NA STERYLKI podręcznik marketingu i słownik - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lut 22, 2009 13:32 NA STERYLKI podręcznik marketingu i słownik - KONIEC

W Łodzi, dzięki annskr i jej wielkiej akcji, sterylki idą pełną parą. Kilkadziesiąt zabiegów dzikich kotów od początku roku. Padają rekordy ilości. I Anka zarządzająca logistycznie, organizacyjnie, finansująca i wspierająca każdego, kto przyłącza się do walki z bezdomnością.
Nie zdarzyło się, żeby annskr - bez względu na stan kasy - odmówiła pomocy, powiedziała, że nie, bo nie ma kasy. zawsze słyszę jedno: łap i tnij, o kasę się nie martw. To ona się martwi o pieniądze, ale przy 20-40 zabiegach miesięcznie, sama nie da rady, mimo ogromnej przedsiębiorczości. Jej wątek:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=72 ... sc&start=0

Chcę pomóc, chcę mieć swój udział w tej akcji, w tym wspaniałym działaniu, dlatego postanowiłam na ten cel przeznaczyć dwie pozycje książkowe, a trzy woluminy:

Andrzej Pomykalski, Zarządzanie i planowanie marketingowe, Wydawnictwo Naukowe PWN SA, Warszawa 2005.
Nówka nieśmigana, z płytą zawierającą przykładowe plany marketingowe oraz aktywnym szablonem pozwalającym na samodzielne przygotowanie planu marketingowego.

Obrazek

Notka od Wydawcy:

Podręcznik akademicki do zarządzania i planowania marketingowego, kierowany do studentów uczelni wyższych na kierunkach zarządzania i marketingu, stanowiący również znakomity poradnik dla praktyków.

Profesor Pomykalski był jednym z moich wykładowców na studiach podyplomowych. Zajęcia z nim były jednymi z najciekawszych, najbardziej wartościowych. Dlatego zdecydowałam się po zrobieniu dyplomu kupić jego książkę.

Cena wywoławcza 15 zł :arrow: Marcelibu 35,50 zł

Słownik włosko-polski, w dwóch tomach, twarda oprawa, rok wydania 1986, ale słownik nie był używany nigdy.

Obrazek

cena wywoławcza 20,00 zł

Koszty przesyłki pokrywam ja.
zapraszam serdecznie do licytowania. Każda złotówka to zasilenie zabiegów sterylizacji bezdomnych, łódzkich kotów.

Licytacja trwa 6 dni od dnia rozpoczęcia.
Ostatnio edytowano Nie mar 01, 2009 9:23 przez Femka, łącznie edytowano 6 razy
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lut 22, 2009 15:30

Z kasą u mnie krucho :( , ale na książkę o zarządzaniu bym się skusiła :roll: . Poczekam, przyczaję się, bo cel szczytny.
Na razie podnoszę :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lut 22, 2009 16:22

dzięki Marcelibu, czajniki też mile widziane :D
Obrazek

Femka

Post » Nie lut 22, 2009 21:27

przyszło mi samej swój wątek podrzucać :crying:
co za hańba :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Nie lut 22, 2009 21:30

Nie hańba, tylko dam wywoławczą za książkę o zarządzaniu i o marketingu. Nie mam czasu na jeżdżenie po księgarniach, a teraz, kiedy szukam pracy temat mi sie przyda. Jeśli zapłata może poczekać do wypłaty mojej pensji, to się decyduję.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie lut 22, 2009 21:33

Marcelibu :1luvu: :dance: :dance2: :dance: :aniolek: :cat3: :catmilk: :piwa: :partygirl: :ok:

wielkie dzięki :D
zatem koniec w sobotę o 21.21 czasu rzeczywistego.
Obrazek

Femka

Post » Nie lut 22, 2009 21:54

Femka pisze:Marcelibu :1luvu: :dance: :dance2: :dance: :aniolek: :cat3: :catmilk: :piwa: :partygirl: :ok:

wielkie dzięki :D
zatem koniec w sobotę o 21.21 czasu rzeczywistego.

Nie wiem, czy jest powód do radości, bo będę musiala zacząć naprawdę to czytać :roll: :evil: - sama to wiesz przecież. Ale może ktoś przebije wysoko i nie dam rady kupić 8) (jessuu, no niech ktoś da i mnie uratuje przed tą lekturą!!!!!!!!!!!).

Marcelibu

Post » Nie lut 22, 2009 22:06

:evil: trochę fachowej wiedzy jeszcze nikomu nie zaszkodziło
:twisted:
Obrazek

Femka

Post » Pon lut 23, 2009 12:09

to jeszcze raz sobie podrzucę. Może jednak :?: :D
Obrazek

Femka

Post » Pon lut 23, 2009 15:55

Marcelibu pisze:Nie hańba, tylko dam wywoławczą za książkę o zarządzaniu i o marketingu. Nie mam czasu na jeżdżenie po księgarniach, a teraz, kiedy szukam pracy temat mi sie przyda. Jeśli zapłata może poczekać do wypłaty mojej pensji, to się decyduję.

Nikt ze mną nie powalczy? Tak dla idei? :roll: Albo ze współczucia, że będę się musiała wziąć za czytanie! :twisted:

Marcelibu

Post » Wto lut 24, 2009 13:10

Właśnie znalazłam, przeczytałam i z lekka mnie przytkało - taka laurka :oops: 8O

No owszem, staram się namawiać karmicielki, ale możemy sterylizować dzięki życzliwości lecznic, które dają preferencyjne ceny, cierpliwie wytrzymują "nierytmiczne dostawy kotów" i w ogóle mocno pomagają.

Że nie wspomnę o CC, która tnie 90% "naszych" kotów.

Wielki dzięki, Femko - nie za laurkę, a za realną pomoc.

Zapraszam do licytacji - ocalcie Marcelibu :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto lut 24, 2009 13:43

bo Marcelibu woli aktywny wypoczynek :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Wto lut 24, 2009 13:59

Wysoko nie przebijam, więc Marcelibu jeszcze nie jest bezpieczna, ale... :twisted:
25 zł za podręcznik (może się dokształcę troszku :roll: )

Gosiak104

Od: Nie gru 18, 2005 10:36

Post » Wto lut 24, 2009 14:12

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
z doświadczenia to nie wiem, ale słyszałam, że wiedza nie boli :mrgreen:

Gosiaku, wielkie dzięki.
Obrazek

Femka

Post » Wto lut 24, 2009 17:05

Nie no, uczyć się muszę :evil: . Dam 26 zł.

Marcelibu

[następna]