Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nov@ pisze:A ja myślę o zabraniu do siebie Kitka i Kajtka... Ponieważ Liwia na razie dopieszcza Lusię, więc na czas lusiowego tymczasu, zanim, że tak powiem zwolni się u Liwii miejsce, chłopaki mogłyby pomruczeć u mnie
em.em. pisze:własnie miałam się zabierać za ogłoszenia Kiciusia i Kajtka. Bardzo się cieszę, że bedą miały dt. Tylko nie wiem czy robić ogłoszenia czy zaczekać? Jesli robić to proszę o dane kontaktowe, które mam podawać.
Nov@ pisze:em.em. pisze:własnie miałam się zabierać za ogłoszenia Kiciusia i Kajtka. Bardzo się cieszę, że bedą miały dt. Tylko nie wiem czy robić ogłoszenia czy zaczekać? Jesli robić to proszę o dane kontaktowe, które mam podawać.
Robić, robić, oczywiściebardzo proszę. Chłopaki od soboty (tak planuję) będą u mnie, czyli w Mysłowicach. Można podać mój numer telefonu (wyślę Ci na pw), albo może też Małej (jeśli oczywiście wyrazi zgodę).
Wydaje mi się, że nie ma przeszkód do adopcji braci, bo z tego co wiem są zdrowi. Ja z nimi oczywiście pojadę jeszcze do weta, ale to tak kontrolnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Zeeni i 102 gości