Balbina

Ignacy

Czester

Matula

Saba

Krówek

Berenika

Biedronek

Strzałka

Haker

Natan

Figaro

Rusałka

Czesiowaty

Pinio

Cejlon

Erin

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabina_7 pisze:Właściwie to wychodziłyśmy już ze schroniska i kiedy przechodziłyśmy przez pierwszą kociarnię, na chwilke się zatrzymałyśmy. wtedy odwróciłam jedną z budek i mym oczom ukazało się to srebrne cudo - czyli Mruczuś, wystarczyło żeby tuż po włożeniu ręki wywalił mi brzucho do głaskania i byłam ugotowana.![]()
siedzi sobie teraz w łazience zaczajony, podszafkowy kot ale kiedy tylko zaczynam go głaskać przewraca się na grzbiecik i odpychając od ściany wyłazi stamtąd ,,ślizgiem na grzbiecie,,po czym wstaje i przywiera do mnie całym ciałkiem ... on ma magnes w środku czy jak? barankuje rękę tak mocno jakby chciał wejść do środka.
z jedzeniem też się już trochę poprawiło - przy tych głaskach zaczął jeść suche, mokrego nie chce, ale trzeba przy nim siedzieć na podłodze i wtedy w proporcjach 50 głasków : 5 chrupek Mruczuś je i pije SAM! z kuwety jeszcze nie skorzystał.![]()
następne wieści już na tymczasach.
o sterylkach bezpłatnych w siemianowicach pisałam parę postów wcześniej - wykonuje je lecznica na ul.Klonowej 9, jak na razie do listopada. myślę, że dobrze byłoby korzystać bo z tego co zrozumiałam, od tego zależą ich dalsze losy. potrzebne są tylko dane i nr tel. osoby która dostarcza kotka.
Mała1 pisze:i szukamy na poczatku przyszłego tygodnia transportu do W-wy dla Lolusi i być może Erin
i na jak najszybcej transportu do Bielska dla Kacperka
JOMA pisze:Przypomina się "Mała Czarna" - potrzebne są wielkie kciuki na jutro - o 10.00. mamy się zgłosić w lecznicy - bardzo mnie martwi ten zabieg - taka poważna operacja u takiej maleńkiej malentaski
viewtopic.php?f=1&t=114102
charm pisze:JOMA pisze:Przypomina się "Mała Czarna" - potrzebne są wielkie kciuki na jutro - o 10.00. mamy się zgłosić w lecznicy - bardzo mnie martwi ten zabieg - taka poważna operacja u takiej maleńkiej malentaski
viewtopic.php?f=1&t=114102
mocne kciuki za maleństwo![]()
![]()
Ronnie pisze:
No ba, że świetnie Ci wyszło.
I duże zdjęcie Erinki bardzo piękne![]()
Reszta swoją drogą też.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 73 gości