Dochód zostanie podzielony po połowie dla
a) kotów Safii z Częstochowy:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=97 ... sc&start=0
b) połamanej Filutki z Bielska (?)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=96 ... sc&start=0
Zachęcam do zakupów, w razie pytań proszę o info.
Cena wywoławcza każdego ciuszka to 8 zł. Koszt wysyłki to 4 zł.
UWAGA! Wszystkie wymiary podane bez rozciągania!
1. Koszulka NIKE Dri Fit
Rozmiar z metki M, na wzrost 168 cm (ja mam 173); skład: 70% nylon, 30% polyester, Niewiele noszona.

Długość: 56 cm
Szerokość w biuście: ok 94cm
2. Koszulka GAP
Rozmiar z metki L/G (10) made for kids; koszulka jest rozciągliwa, na rozmiar 34/36 wejdzie (kiedyś ją nosiłam

3. Koszulka GG
Rzozmiar z metki S/M, przyjemna w dotyku na dole błyszczące (brokatowe?) gwiazdki; skład: Mixed fibres

4. Koszulka Benetton (A)
Rozmiar z metki: brak, myślę że najlepsza będzie na 38. Materiał przyjemny, 'lejący' (taki śliski), lekko prześwitujący, taki hmm elegancki moim zdaniem

Dł: 55 cm
Szer: ok 88-90 cm (dobrze się 'rozciąga')
5. Koszulka Benetton (B)
Rozmiaru na metce brak, myślę że 34 max 36, jest dość krótka, tak do pępka. Też prawie nowa.
Skład: 100% cotton

6. Koszulka Esprit sports
Rozmiar z metki D38, F40, GB12, 42, USA 8. Skład: 94% cotton, 6% spandex/lycra. Koszulka trochę noszona, ale niezniszczona.

Dł: 50 cm
Szer: ok 78 cm
7. Koszulka French Connection
Rozmiar z metki 10. Skład: 100% cotton. Założona 1 raz - niezbyt dobrze wyglądam w tym fasonie. Koszulka z tyłu ma suwak.

8. Czarna koszulka
Metki i rozmiaru brak, sądzę że to jakieś 36. Skład: 95% polyester, 5% elastane, Ciekawy wzór z przodu. Mało noszona.

9. Koszulka wieczorowa Therapy
Rozmiar z metki UK 10, Eur 36. Skład: 100% polyester. koszulka jest mało rozciągliwa, na mnie za mała w biuście

dł: 48 (mierzone od ozdoby, trochę trudno zmierzyć, bo specyficznie się układa)
szer: ok 74 cm
10. Koszulka GAP kids (malinowa)
Rozmiar z metki XL/TG (12), na 34/36 też wejdzie

Skład: 93% cotton, 7% elastane
Z przodu wzór wisienek, z tyłu śmieszne 'wiązanie'. Na zdjęciu po lewej stronie widać biały ślad po spinaczu od bielizny (odciśnięte), sądzę że po kolejnym praniu zniknie, ale nie mam pewności

Prawie nowa.

11. Koszulka Diverse
Nie wiem czy to TEN Diverse, ale tak napisano na metce

Rozmiar z metki M/L. Skład: 92% polyester, 8% elastane
Sznurki na ramionach można rozwiązać aby zmienić długośc. Na dole bluzki guma. Niewiele noszona.

dł: 50 cm
szer: ok 80 cm (mocno się rozciąga)
12. Spódniczka 915 New Look
Rozmiar na 164

Licytujemy do 15 sierpnia do godziny 21:00