- w 2007 roku zabralam ze schroniska, gospodarstw i ulic w sumie ponad 130 kotow?
- w 2007 roku, rachunki za ratowanie kotow wyniosly sporo ponad 10tys?
- w 2008 roku liczba ratowanych kotow oraz koszt pomocy byl conajmniej rownie wysoki?
- dodatkowo uruchomilam u siebie dom tymczasowy, przez ktory przewinelo sie ponad 70 kotow?
- na dom nadal oczekuje u mnie 21 kotow, w tym wiekszosc jest dwukrotnie szczepiona, oraz czesc juz po kastracjach i sterylizacji?
to wszystko dzieki waszej pomocy, jednak ciagle jest ona potrzebna
bo choc nie ma teraz malutkich kotkow, bardzo chorych-medialnych osobnikow (na szczescie!) jednak utrzymanie i zabiegi strylizacyjne kotow tymczasowych pochlaniaja duze sumy. Do tego dochodzi profilaktyka, kotki wolnozyjace, ktore w ostatnim czasie, juz w rujce trafily pod noz.
Aktualnie hospitalizowana jest czworka moich podopiecznych.
Stad ta aukcja, jako pomoc kociakom, malym i duzym.
Abym dalej mogla pomagac, by dlugi mnie nie zrujnowaly, prosze bierzcie udzial w moich aukcjach.
Z wplywow zawsze sie rozliczam, mam rachunki, skrupulatnie od dwoch lat prowadzony jest wykaz wplywow i wydatkow, nie ma niescislosci.
Szczegolowe rozliczenie wplywow i wydatkow mozna zobaczyc TUTAJ
Aktualnie dlug kociakow wynosi ok 3,0 tys zl!!!!
Ostatni rachunek z lecznicy, za 6 kotow ratowanych po panleukopenii, ktore mialy kk i dodatkowo zlapaly grzybice

Nie mam takich srodkow.
Na biezaco dochodza kolejne koszty

Prosze, wez udzial w tej aukcji i pomoz kociakom.
Calkowity dochod z tej aukcji zostanie przekazany na pokrycie dlugu oraz na biezace wydatki zwiazane z akcja sterylizacyjna moich tymczasowiczow.
Szczegolowy wykaz kociakow jest TUTAJ
Oferuje zestaw akcesoriow do pielegnacji paznokci i do makijazu
to kolejna rzecz z kuferka, ktory podarowala krycha

akcesoria sa w zgrabnym etui w ksztalcie torebeczki
aplikatory, pedzelki, penseta, pilnik, nozyczki, lusterko.. w sumie 11 sztuk!
cena wywolawcza 10zl

zestaw juz dwukrotnie zostal wylicytowany przez Joako za kwote 15zl, oraz Tiger za 20zl

Aukcja potrwa przez 7dni od pierwszej oferty.
Koszt przesylki pokrywa kupujacy.
Dziekujemy za udzial w aukcji

pozostale aukcje, na ktore serdecznie zapraszam
Wiosenny Memo Block z dlugopisem TUTAJ do 4go lutego
PORCELANOWY KOT KLIK
ETUI NA OKULARY I RAMKA KLIK
Plyty edukacyjne dla dzieci KLIK
Murano, weneckie rekodzielo KLIK
Puszki RC KLIK
zapraszam na zakupy