DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Sprężamy się!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 18, 2010 18:15 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Aaaaa :!:
Znaczy - do Towarzystwa dołączy :?:
Patyczki do uszu moim kociastym raczej z najcudowniejszą zabawką świata się kojarzą :lol:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Wto lip 20, 2010 8:30 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

To dzisiaj jest Ten Dzień :D
Wieczorem EmSi czeka przeprowadzka.
Na początek dostanie trochę większy apartament niż ten, w którym przebywała do tej pory.
I jeszcze chwilowo pozostanie poza moim bepośrednim zasięgiem.
Ale - co się odwlecze, to - wiadomo... :twisted:

W każdym razie po wczorajszej wizycie, która zakończyła się w okolicach 23:00 mam sensacyjną wiadomość:
EmSi jest SZYLKRETĄ :mrgreen:

Wobec powyższego a jednocześnie wobec poniższego:
Theodora pisze:Mały Cud to szylkreteczka :love:

niniejszym nadajemy Cioteczce Theodorze zaszczytny tytuł
:arrow: Sokole Oko :D :ok:

Zrobiłam jej (EmSi, nie CTSO) na okoliczność zmiany wizerunku kilka fot, ale wczoraj po powrocie padłam (bo w ramach wolontariatu trochę posprzątałam w szpitalu), a dzisiaj z pracowego kompa nie moge dlaczegoś załadować zdjęć na żaden serwer.

Mam jeszcze jedną, absolutnie sensacyjną wiadomość dotyczącę EmSi ale to dopiero po tym, jak uda mi się wkleić zdjęcia.
Niewykluczone więc, że dopiero późnym wieczorem napiszę co EmSi wczoraj wykonała... 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto lip 20, 2010 8:46 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

pixie65 pisze:Mam jeszcze jedną, absolutnie sensacyjną wiadomość dotyczącę EmSi ale to dopiero po tym, jak uda mi się wkleić zdjęcia.
Niewykluczone więc, że dopiero późnym wieczorem napiszę co EmSi wczoraj wykonała... 8)
Stawiam na "przewrotę do góry kołami" i mruczanki o mizianie brzucha :D .

Nie chcę zapeszyć ale tym razem bazarek idzie całkiem ... całkiem :twisted:

Tylko, że mi się pomyrdały cyferki na klawiaturze i zamiast do 23-go wyszło mi do 26-go (a to akurat dla mnie bardzo nietrafiona data).
Najchętniej bym to zmieniła ale musiałabym pytać o zgodę wszystkich, którzy licytowali. No i akurat teraz nie bardzo mam czas pisać każdemy PW (w dodatku skrzynka byłaby do posprzątania :oops: )
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto lip 20, 2010 8:59 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Amika6 pisze:
pixie65 pisze:Mam jeszcze jedną, absolutnie sensacyjną wiadomość dotyczącę EmSi ale to dopiero po tym, jak uda mi się wkleić zdjęcia.
Stawiam na "przewrotę do góry kołami" i mruczanki o mizianie brzucha :D .

Miałam zamiar budować napięcie trzymając wszystkich w niepewności, a Cioteczka szast-prast i już po zawodach :twisted:

Amika6 pisze:Nie chcę zapeszyć ale tym razem bazarek idzie całkiem ... całkiem :twisted:

Tylko, że mi się pomyrdały cyferki na klawiaturze i zamiast do 23-go wyszło mi do 26-go (a to akurat dla mnie bardzo nietrafiona data).
Najchętniej bym to zmieniła ale musiałabym pytać o zgodę wszystkich, którzy licytowali. No i akurat teraz nie bardzo mam czas pisać każdemy PW (w dodatku skrzynka byłaby do posprzątania :oops: )

Niech bazarek toczy się swoim tempem, nie ma potrzeby robić zamieszania. Ja wczoraj zapłaciłam część rachunku, na resztę mogą (a w zasadzie to muszą) poczekać.
Bo niestety EmSi to jeden z tych zupełnie nieekonomicznych przypadków.
I tak, dzięki niezwykłej życzliwości wetów opiekujących się Dziewczynką, udało się wynegocjować takie warunki, że do zapłacenia mamy tylko 550 złotych.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto lip 20, 2010 9:20 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Szylkreta... no popatrz...
kołami do góry i mruczy... no, no popatrz...

