Malk, jakich chochlik sprawil, ze aktualizujac pierwsza strone (po 2 dniach ), nie wpisalam akurat Ciebie.. Przepraszam.. Tym chochlikiem byli domownicy, ktorzy mnie zagadali w nieodpowiednim momencie + koty, ktore mnie obsiadly, bo ja usiadlam na chwile w miejscu..
Tak, masz racje, oba to sa zdecydowanie koszyki na lato. Nie dopisalam w opisie, ale ten mniejszy jest tez z naturalnego (przynajmniej tak wyglada) materialu. Nie slomki, ale sznureczkow/plecionki materialowej, cos takiego
Czwarta aukcja - Odtwarzacz MP3 Zen Nano Plus. Nowy, nie otwierane pudełko. Polska instrukcja instalacji. 1 GB, 500 piosenek, z radiem. Cena EMPIK-u na pudełku: 229,90 zł. Cena wywoławcza - 20 zł ZWYCIĘZCA - Hibpo - 45 zl
Piąta aukcja - kasety magnetofonowe - pakowane po trzy sztuki, nowe, zafoliowane. 4 zestawy - cena 10 zł za całość. ps. Czy ktoś jeszcze używa kaset? Ja miałam kiedyś przegrać bajki, stąd kasety... ZWYCIĘZCA - Makrejsza - 10 zl
Szósta aukcja - letnia torebka. Pakowna, choć malutka. Wymiary ok. 20 cm na 35 cm. Cena wywoławcza - 5 zł ZWYCIĘZCA - Hibpo - 5 zł
Siódma aukcja - letnia torebka brązowa plecionka, jakiś rodzaj słomki. Pakowna, choć średniej wielkości. Wymiary ok. 35 cm na 40 cm. Cena wywoławcza - 5 zł ZWYCIĘZCA - Malgosiab - 15
Ósma aukcja - kubek - nowy, dostałam w prezencie, ale pieniądze Asi będą bardziej przydatne niż on mnie. Cena wywoławcza - 5 zł ZWYCIĘZCA - Irysek_wroc - 5 zl
Dziesiąta aukcja - wisiorek z turkusa w srebrze. Prezent, ale nie umiem nosić niczego na szyi, w związku z tym nówka-sztuka. Cena wywoławcza - 10 zł ZWYCIĘZCA - Anna_33 - 15 zł
Dwunasta aukcja - globus dla ucznia. Ok. 45-50 cm wysokości. Cena wywoławcza - 5 zł ZWYCIĘZCA - Hibpo - 5 zł
Trzynasta aukcja - komplet do kawy. Pięć filiżanek chińskich ze spodeczkami. Cena wywoławcza - 10 zł ZWYCIĘZCA - Malgosiab - 10
Szesnasta aukcja - apaszka szafirowa. Nowa Cena wywoławcza - 5 zł ZWYCIĘZCA - Malk - 15 zl
Uprzejmie proszę Zwycięzców o podanie adresów wysyłkowych na pw. Przypominam, że osobom z Warszawy lub strony zachodniej stolicy mogę dostarczyć osbiście