Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ronnie pisze:A ja wpadłam na taki pomysł, że może warto byłoby zacząć wieszać gdzieś w schronisku fotki i krótkie opisy tymczasów, tak jak kotów schroniskowych, bo czasem zdarza się , że ludzie szukają konkretnego wyglądem kota i można byłoby ich wtedy do takiego DT skierować pokazując im zdjęcie.
Może to ułatwiłoby DT szukanie domków?
Co o tym myślicie?
Ronnie pisze:Czy jutro można przyjść do schroniska? Jeśli tak, to o której?
siriwan pisze:Ronnie pisze:Czy jutro można przyjść do schroniska? Jeśli tak, to o której?
Pewnie jak zwykle, od 16 do 18.
Lola_ pisze:z klatek ubyły 2 kociaki![]()
dziewuszka 'chodziła' za mną już od niedzieli kiedy kiwająca się na słabych nóżkach patrzyła niebieskimi oczkami zza kratek mówiąc weź mnie bo tu nie przeżyje, dzisiaj wyglądała już dużo gorzej, drobna chudzinka z biegunką
kiedy zdecydowałam się ja zabrać, wylazł jej braciszek jeszcze drobniejszy wiec długo nie myśląc załadowałam do kartonika obydwa![]()
będę pisać o nich na wątku tymczasów
gotuję właśnie kurczaka, zobaczymy czy będą jeść
Ronnie pisze:Lola_ pisze:z klatek ubyły 2 kociaki![]()
dziewuszka 'chodziła' za mną już od niedzieli kiedy kiwająca się na słabych nóżkach patrzyła niebieskimi oczkami zza kratek mówiąc weź mnie bo tu nie przeżyje, dzisiaj wyglądała już dużo gorzej, drobna chudzinka z biegunką
kiedy zdecydowałam się ja zabrać, wylazł jej braciszek jeszcze drobniejszy wiec długo nie myśląc załadowałam do kartonika obydwa![]()
będę pisać o nich na wątku tymczasów
gotuję właśnie kurczaka, zobaczymy czy będą jeść
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości