Nie ma się co oszukiwać... ;) - SZAFA na Kase K. - KONIEC :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lip 26, 2009 20:10 Nie ma się co oszukiwać... ;) - SZAFA na Kase K. - KONIEC :)

ZAPRASZAM NA OSTATNIA STRONE

Witam!

……jak w tytule ;) Przewaliłam ostatnio pudła z moimi ciuszkami, nie żebym się w końcu po 2,5 roku szafy dorobiła w moim M0,5 , tylko w tym domu nic nie można znaleźć! :evil:
Ale dokonałam odkrycia… Zaraz mi strzeli 30-tka, nie ma się co oszukiwać - przez ostatnie kilka lat się rozlazłam! Lubię jedzenie, ze sportu lubię… piłkę nożną w telewizji ;) Do rozmiaru S na pewno już nie wrócę…

Zatem pogodzona z faktem ; ) wystawiam kilka ciuszków na Kase Kastracyjną - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88391&highlight= 38 kotów wyciachanych, saldo sięgnęło dna, a masa kotów czeka na zabiegi. Dorzucam kilka ciuszków od mojej niekociej Marzki ;) … tak dla pocieszenia, że ona głodzi się od dekady i tyle z tego ma ;)

Do wzięcia:
Nr 1
Obrazek
WAKACYJNA SUKIENKA RESERVED. BEŻOWA W AMARANTOWE KWIATKI. WIAZANA NA SZYI. PIĘKNA! ROZMIAR NA METCE XS, NA MOJE OKO TO S, A NOSIŁAM NAWET JESZCZE NA MAŁE M. MATERIAŁ SIĘ DELIKATNIE ROZCIAGA.
Cena wywolawcza: 12 pln

Nr 2
Obrazek
T-SHIRT COODO. KOLOR NA ZDJĘCIU JEST PRZEKŁAMANY, W RZECZYWISTOSCI JEST MNIEJ NASYCONY. MIALAM JA KILKA RAZY, JEST SLICZNA, NAPIS LEKKO BROKATOWY. ROZMIAR S
Cena wywolawcza: 5 pln

Nr 3
ObrazekObrazek
SPÓDNICA RESERVED. NA MNIE BYLA TAK WIECEJ NIZ DO POŁOWY ŁYDKI - NI DŁUGA, NI ZA KOLANKO ;) KREMOWA, BOKI I KIESZENIE OBSZYTE LAMÓWKĄ W KOLORZE NIEDOJRZAŁEJ OLIWKI ;) ROZMIAR M.
Cena wywolawcza: 10 pln

Nr 4
Obrazek
LETNIE SPODNIE L.O.G.G. KUPIŁAM KIEDYS W BERLINIE. FAJNY FASON, NA ZADKU DOPASOWANE, A NOGAWKI LUZNE. KOLOR KREMOWY. ROZMIAR 36 (DŁUGOSC NOGAWKI PO WEWNETRZNEJ 76 CM - JA MIERZE 170, BYLY OK)
Cena wywolawcza: 8 pln

Nr 5
ObrazekObrazek
BLUZA Z KAPTUREM L.O.O.G. BY H&M. KOLOR... TAKIE COŚ MIĘDZY BEŻEM A JASNYM BRUDNYM RÓŻEM. SUPER DEKOLT I SUPER MILUTKI WELUROWY MATERIAŁ.

Nr 6
ObrazekObrazek
KREMOWA BLUZECZKA DUBBSTER. TO BYŁA (A MOŻE NADAL JEST) LINIA DZIECIĘCA H&M-U W BERLINIE. JEST TAKA DLUŻSZA, ZAKRYWAJĄCA ZADEK. ROZMIAR NA METCE 146 CM ;)
DOBRE NA S.

Nr 7
Obrazek
POMARAŃCZOWY PODKOSZULEK L.O.G.G. BY H&M. ROZMIAR 158. DOBRE NA S I MAŁE M.

Nr 8
Obrazek
RÓŻOWY PODKOSZULEK DUBBSTER BY H&M. ROZMIAR 164. DOBRE NA S I MAŁE M.

