postępy:
z samego rana już wstałam, przebiegłam cały dom,wywąchałam i żadnych kup ani sików na lewo !!
wszystko w kuwecie!
Tylko Hana robi na zmianę, normalne i całkiem mokre kupy...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kitkowa pisze:Zgłaszam powrót do wirtualnej rzeczywistości. Przebrnęłam przez większość stron wątku, ale chyba nie przez wszystkie![]()
Przejmuję więc do ogłoszeń: petsy (kiedy pojawią się nowe "oferty", bo któraś z Was była uprzejma zająć się tym już), petworld i e-zwierzaka.
Dostałam już kilka maili; zaglądnę na stronę allegro i będę wdzięczna za wszelkie aktualizacje dot. pobytu kotów, bo może któryś w międzyczasie nie jest już na wydaniuNajlepiej chyba na PW lub maila, żeby nie śmiecić w wątku
mjs pisze:Marek, kiedy będziesz w pracy?
lutra pisze:Podsumowanie tygodnia?
- wypuszczona kotka tri na Bielanach + dostarczona dla niej karma nerkowa;
- dwie MamyBielanki odstawione do Chirona; testy na pp NEGATYWNE, czyli nadal nic nie wiemy, ale to chyba nie pp nam zabrała bielanków;
- pokój po lewej wyparowany i wywirkonowany;
- złapane i ulokowane na koszt znalazcy dwa Szuwarki (kocurek i kocurka), które grzeją pupki w Chironie, a we wtorek, jak będzie ok, to jadą na tymczas;
- dwa telefony w sprawie Kleo, jeden mail - dwa konkretne kontakty; Pani z Rzeszowa ma zabezpieczony balkon, chyba Kleo pojedzie na Wschód, tylko muszę potworowi zrobić foty...
To ja chyba tyle, ale wiem też, że LUDZIE DZWONIĄ i w końcu koty zaczną do domów chodzić. DZIĘKUJEMY ZA OGŁOSZENIA - DZIAŁAJĄ!
Może uda mi się w tym tygodniu wywiedzieć, jak akcje w GAl Krk robić i od września (?!) można będzie ruszać.
lutra pisze:Myślę, że w Krakowie mamy ich dosyć dużo, możemy piklować, kto ma piwnicę...
![]()
A tak serio, to ja myślę, że jak dom się dobrze zapowiada, to chyba nie możemy unosić się patriotyzmem lokalnym (skądinąd Rzeszów to moje okolice) i nie dzielić się naszymi kotami z resztą Polski, ale głos decydujący ma Szefowa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 66 gości