Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beata pisze:hmmm... ja znam tylko jedna osobe "znana" na forum i majaca "chodowle" tajskich, ale moze ktos zna wiecej
jesli to ona - a Ty nie chcesz miec ogromnych problemow z leczeniem - nie wykupuj jej...![]()
wykupujac ja tylko wspierasz "chodowle"...
cos_tam82 pisze:napisałam, zobaczymy co odpowie.
od razu piszę sprostowanie, to co napisałam to jest to co usłyszałam od innych, to mnie bardzo zaniepokoiło.
XAgaX pisze:wiem, że pani została zgłoszona do Straży dla Zwierząt- oni są skuteczni w takich sprawach, mam nadzieję, że i z nią sobie poradzą. Zawsze możecie im dosłać dodatkowe informacje.
Super, że się tym zainteresowałyście
Asia_K pisze:XAgaX pisze:wiem, że pani została zgłoszona do Straży dla Zwierząt- oni są skuteczni w takich sprawach, mam nadzieję, że i z nią sobie poradzą. Zawsze możecie im dosłać dodatkowe informacje.
Super, że się tym zainteresowałyście
czyli pisac do nich? napisałam do dziewczyny która wykupiła od pani kotke "tajską" z prośba o weryfikację czy dane się zgadzają. jeśli to ta sama to może warto by allegro w to włączyć? jakby nie było pani ma ewidentnie pseudohodowlę a takimi aukcjami jak ta stara sie brac ludzi na litość....
Kalinuwka pisze:Glinianka jest pod Mińskiem, więc jakby co...no właśnie sama nie wiem jakby co...Mogłabym ją stamtąd przechwycić, ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam, czy chodzi o odebranie jej kota, odbicie kotki od tej baby czy o coś jeszcze innego? Wybaczcie..póżna pora..mogłam czegoś niezałapać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 341 gości