Aukcja na rzecz kilkudziesięciu kociaków z Poznania
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4485777
Aby usprawnić akcję i wysyłkę:
1. wpłaty (bo mam nadzieję iż coś się sprzeda
2. ja zrobię przelew hurtem na konto Fundacji Koci Pazur a dowód przelewu umieszczę w wątku
CZAS TRWANIA BAZARKU DO NIEDZIELI 05.07.2009 DO GODZINY 23.59
KOSZT WYSYŁKI POKRYWAM JA
Oto co licytujemy
1. VICHY LIPIDIOSE NUTRI-SUN Nawilżające mleczko do ciała
- nowe
- nie otwierane, nie używane
- termin ważności - 02.2010
- pojemność 200 ml
Nawilżające mleczko do ciała - efekt stopniowej opalenizny - do skóry suchej.
Odżywia i nawilża naskórek. Stopniowo pogłębia opaleniznę.Wygładza skórę by lepiej odbijało się światło. Zawiera wodę termalną z Vichy.
Dzięki połączeniu witaminy E i niewielkiej dawki aktywnych składników samoopalających jego codzienne stosowanie umożliwia kontrolę nad jednolitością i intensywnością opalenizny w miarę stosowania.
Skóra nawilżona przez 24 godziny i odżywiona lśni naturalnym blaskiem. Z każdym dniem staje się bardziej promienna dzięki naturalnej opaleniźnie.
Świeża konsystencja mleczka – żelu. Szybko się wchłania.
Delikatnie perfumowane.
CENA WYWOŁAWCZA 20 zł
-------------------------------------------------------------------------------------
2. Yves Rocher Serum Végétal Antystresowe Mleczko do demakijażu
- nowe
- nie otwierane, nie używane
- termin ważności - 10.2010
- pojemność 150 ml
Mleczko do demakijażu o kwiatowym zapachu dla wymagającej skóry. Dokładnie usuwa makijaż i usuwa oznaki zmęczenia zapobiegając wysuszaniu się skóry. Skóra jest oczyszczona, elastyczna i gładka w dotyku.
CENA WYWOŁAWCZA: 10 zł
-------------------------------------------------------------------------------------
3. Yves Rocher, Serum Végétal Tonik Antystresowy
- nowy
- nie otwierany, nie używany
- termin ważności - 10.2010
- pojemność 150 ml
Tonik uzupełnia demakijaż, doskonale usuwa oznaki zmęczenia, pozostawiając na oczyszczonej skórze uczucie świeżości.
CENA WYWOŁAWCZA: 10 zł
4. Yves Rocher LUMINELLE POMADKA KASZTAN
- nowa
- nie otwierana, nie używana, zafoliowana
Ponieważ pomadka jest w folii ciężko ją sfotografować, zapraszam na stronę www.yves-rocher.com.pl, na górze strony w wyszukiwarce proszę wpisac kod produktu 16793 i wybrać kolor kasztan
CENA WYWOŁAWCZA: 5 zł
5. Estee Lauder, Tusz wydłużający Lash XL Maximum Length Mascara
- tusz używany
- dostałam go miesiąc temu, użyłam DOKŁADNIE 3 razy, niestety nie mogę się do niego przekonać, od lat używam innego
- kolor czarny
CENA WYWOŁAWCZA 40 zł (nowy 117 zł!!)
6. CHRISTIAN DIOR FLUID OIL FREE
- używany
- zużycie około 1/3 (widoczne na zdjęciu)
- pojemność 30 ml
- kolor 100 (jasny)
Diorskin Pure Light to beztłuszczowy rozświetlający lekki fluid, przeznaczony do wykonania delikatnego makijażu. Ma zapewnić naturalny, promienny wygląd i subtelny blask dzięki działaniu specjalnych perłowych barwników odbijających światło i wysokiej jakości pudrów. Uczucie komfortu gwarantują składniki nawilżające, a wysokie filtry chronią przed szkodliwym promieniowaniem. Fluid ma lekką, świeżą konsystencję, rozprowadza się łatwo i równomiernie.
CENA WYWOŁAWCZA: 50 zł (nowy 180 zł!!)
7. INGLOT BAZA POD CIENIE
- używana
- zużycie minimalne (praktycznie jakby go nie było, o używaniu świadczy ślad na powierzchni bazy (widoczne na zdjęciu)
Delikatna baza o lekkiej, kremowej konsystencji
Wygładza i wyrównuje koloryt powieki przygotowując ją do aplikacji cieni.
Zapobiega zbijaniu się cieni w załamaniach powiek.
Cienie lepiej się rozprowadzają, mają intensywniejszy odcień i utrzymują się przez CAŁY DZIEŃ!
Nabierają intensywniejszej barwy i stają się jeszcze trwalsze!
UWAGA!!!
Bazę aplikujemy na czystą i suchą powiekę, opuszkami palców równomiernie nakładamy cienką warstwę bazy na całą powiekę
wklepujemy delikatnie do momentu uzyskania gładkiej powierzchni
cienie nakładamy na WYSCHNIĘTĄ BAZĘ
CENA WYWOŁAWCZA: 5 zł
ZAPRASZAM DO LICYTACJI!!!!!!!!!