Nie zdarzyło się, żeby annskr - bez względu na stan kasy - odmówiła pomocy, powiedziała, że nie, bo nie ma kasy. zawsze słyszę jedno: łap i tnij, o kasę się nie martw. To ona się martwi o pieniądze, ale przy 20-40 zabiegach miesięcznie, sama nie da rady, mimo ogromnej przedsiębiorczości. Jej wątek:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=72 ... sc&start=0
Chcę pomóc, chcę mieć swój udział w tej akcji, w tym wspaniałym działaniu, dlatego postanowiłam na ten cel przeznaczyć dwie pozycje książkowe, a trzy woluminy:
Andrzej Pomykalski, Zarządzanie i planowanie marketingowe, Wydawnictwo Naukowe PWN SA, Warszawa 2005.
Nówka nieśmigana, z płytą zawierającą przykładowe plany marketingowe oraz aktywnym szablonem pozwalającym na samodzielne przygotowanie planu marketingowego.

Notka od Wydawcy:
Podręcznik akademicki do zarządzania i planowania marketingowego, kierowany do studentów uczelni wyższych na kierunkach zarządzania i marketingu, stanowiący również znakomity poradnik dla praktyków.
Profesor Pomykalski był jednym z moich wykładowców na studiach podyplomowych. Zajęcia z nim były jednymi z najciekawszych, najbardziej wartościowych. Dlatego zdecydowałam się po zrobieniu dyplomu kupić jego książkę.
Cena wywoławcza 15 zł

Słownik włosko-polski, w dwóch tomach, twarda oprawa, rok wydania 1986, ale słownik nie był używany nigdy.

cena wywoławcza 20,00 zł
Koszty przesyłki pokrywam ja.
zapraszam serdecznie do licytowania. Każda złotówka to zasilenie zabiegów sterylizacji bezdomnych, łódzkich kotów.
Licytacja trwa 6 dni od dnia rozpoczęcia.