sie pokaże to wkleje tu linka
mirandaaa-jeśli nas czytasz
pomysl nad tym Wrocławiem, jakoś np 14-15 lutego cooo
tylko ja bym musiał jechać z Tobą
I mam ogromna prośbę byc może też do Ciebie , ale tez może ktos inny mógłby-o wycieczke kiedyś w miarę szybko do dwóch domków, które chce koniecznie sprawdzić, to Zabrze i Ruda Śl
Ja mam echo w baku i nadfal ślepa jestem po ciemku