Nr 9
Obrazek
PODKOSZULEK DUBBSTER BY H&M. KOLOR KAWA Z MLEKIEM.ROZMIAR 164. DOBRE NA S I MAŁE M

Nr 10
Obrazek
BIAŁY PODKOSZULEK Z KAPTUREM I ZABAWNIE ORYGINALNYMI REKAWAMI ;) UNDER COLOR OF BENETTON. ROZMIAR S.

Nr 11
ObrazekObrazekObrazek
JEANSÓWKA ZARA. SWIETNA! CIEMNY JEANS, CIEMNOPOMARAŃCZOWE SZWY. ROZMIAR 42.

Nr 12 PREZENT DLA K.K. OD MARZKI :1luvu:
Obrazek
BIAŁA SPÓDNICZKA CAMAIEU. NIE MA ROZMIARU, WIEC PODAJE WYMIARY: PAS 2*38 CM, BIODRA 2*47 CM MIERZONE 15 CM OD GÓRY, DŁUGOŚĆ SPÓDNICZKI 63 CM

Cena wywolawcza: 10 pln

Nr 13 PREZENT DLA K.K. OD MARZKI :1luvu:
ObrazekObrazek
BEŻOWE SPODNIE MARKS&SPENCER. ROZMIAR 14, CZYLI 42. DŁUGOŚĆ NOGAWKI PO WEWNĘTRZNEJ 68 CM.

Nr 14
Obrazek
ŚLICZNE JAPONKI ATMOSPHERE, NÓWKI Z METKAMI, PROSTO Z ANGLY ;) ROZMIAR 40/41, W CENTYMETRACH MAJA 28.
Cena wywolawcza: 15 pln

Wszystkie ciuszki sa w stanie dobrym lub bardzo dobrym. Niektore miałam na sobie 2-3 razy, kiedys posiadałam dużą garderobę i miałam mase ciuchów ;) Rzeczy od Marzki jak nowe... Marzka ma małą garderobę, ale jest zakupoholiczka ;)

Aukcja potrwa 5 dni od pierwszej oferty.
Koszty przesylki pokrywam ja .
Zapraszam
Ostatnio edytowano Sob sie 01, 2009 14:28 przez alareipan, łącznie edytowano 2 razy

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie lip 26, 2009 22:40 Re: Nie ma się co oszukiwać... ;) - SZAFA na Kase K. - ZAPRA

alareipan pisze:Witam!

… Zaraz mi strzeli 30-tka, nie ma się co oszukiwać - przez ostatnie kilka lat się rozlazłam! Lubię jedzenie, ze sportu lubię… piłkę nożną w telewizji ;) Do rozmiaru S na pewno już nie wrócę…

Zapraszam

Samokrytyka zawsze mile widziana, ale Ty kuleżanko z deka przesadzasz :lol: :lol: a poza tym co to za aluzyja do 30-stek ???? Normalnie chyba się obrażę ..... :twisted: :lol:

Brzózka

Od: Pt sie 31, 2007 22:46

Post » Pon lip 27, 2009 11:29

Noooo! :lol: Uderz w stół a nożyce się odezwą :wink: :ryk:

Nic nie przesadzam Brzózka... W ciągu 3 lat weszłam z S na prawie L... i jestem z tego bardzo dumna ;) ;) :lol:

alareipan

Post » Pon lip 27, 2009 12:22

Tu nożyce :) Ja też już prawie trzydziecha (jeszcze w tym roku stuknie), ale jakoś ciągle XS, chociaż chętnie bym przytyła, bo mnie ciągle ktoś podejrzewa o to, że nic nie jem.