[A zdjęcia wstawisz tak, żebym i ja ułomna mogła coś zobaczyć? :mrgreen: ]
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto lip 20, 2010 9:24 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Agn pisze:Szylkreta... no popatrz...
kołami do góry i mruczy... no, no popatrz...

Nooo...kołami to może nie tak całkiem do góry ale jeśli chodzi o wydawane dźwięki to od wczoraj dzikadzicz nazywa się EmSi Ferguson :mrgreen:
Prawda, że nieźle brzmi :?: 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto lip 20, 2010 9:31 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Ja wiedziałam, że tak będzie ... ja wiedziałam :lol:
EmSi :1luvu:
Ferguson może pięknie nie jest ale wazne jak przyjemnie brzmi :D

Nawet po negocjacjach to kwota niemała.
Mam kilka fantów na bazarek, ale z czasem krucho. 2-gi m-c koleżanka choruje (a to 1/4 działu).
Jakby ktoś chciał przejąć do bazarkowania to mogę jakoś podać.
Obrazek

Amika6

Post » Wto lip 20, 2010 9:50 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Amika6 pisze:Ferguson może pięknie nie jest ale wazne jak przyjemnie brzmi :D

Pięknie brzmi i...pięknie wygląda...
:arrow:Obrazek

...też (poniekąd) Szylkreta :mrgreen:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto lip 20, 2010 9:57 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Ooo EmSi Ferguson? Może być ;)

Pixie widzę, że kwota niemała. Doświadczenia w robieniu bazarków nie mam,ale chętnie pomogę i wieczorem jakiś sklecę, jeśli pozwolisz ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto lip 20, 2010 10:01 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

pixie65 pisze:
Amika6 pisze:Ferguson może pięknie nie jest ale wazne jak przyjemnie brzmi :D

Pięknie brzmi i...pięknie wygląda...
:arrow:Obrazek

...też (poniekąd) Szylkreta :mrgreen:

No tak, Ty patrzysz jak estetka, a ja traktorze pomyślałam :oops:

Amika6

Post » Wto lip 20, 2010 10:17 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Maueczarne, wobec prawie dwóch tygodni spędzonych w lecznicy, rozmaitych badań i zabiegów - łącznie z tymi upiększającymi - to naprawdę zostałyśmy potraktowane baaaaaardzo ulgowo.
Mam nadzieję, że do grona Sponsorów dołączy Pani, która była bezpośrednią opiekunką EmSi. Nie martwię się więc bardzo :wink:
Oczywiście, każda pomoc jest dla nas na wagę złota i jesteśmy za nią niezmiernie wdzięczne :1luvu:
I trochę mi niezręcznie korzystać z cudzej pomocy, kiedy tylu potrzebujących wokoło.
Zwłaszcza, że to ja zbieram "bonusy" tej pomocy czyli np. przywilej miziania Kociego Brzucha albo wysłuchiwania arii wykonywanych głębokim basem :D

Dla EmSi został już zakupiony odpowiedni apartament a dzisiaj lecę jeszcze po wyposażenie. Szczęśliwie TCJ wzięła na siebie koszty aprowizacji, bo biorąc pod uwagę apetyt tej Kruszynki będzie to mocno obciążająca pozycja w budżecie... :roll:

Stan socjalizacji Koci oceniam na jakieś +1
Teraz przed Dziewczynką jeszcze trauma przeprowadzki a potem to już prawie same przyjemności.

Amika6 pisze:No tak, Ty patrzysz jak estetka, a ja traktorze pomyślałam :oops:

A ja myślałam i o traktorze i o księżnej :lol:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto lip 20, 2010 16:59 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Obiecana fotorelacja z wczorajszej wizyty:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ten brzuszysko to sprawka TCJ :twisted:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto lip 20, 2010 17:17 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Ale miałam nosa kiedy zajrzeć :lol:
EmSi ma prześliczne oczyska i zgrabniusi delikatny pysio :1luvu: .
Widać, że trochę jeszcze niepewna czy ręce ludzia są fajne ale szybko się przekona.

Myślałam, że TCJ tylko w odchudzaniu dobra jest :twisted:
Obrazek

Amika6

Post » Wto lip 20, 2010 18:02 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

No :!:
Szylkretkę rozpoznać potrafię :piwa:
Ona jest taka Mirandowata :1luvu:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Wto lip 20, 2010 18:07 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Prawdziwa szylkreta, a nie `od słońca`. 8)
Cudna jest no. :1luvu:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

[poprzednia][następna]