Dochód z bazarku przeznaczony jest na zakup karmy dla ponad 160 kotów, które codziennie czekają na Izę z nadzieją na napełnienie brzuszków

Sytuacja Izy jest fatalna, ciągłe braki finansowe. TOZ szczeciński, który obiecał pomoc, w tej chwili zasłaniając się finansami pomocy tej odmówił. Każda złotówka będzie wielką radością, bo nakarmienie i zadbanie o tak duże stado kotów pochłania sporo pieniędzy. Prosimy o pomoc!!
ZAWIESZKI NA TELEFON
1.różowa zawieszka, na gorze jest pleciony sznureczek, a na dole romb w różowym kamieniem. Zdjęcie nie ukazuje tego jak kamyczek się mieni. Idealna, mała, w sam raz do kobiecych telefonów

cena wywoławcza 8zł

2. Zawieszka serce - Idealna do podzielenia się z ukochanym.
W serduszku jest magnes, który przyciąga do siebie obie części. Zawieszka składa się z 2 części- jedna z różowymi dodatkami(dla kobiety) a druga z niebieskimi (dla mężczyzny)
cena wywoławcza 8zł
iza71koty 8zł

3. Czarna jaszczurka. CUDO - zdjęcia nie oddają jej urody, fantastycznie prezentuje się z telefonem. Na grzbiecie jaszczurki są kamienie, które nadają jej niesamowitego uroku i róża na górze
cena wywoławcza 8zł
Ja-Ba 25zł

4. Wiosenne motyle. Zawieszka w kolorze srebra, na motylkach delikatne kamienie, które pięknie się mienią w świetle.
cena wywoławcza 8zł
Ja-Ba 25zł

5. Wiosenna czerwień Zawieszka, w pięknym kolorze czerwonego wina. Zarówno motyl jak i serce połyskują w świetle, całość koloru srebrnego. Urocze, wiosenne

cena wywoławcza 8zł

6. Kocia zawieszka na telefon turkusowa, kotku jak widąć ściskają się ogonkami. Dodam że jeden (turkusowy) ma śliczną obróżkę z malutkimi diamencikami, a drugi (srebrny) ma obróżkę w kolorze turkusowym właśnie. N zdjęciu są 2 zawieszki, ale licytujemy jedną

cena wywoławcza 8 zł
kasiakom 9zł

7. Kocia zawieszka na telefon fioletowa wygląda tak jak nr 6 tylko kolor inny

cena wywoławcza 8 zł
kasiakom 8zł

LICYTACJA TRWA 7 DNI OD PIERWSZEJ OFERTY. Koszt przesyłki pokrywam ja

ZAPRASZAM!!