dam znać, jak Miłcio będzie na miejscu i będę miała wieści, że wszystko jest w porządku, na razie nie chcę zapeszać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karoluch pisze:ja bym raczej powiedziała, że łakoma i rozkrzyczana z nutą (i to wcale nie lekką) kociej urynyale niech będzie, że piękna i romantyczna
w duchu na pewno
ruru pisze:ładnie rozpuszczają kamienie, wypłukują złogi-chińskie shilingtongi (to jest dla ludzi, ale oczywiście konsultowane z wetem, bezpieczne dla kotów)
Karoluch pisze:ruru pisze:ładnie rozpuszczają kamienie, wypłukują złogi-chińskie shilingtongi (to jest dla ludzi, ale oczywiście konsultowane z wetem, bezpieczne dla kotów)
zastanawiałam się nad nimi, ruru powiedz gdzie można dostać magiczne chińskie specyfiki?
ruru pisze:mój tż, kamienicznik nerkowy, kupuje je sobie w takiej zielarni w radomiu,
ponieważ właśnie jesteśmy teraz niedaleko, i będę na pewno w radomiu mogę ci kupić i wysłać, w prezencie dla mojej ulubienicy Rysiulinki, tylko mi wyślij adresik na pw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1664 gości