iza71koty pisze:Wsparcie Potrzebne. Kto pokocha Tereskę???
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:NOT - nie oddawaj na razie Fripeksu, czekam na odpowiedź Izy ile jej brakuje i gdzie mam wysłać brakujące pieniądze - do Ciebie czy do niej, a może bezpośrednio tam gdzie go kupiłaś?
Ja-ba nic nie wysyłaj. To nie ma sensu. Beda pieniązki z Bazarku to się zapłaci. Już wcześniej o tym rozmawialiśmy i od razu było powiedziane ze Fiprex ma być wzięty na raty. I tak nie podam wszystkim kotom naraz.Jesli to jest taki problem to będziemy czekac aż Maz dostanie wypłate bo wpłat z Bazarku narazie nie mam.Przez kilka dni nic sie nie stanie. Wy Dziewczyny i tak Bardzo dużo pomagacie. Nie chce takich sytuacji ze Ktoś musi wpłacać i sam dokładać.Rozmawialismy o tym i myslałam że wszystko jest dopowiedziane.Prosze na przyszłosć o wysłuchanie moich sugestii i zrobienie tak jak proszę. Bo to mało komfortowa sytuacja dla mnie. Fiprex mogł zostać w TOZie i czekać na to aż dasz im pieniażki. Wzięłabyś tyle ile można a reszte następnym razem.Nie stać nas na hurtowe kupowanie leków.Zakończony Bazarek to nie wszystko bo pieniążki muszą wpłynąć na moje konto zebym mogła zapłacić. Zreszta o ile dobrze pamietam to rozmawialiśmy o 8- 10 opakowaniach na początek? Naprawde prosze o zrozumienie sytuacji. Nie wszystko naraz przy takim stadzie.NOT proszę odbierz pw.Ja-Ba pisze:NOT - nie oddawaj na razie Fripeksu, czekam na odpowiedź Izy ile jej brakuje i gdzie mam wysłać brakujące pieniądze - do Ciebie czy do niej, a może bezpośrednio tam gdzie go kupiłaś?
iza71koty pisze:Ja-ba nic nie wysyłaj. To nie ma sensu. Beda pieniązki z Bazarku to się zapłaci. Już wcześniej o tym rozmawialiśmy i od razu było powiedziane ze Fiprex ma być wzięty na raty. I tak nie podam wszystkim kotom naraz.Jesli to jest taki problem to będziemy czekac aż Maz dostanie wypłate bo wpłat z Bazarku narazie nie mam.Przez kilka dni nic sie nie stanie. Wy Dziewczyny i tak Bardzo dużo pomagacie. Nie chce takich sytuacji ze Ktoś musi wpłacać i sam dokładać.Rozmawialismy o tym i myslałam że wszystko jest dopowiedziane.Prosze na przyszłosć o wysłuchanie moich sugestii i zrobienie tak jak proszę. Bo to mało komfortowa sytuacja dla mnie. Fiprex mogł zostać w TOZie i czekać na to aż dasz im pieniażki. Wzięłabyś tyle ile można a reszte następnym razem.Nie stać nas na hurtowe kupowanie leków.Zakończony Bazarek to nie wszystko bo pieniążki muszą wpłynąć na moje konto zebym mogła zapłacić. Zreszta o ile dobrze pamietam to rozmawialiśmy o 8- 10 opakowaniach na początek? Naprawde prosze o zrozumienie sytuacji. Nie wszystko naraz przy takim stadzie.NOT proszę odbierz pw.Ja-Ba pisze:NOT - nie oddawaj na razie Fripeksu, czekam na odpowiedź Izy ile jej brakuje i gdzie mam wysłać brakujące pieniądze - do Ciebie czy do niej, a może bezpośrednio tam gdzie go kupiłaś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 57 gości