S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 25, 2010 22:06 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Pierwsza część fotek. ;-)

Balbina
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Ignacy
Obrazek

Obrazek

Czester
Obrazek

Obrazek

Matula
Obrazek

Saba
Obrazek

Obrazek

Krówek
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Berenika
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Biedronek
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Strzałka
Obrazek

Obrazek Obrazek

Haker
Obrazek

Obrazek

Natan
Obrazek

Obrazek

Figaro
Obrazek

Rusałka
Obrazek

Czesiowaty
Obrazek

Obrazek Obrazek

Pinio
Obrazek

Obrazek

Cejlon
Obrazek

Obrazek

Erin
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Nie lip 25, 2010 22:12 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Ostatnio dopadła mnie głupawka i stwierdziłem, że już dawno nie obrabiałem zdjęć tak wiyncy artystycznie. No to zacząłem się bawić. Efekty wstawię z drugą partią zdjęć, natomiast jedno wyszło mi tak fajnie, że pochwalę się od razu. ;-)

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Nie lip 25, 2010 22:18 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

siriwan pisze:Ostatnio dopadła mnie głupawka i stwierdziłem, że już dawno nie obrabiałem zdjęć tak wiyncy artystycznie. No to zacząłem się bawić. Efekty wstawię z drugą partią zdjęć, natomiast jedno wyszło mi tak fajnie, że pochwalę się od razu. ;-)

Obrazek

No ba, że świetnie Ci wyszło.
I duże zdjęcie Erinki bardzo piękne :1luvu:
Reszta swoją drogą też. ;)

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Nie lip 25, 2010 22:30 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Krówek :1luvu: :love: :1luvu: jakbym widziała Cukierka :mrgreen:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie lip 25, 2010 22:35 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Właściwie to wychodziłyśmy już ze schroniska i kiedy przechodziłyśmy przez pierwszą kociarnię, na chwilke się zatrzymałyśmy. wtedy odwróciłam jedną z budek i mym oczom ukazało się to srebrne cudo - czyli Mruczuś, wystarczyło żeby tuż po włożeniu ręki wywalił mi brzucho do głaskania i byłam ugotowana. :twisted:
siedzi sobie teraz w łazience zaczajony, podszafkowy kot ale kiedy tylko zaczynam go głaskać przewraca się na grzbiecik i odpychając od ściany wyłazi stamtąd ,,ślizgiem na grzbiecie,, :lol: po czym wstaje i przywiera do mnie całym ciałkiem ... on ma magnes w środku czy jak? barankuje rękę tak mocno jakby chciał wejść do środka.
z jedzeniem też się już trochę poprawiło - przy tych głaskach zaczął jeść suche, mokrego nie chce, ale trzeba przy nim siedzieć na podłodze i wtedy w proporcjach 50 głasków : 5 chrupek Mruczuś je i pije SAM! z kuwety jeszcze nie skorzystał. :?
następne wieści już na tymczasach.

o sterylkach bezpłatnych w siemianowicach pisałam parę postów wcześniej - wykonuje je lecznica na ul.Klonowej 9, jak na razie do listopada. myślę, że dobrze byłoby korzystać bo z tego co zrozumiałam, od tego zależą ich dalsze losy. potrzebne są tylko dane i nr tel. osoby która dostarcza kotka.
Obrazek

sabina_7

Od: Wto wrz 01, 2009 12:23

Post » Nie lip 25, 2010 22:54 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

sabina_7 pisze:Właściwie to wychodziłyśmy już ze schroniska i kiedy przechodziłyśmy przez pierwszą kociarnię, na chwilke się zatrzymałyśmy. wtedy odwróciłam jedną z budek i mym oczom ukazało się to srebrne cudo - czyli Mruczuś, wystarczyło żeby tuż po włożeniu ręki wywalił mi brzucho do głaskania i byłam ugotowana. :twisted:
siedzi sobie teraz w łazience zaczajony, podszafkowy kot ale kiedy tylko zaczynam go głaskać przewraca się na grzbiecik i odpychając od ściany wyłazi stamtąd ,,ślizgiem na grzbiecie,, :lol: po czym wstaje i przywiera do mnie całym ciałkiem ... on ma magnes w środku czy jak? barankuje rękę tak mocno jakby chciał wejść do środka.
z jedzeniem też się już trochę poprawiło - przy tych głaskach zaczął jeść suche, mokrego nie chce, ale trzeba przy nim siedzieć na podłodze i wtedy w proporcjach 50 głasków : 5 chrupek Mruczuś je i pije SAM! z kuwety jeszcze nie skorzystał. :?
następne wieści już na tymczasach.

o sterylkach bezpłatnych w siemianowicach pisałam parę postów wcześniej - wykonuje je lecznica na ul.Klonowej 9, jak na razie do listopada. myślę, że dobrze byłoby korzystać bo z tego co zrozumiałam, od tego zależą ich dalsze losy. potrzebne są tylko dane i nr tel. osoby która dostarcza kotka.

