Znaczy - do Towarzystwa dołączy

Patyczki do uszu moim kociastym raczej z najcudowniejszą zabawką świata się kojarzą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Theodora pisze:Mały Cud to szylkreteczka![]()
Stawiam na "przewrotę do góry kołami" i mruczanki o mizianie brzuchapixie65 pisze:Mam jeszcze jedną, absolutnie sensacyjną wiadomość dotyczącę EmSi ale to dopiero po tym, jak uda mi się wkleić zdjęcia.
Niewykluczone więc, że dopiero późnym wieczorem napiszę co EmSi wczoraj wykonała...
Amika6 pisze:Stawiam na "przewrotę do góry kołami" i mruczanki o mizianie brzuchapixie65 pisze:Mam jeszcze jedną, absolutnie sensacyjną wiadomość dotyczącę EmSi ale to dopiero po tym, jak uda mi się wkleić zdjęcia.
Niewykluczone więc, że dopiero późnym wieczorem napiszę co EmSi wczoraj wykonała....
Amika6 pisze:Nie chcę zapeszyć ale tym razem bazarek idzie całkiem ... całkiem![]()
Tylko, że mi się pomyrdały cyferki na klawiaturze i zamiast do 23-go wyszło mi do 26-go (a to akurat dla mnie bardzo nietrafiona data).
Najchętniej bym to zmieniła ale musiałabym pytać o zgodę wszystkich, którzy licytowali. No i akurat teraz nie bardzo mam czas pisać każdemy PW (w dodatku skrzynka byłaby do posprzątania)
Agn pisze:Szylkreta... no popatrz...
kołami do góry i mruczy... no, no popatrz...
Amika6 pisze:Ferguson może pięknie nie jest ale wazne jak przyjemnie brzmi![]()
pixie65 pisze:Amika6 pisze:Ferguson może pięknie nie jest ale wazne jak przyjemnie brzmi![]()
Pięknie brzmi i...pięknie wygląda...
...też (poniekąd) Szylkreta
Amika6 pisze:No tak, Ty patrzysz jak estetka, a ja traktorze pomyślałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 44 gości