ZAKOŃCZENIE - 5 KWIETNIA 2009 R. O PÓŁNOCY
A teraz różne różniste rzeczy. Może się komuś coś przyda? Bo kotkom i ich opiekunom na pewno kasa.
Wszystkie rzeczy są nowe.
Kosmetyki kupiłam na jakimś innym bazarku wspierając kocią biedę, ale ponieważ (oczywiście

Cena wywoławcza - 10 zł za każdą rzecz (przepraszam, może za drogo, ale pamiętajcie dla kogo idzie kasa. Na pewno nie dla mnie..

Koszt wysyłki - 6,50 zł (tyle Poczta Polska pobiera za przesłanie najlżejszej, ekonomicznej przesyłki). Mieszkańcom Warszawy czy zachodniej strony pewnie jakoś dostarczę osobiście

No to zaczynamy..
Worek na jakieś manele

Apaszka bawełniana CocaCola, czarna

Odżywka - 200 ml. Ofriflame.
Odżywka do włosów z kokosem i mleczkiem ryżowym. Odżywia, wygładza i zmiękcza włosy, ułatwia ich rozczesywanie. Rozprowadzić na mokrych włosach, po chwili dokładnie spłukać.

Balsam do ciała - 200 ml. Ofriflame.
Balsam do ciała stopniowo nadaje skórze lekką, zdrowo wyglądającą opaleniznę, jednocześnie ją nawilżając. Z proteinami jedwabiu, witaminą C i pigmentami dodającymi blasku. Nie zawiera filtrów UV, chroniących przed słońcem.

Krem nawilżający - 50 ml. Ofriflame.
Krem nawilżający do twarzy stopniowo nadaje skórze naturalną opaleniznę.

Jogurtowa maseczka - 50 ml. Ofriflame.
Kremowa maseczka z jogurtem i czarną porzeczką odżywia skórę. Rozprowadzić na twarzy omijając okolice oczu. Zmyć po 5-10 minutach. Do cery normalnej i suchej.

BAZARKI ZAKOŃCZONE 29 MARCA 2009 R.
A teraz różne różniste rzeczy. Może się komuś coś przyda? Bo kotkom i ich opiekunom na pewno kasa.
Wszystkie rzeczy są nowe.
Kosmetyki kupiłam na jakimś innym bazarku wspierając kocią biedę, ale ponieważ (oczywiście

Wśród tych rzeczy będzie kubek z kotem. Przepiękny, nowiutki, w ślicznym pudełeczku. Dostałam go od Ważnej Dla Mnie Osoby, ale sprzedaję, bo cel jest ważny.. Nie wiem ile kosztował w sklepie, chciałabym, żeby poszedł jak najdrożej..
Cena wywoławcza - 10 zł za każdą rzecz.
Koszt wysyłki - 6,50 zł (tyle Poczta Polska pobiera za przesłanie najlżejszej, ekonomicznej przesyłki).
Aukcja trwa do północy w niedzielę, 29 marca.
No to zaczynamy..
Kubek:

Boni - 12 zl
ElaKW - 13 zł
Małgosiab - 14 zł
Boni - 14,10
Kosmyczek Kamyczek - 18 (Heket dal/a pierwszy/a cene 25

Heket - 25
Worek na jakieś manele

Apaszka bawełniana CocaCola, czarna

Odżywka - 200 ml. Ofriflame.
Odżywka do włosów z kokosem i mleczkiem ryżowym. Odżywia, wygładza i zmiękcza włosy, ułatwia ich rozczesywanie. Rozprowadzić na mokrych włosach, po chwili dokładnie spłukać.

Morski żel pod prysznic - 500 ml. Avon.
Morski żel pod prysznic. Napełnia energią na cały dzień i pobudza zmysły odświeżającym, wodnym zapachem.
Małgosiab - 10 zł

Balsam do ciała - 200 ml. Ofriflame.
Balsam do ciała stopniowo nadaje skórze lekką, zdrowo wyglądającą opaleniznę, jednocześnie ją nawilżając. Z proteinami jedwabiu, witaminą C i pigmentami dodającymi blasku. Nie zawiera filtrów UV, chroniących przed słońcem.

Krem nawilżający - 50 ml. Ofriflame.
Krem nawilżający do twarzy stopniowo nadaje skórze naturalną opaleniznę.

Jogurtowa maseczka - 50 ml. Ofriflame.
Kremowa maseczka z jogurtem i czarną porzeczką odżywia skórę. Rozprowadzić na twarzy omijając okolice oczu. Zmyć po 5-10 minutach. Do cery normalnej i suchej.