Super, że go wzięłaś do siebie :1luvu:
Mam nadzieję, że w domku rozkwitnie :)

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Pon lip 26, 2010 7:21 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

sabina_7- super, że wzięłaś Mruczka :) :) nareszcie biedny kocio się odblokuje :) :1luvu:

Siriwan- fajne zdjęcie, super jest :D
a co do przekręcania imion to zgadzam się z tym, że to przejawy sympatii do kotów i jakiś sposób na rozładowanie napięcia :) sama też często tworzę nowe dziwne formy imion :)

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Pon lip 26, 2010 12:14 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

sabinka7-jeszcze raz :1luvu: za Mruczka

...a w schronisku...
strasznie diuzo malców, takich cudnym , zdrowych, brykajacych :(
a domów niet
nie wierzę ,że wszystkie znajda domy :( , dobre domy
strasznie to przygnębiajace jest :(

na kociarni tłok, jak klatkowce pociachane tam trafią to bedzie już totalna masakra
duzo silnych charakterowo osobników :|
bardzo prosłabym o mega akcje ogłoszeniową dla Kasi i dla Pompona-on strasznie wyrywny chłopak jest, przy tym mega cudny, ale zaczepia inne koty, nerwowo bywa.
Jak widzi człowieka to koła do góry, miziaki od razu.Ale to jedynak jest
Kasia ma swój wątek

i szukamy na poczatku przyszłego tygodnia transportu do W-wy dla Lolusi i być może Erin
i na jak najszybcej transportu do Bielska dla Kacperka

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon lip 26, 2010 15:10 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Mała1 pisze:i szukamy na poczatku przyszłego tygodnia transportu do W-wy dla Lolusi i być może Erin
i na jak najszybcej transportu do Bielska dla Kacperka

jeśli się nic wcześniej nie znajdzie w sobotę wybieram się w kierunku na Wisłę, mogę jechać przez Bielsko
Obrazek

sabina_7

Od: Wto wrz 01, 2009 12:23

Post » Pon lip 26, 2010 15:35 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

oo, Sabinka-byłoby super :)

Mała1

Post » Pon lip 26, 2010 17:17 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

kto potrafi zrobić ogłoszenia z karteczkami wyrywanymi ?
porozwieszałabym .....
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon lip 26, 2010 17:51 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Przypomina się "Mała Czarna" - potrzebne są wielkie kciuki na jutro - o 10.00. mamy się zgłosić w lecznicy - bardzo mnie martwi ten zabieg - taka poważna operacja u takiej maleńkiej malentaski :oops:

viewtopic.php?f=1&t=114102

JOMA

Od: Wto cze 08, 2010 14:12

Post » Pon lip 26, 2010 18:05 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

JOMA-mocne :ok: za jutro

bettysolo-ja umiem, ale dzis już nie mam siły, postaram się jutro

Mała1

Post » Pon lip 26, 2010 19:09 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

JOMA pisze:Przypomina się "Mała Czarna" - potrzebne są wielkie kciuki na jutro - o 10.00. mamy się zgłosić w lecznicy - bardzo mnie martwi ten zabieg - taka poważna operacja u takiej maleńkiej malentaski :oops:

mocne kciuki za maleństwo :ok: :ok: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto lip 27, 2010 7:58 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

charm pisze:
JOMA pisze:Przypomina się "Mała Czarna" - potrzebne są wielkie kciuki na jutro - o 10.00. mamy się zgłosić w lecznicy - bardzo mnie martwi ten zabieg - taka poważna operacja u takiej maleńkiej malentaski :oops:

mocne kciuki za maleństwo :ok: :ok: :ok:

Będzie dobrze. Innej opcji nie ma :ok: :ok: :ok:

Ronnie pisze:
siriwan pisze:Ostatnio dopadła mnie głupawka i stwierdziłem, że już dawno nie obrabiałem zdjęć tak wiyncy artystycznie. No to zacząłem się bawić. Efekty wstawię z drugą partią zdjęć, natomiast jedno wyszło mi tak fajnie, że pochwalę się od razu. ;-)

Obrazek

No ba, że świetnie Ci wyszło.

I duże zdjęcie Erinki bardzo piękne :1luvu:
Reszta swoją drogą też. ;)

Rewelacja :D
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

[poprzednia][następna]