Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mika_xx pisze:a ja kurde chcialam sie wybrac do niej na wrozenie
tangerine1 pisze:Trafia mnie jak czytam o tych wszystkich kociakach, ktore urodziły sie w domu![]()
I uwazam, ze nie nalezy pomagac w szukaniu im domów.
To jedyny sposób, zeby ludzie odczuli uciazliwosc produkowania kolejnych kocich miotów.
Nov@ pisze:tangerine1 pisze:Trafia mnie jak czytam o tych wszystkich kociakach, ktore urodziły sie w domu![]()
To jedyny sposób, zeby ludzie odczuli uciazliwosc produkowania kolejnych kocich miotów.
Tak, jak napisałam... ludzie przygarnęli kotkę w ciąży... to chyba raczej miło z ich strony... czy nie? To nie oni "wyprodukowali" te kociaki... mają utopić kocięta, czy lepiej ciężarną kotkę? Nie wiem jakie były jej losy, to nie ma już znaczenia. Ludzie chcieli dobrze, okazali serce i przy okazji mają kłopot. Uważam, że należy im pomóc... kompleksowo... włącznie z wysłaniem na sterylkę. Obawiam się jednak, że teraz chwilowo na sterylkę nie ma już szans.
tangerine1 pisze:Nov@ pisze:tangerine1 pisze:Trafia mnie jak czytam o tych wszystkich kociakach, ktore urodziły sie w domu![]()
Tak, jak napisałam... ludzie przygarnęli kotkę w ciąży... to chyba raczej miło z ich strony... czy nie? To nie oni "wyprodukowali" te kociaki... mają utopić kocięta, czy lepiej ciężarną kotkę? Nie wiem jakie były jej losy, to nie ma już znaczenia. Ludzie chcieli dobrze, okazali serce i przy okazji mają kłopot. Uważam, że należy im pomóc... kompleksowo... włącznie z wysłaniem na sterylkę. Obawiam się jednak, że teraz chwilowo na sterylkę nie ma już szans.
Nov@, a to dobrzy znajomi i jestes pewne, ze przygarneli kotkę.
Bo tak na oko 95% ludzi, którzy przynosza do schroniska ciezarną kotkę lub miot kociąt przedstawia wersję o przygarnięciu.
Stąd jestem bardzo sceptyczna.
Mozna zrobic sterylkę aborcyjną, to naprawde dobrze rozwiazanie w takiej sytuacji.
Mała1 pisze:Za tydzien w wekend-akcja w Silesia CC -przybywajcie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 774 gości