Nie UMIERALNIOM - Ciuchland na zimę i karnawał ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 05, 2009 20:57 Nie UMIERALNIOM - Ciuchland na zimę i karnawał ;)

andorka pisze:Jedynie sterylizacje zapobiegną powtórce z łódzkiej umieralni, niestety kasa jest niezbędna.
O tym czemu chcemy zapobiec można przeczytać tu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=77 ... 698fa8193c ostatnie strony mówią już o tegorocznych działaniach.

Każdy grosik się przyda. Zapraszam serdecznie do pomocy

Te przedmioty były już na Koci-łapci jako "Efekty porządków", ale teraz zmieniły swoje przeznaczenie. Koty są łapane w coraz większych ilościach, większość kotek już w rui :roll: Dług w lecznicy narasta :( Więc może ktoś, coś, jakoś...

1. Kombinezon narciarski, damski, firmy ANBA, w kolorze malinowym, rozmiar 12 / 36. Na białej podszewce. Góra odpinana, więc można nosić osobno kurteczkę. Klamra paska trochę zaśniedziała, ale można bez problemu wymienić, bo jest zaciskowa, pasek nie ma dziurek. Używany, co widać po metkach z rozmiarem, ale wygląda jak nówka. Koszt przesyłki - ok. 12 zł
Cena wywoławcza: 30 zł .

ObrazekObrazekObrazekObrazek

2. sukienka wieczorowa. Czarny, rozciągliwy welur ze złotawym połyskiem (wewnętrzna strona jest złocista), teoretycznie rozmiar 42, ale trzeba mieć zgrabną figurę, bo się toto opina na biodrach. Na jedno ramiączko, drugie, to z taśmy dżetowej, to innowacja mojej krawcowej. Założona raz. Można wyprasować, ale i taka pognieciona ma swój urok ;) Koszt przesyłki - ok.8 zł
Cena wywoławcza: 10 zł

ObrazekObrazek

3. Komplecik imprezowy. Teoretycznie z Orsaya, ale kupiłam go na ciuchach i został przerobiony przez krawcową. Spódniczka ma górę z rozciągliwego "aksamitu", falbana podszyta sztywnym tiulem i podczepiona w jednym miejscu kokardą. Króciutka. Góra to właściwie żakiecik. Materiał podobny do biało-srebrzystej tafty, na nim czarne floki aksamitne. Góra rozmiar 40, spódniczka L - ale rozmiar trochę zaniżony. Ja założyłam raz, na wesele kuzyna, kiecka zrobiła furorę :) Koszt przesyłki - ok.10 zł
Cena wywoławcza: 10 zł

ObrazekObrazekObrazekObrazek

4. torebajka wieczorowa, na chusteczki i szminkę - więcej chyba nie wejdzie ;) Plastik pokryty sztucznym zamszem, łańcuszek w kolorze złotym. Koszt przesyłki - ok. 8 zł
[b]Cena wywoławcza: 5 zł[/]
Obrazek

Aukcja potrwa do godziny 0.00 z poniedziałku na wtorek (9/10) lutego.

Łódzkie bezdomniaki proszą o pomoc...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lut 06, 2009 8:36

Podnoszę :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14