Witam!
……jak w tytule

Ale dokonałam odkrycia… Zaraz mi strzeli 30-tka, nie ma się co oszukiwać - przez ostatnie kilka lat się rozlazłam! Lubię jedzenie, ze sportu lubię… piłkę nożną w telewizji

Zatem pogodzona z faktem ; ) wystawiam kilka ciuszków na Kase Kastracyjną - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88391&highlight= 38 kotów wyciachanych, saldo sięgnęło dna, a masa kotów czeka na zabiegi. Dorzucam kilka ciuszków od mojej niekociej Marzki

Do wzięcia:
Nr 1

WAKACYJNA SUKIENKA RESERVED. BEŻOWA W AMARANTOWE KWIATKI. WIAZANA NA SZYI. PIĘKNA! ROZMIAR NA METCE XS, NA MOJE OKO TO S, A NOSIŁAM NAWET JESZCZE NA MAŁE M. MATERIAŁ SIĘ DELIKATNIE ROZCIAGA.
Cena wywolawcza: 12 pln
Nr 2

T-SHIRT COODO. KOLOR NA ZDJĘCIU JEST PRZEKŁAMANY, W RZECZYWISTOSCI JEST MNIEJ NASYCONY. MIALAM JA KILKA RAZY, JEST SLICZNA, NAPIS LEKKO BROKATOWY. ROZMIAR S
Cena wywolawcza: 5 pln
Nr 3

SPÓDNICA RESERVED. NA MNIE BYLA TAK WIECEJ NIZ DO POŁOWY ŁYDKI - NI DŁUGA, NI ZA KOLANKO

Cena wywolawcza: 10 pln
Nr 4

LETNIE SPODNIE L.O.G.G. KUPIŁAM KIEDYS W BERLINIE. FAJNY FASON, NA ZADKU DOPASOWANE, A NOGAWKI LUZNE. KOLOR KREMOWY. ROZMIAR 36 (DŁUGOSC NOGAWKI PO WEWNETRZNEJ 76 CM - JA MIERZE 170, BYLY OK)
Cena wywolawcza: 8 pln
Nr 5

BLUZA Z KAPTUREM L.O.O.G. BY H&M. KOLOR... TAKIE COŚ MIĘDZY BEŻEM A JASNYM BRUDNYM RÓŻEM. SUPER DEKOLT I SUPER MILUTKI WELUROWY MATERIAŁ.
Nr 6

KREMOWA BLUZECZKA DUBBSTER. TO BYŁA (A MOŻE NADAL JEST) LINIA DZIECIĘCA H&M-U W BERLINIE. JEST TAKA DLUŻSZA, ZAKRYWAJĄCA ZADEK. ROZMIAR NA METCE 146 CM

DOBRE NA S.
Nr 7

POMARAŃCZOWY PODKOSZULEK L.O.G.G. BY H&M. ROZMIAR 158. DOBRE NA S I MAŁE M.
Nr 8

RÓŻOWY PODKOSZULEK DUBBSTER BY H&M. ROZMIAR 164. DOBRE NA S I MAŁE M.
Nr 9

PODKOSZULEK DUBBSTER BY H&M. KOLOR KAWA Z MLEKIEM.ROZMIAR 164. DOBRE NA S I MAŁE M
Nr 10

BIAŁY PODKOSZULEK Z KAPTUREM I ZABAWNIE ORYGINALNYMI REKAWAMI

Nr 11

JEANSÓWKA ZARA. SWIETNA! CIEMNY JEANS, CIEMNOPOMARAŃCZOWE SZWY. ROZMIAR 42.
Nr 12 PREZENT DLA K.K. OD MARZKI

BIAŁA SPÓDNICZKA CAMAIEU. NIE MA ROZMIARU, WIEC PODAJE WYMIARY: PAS 2*38 CM, BIODRA 2*47 CM MIERZONE 15 CM OD GÓRY, DŁUGOŚĆ SPÓDNICZKI 63 CM
Cena wywolawcza: 10 pln
Nr 13 PREZENT DLA K.K. OD MARZKI

BEŻOWE SPODNIE MARKS&SPENCER. ROZMIAR 14, CZYLI 42. DŁUGOŚĆ NOGAWKI PO WEWNĘTRZNEJ 68 CM.
Nr 14

ŚLICZNE JAPONKI ATMOSPHERE, NÓWKI Z METKAMI, PROSTO Z ANGLY

Cena wywolawcza: 15 pln
Wszystkie ciuszki sa w stanie dobrym lub bardzo dobrym. Niektore miałam na sobie 2-3 razy, kiedys posiadałam dużą garderobę i miałam mase ciuchów

Aukcja potrwa 5 dni od pierwszej oferty.
Koszty przesylki pokrywam ja .
Zapraszam