Sukienka mi się podoba, tylko jak zwykle się obawiam, że będzie za duża. Mogłabyś podać wymiary? Głównie talia i pod biustem - te miseczki chyba raczej płaskie są? Bo ja tam na górze niewiele mam...

kaa7

Od: Śro cze 21, 2006 15:55

Post » Pon lip 27, 2009 13:04

Kaa7 te miseczki płaskie sa jak ja ;) Wieczorem ja obmierze.
Ja we wrzesniu, a Ty?

alareipan

Post » Pon lip 27, 2009 13:18

Smarkule, trzydziestkę sobie będą wypominać ;)
Póki co się przyczaję, mam coś na oku, ale muszę na wypłatę poczekać :roll:

Callisto

Od: Wto lis 29, 2005 10:33

Post » Pon lip 27, 2009 13:35

Callisto pisze:Smarkule, trzydziestkę sobie będą wypominać ;)
Póki co się przyczaję, mam coś na oku, ale muszę na wypłatę poczekać :roll:

:lol:

Pięć dni nawet od dzis to juz niemal po pierwszym ;)

alareipan

Post » Pon lip 27, 2009 13:59

Ja to nie znam dnia ani godziny :lol:
Ale co tam, ryzyk-fizyk: buzę z kapturkiem (nr 5) pięknie poproszę za wywoławczą :D

Callisto

Post » Pon lip 27, 2009 15:02

alareipan pisze:Ja we wrzesniu, a Ty?
Hih, w grudniu :)

Ja mam zawsze problem z ciuchami taki, że wszystko za duże. Spodnie zawsze ze mnie zjeżdżają - no, owszem, mogę dobrać rozmiar markowych dżinsów, ale wymiękam przy cenie. Góry zawsze za luźne. Jak był stadion, to jeszcze czasem znajdowałam coś dla siebie, bo tamte dziewczyny też takie "duże" zwykle. Ostatnio TŻ zaciągnął mnie na zakupy - i bardzo się zdziwił, jak zobaczył wiszące na mnie S-ki :roll:

kaa7

Od: Śro cze 21, 2006 15:55

Post » Pon lip 27, 2009 15:09

:spin2: Dzieki Callisto! :) W razie czego odrocze Ci wyrok... znaczy płatnosc ;)

Zatem konczymy w sobote o przyzwoitej porze - 14:59 FORUMOWEGO.

Kaa widze, ze tak zle i tak nie dobrze... Moj TZ uwaza, ze jestem taka chudziutka... a moze uwazal do momentu, gdy kiedys wybralismy sie kupic mi jeansy ;)

alareipan

Post » Pon lip 27, 2009 15:13

Zapomnialam podsumowac...

Zatem:
....
....
5. 12 pln - Callisto
....
....

alareipan

Post » Pon lip 27, 2009 15:22

alareipan pisze:W razie czego odrocze Ci wyrok... znaczy płatnosc ;)

Dziękuję, dobra kobieto ;)
Mam nadzieję, że do weekendu będę już wypłacalna :)

Callisto

Post » Pon lip 27, 2009 15:29

Fajne te bluzeczki 7,8,9,10.
Ale ja najchetniej zapłaciłabym po 15.08

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Pon lip 27, 2009 15:59

elzak3 pisze:Fajne te bluzeczki 7,8,9,10.
Ale ja najchetniej zapłaciłabym po 15.08

Moze byc ;) Jest taka masa kotek czekajacych do sterylek, ze przyda sie i po 15 ;)

alareipan

Post » Pon lip 27, 2009 16:03 Re: Nie ma się co oszukiwać... ;) - SZAFA na Kase K. - ZAPRA

Brzózka pisze:
alareipan pisze:Witam!

… Zaraz mi strzeli 30-tka, nie ma się co oszukiwać - przez ostatnie kilka lat się rozlazłam! Lubię jedzenie, ze sportu lubię… piłkę nożną w telewizji ;) Do rozmiaru S na pewno już nie wrócę…

Zapraszam

Samokrytyka zawsze mile widziana, ale Ty kuleżanko z deka przesadzasz :lol: :lol: a poza tym co to za aluzyja do 30-stek ???? Normalnie chyba się obrażę ..... :twisted: :lol:

hmm. tu nożyce nr kolejny. Dwa po :evil:
nie zauważyłam rozlezienia. Ale wzrok to po 40. się zaczyna sypać :twisted:

te S-ki to raczej 36 czy 34?? Bo w 36 powinnam wejść, w 34 ni dudu :(

chwilowo zamawiam:
Nr 2
Nr 10

edit: nr 10 - jak Elzak nie będzie chciała...
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

[następna]