Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Nowa, Kukulina prycha i warczy. Całą noc szamotała się w klatce szukając wyjścia, ale zjadła, wypiła i wysikała się do kuwety. W dzień ją wypuściłam i zaszyła się w kąciku. Pod wieczór przeniosłam ją ponownie do klatki i na razie nie świruje tak jak w nocy tylko prycha i warczy na koty. Klatka jest do wysokości 50cm od podłgi z dwóch stron osłonięta folią ogrodową, którą w nocy Kukulina trochę nadwyrężyła. Chciałam ją później zabezpieczyć płytami pleksi, ale bedę musiała zrobić to wcześniej. Osłona ta ma na celu zabezpieczyć odnowioną klatkę przed moczem Czesia, który namiętnie sika do klatek. Trochę brakuje mi środków na takie nieprzewidziane modernizacje i nie wstydzę się prosić o pomoc o ile ktoś zechce pomóc.
Pleksi to koszt około 30-50zł. Dokładnie nie wiem ile, bo zależy do wielkości płyty.
mirka_t pisze:Uznałam, że nie pali się z szukaniem domu dla niej.
mirka_t pisze:Nie otrzymałam jeszcze dokumentów.
mirka_t pisze:MariaD, odczep się o tej kotki.
magaaaa pisze:Choćbyście nie wiem jak psioczyły bez porozumienia z Mirką tego nie załatwicie.
To moze zmieńcie sposób oferowania pomocy?
Ja nie wiem.
Nie osądzam; ani ilości kotów, ani jakości. A Wy to robicie i to w bardzo niefajny sposób.
I teraz jeszcze się dziwicie że ktoś nie chce Waszej pomocy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: RaymondJep i 46 gości